Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zaraz będę po ciąży i moja mama nadal mnie nie widziała jeszcze z brzuchem, mimo mieszkania 60km dalej i bycia w Łodzi wiele razy
Są matki i matki 😅
Miałam dzisiaj paskudną noc... Jestem zmęczona jak diabli oo wczorajszym dniu, a śniło mi się, że mąż przyznał się, że jakaś lalunia z roboty go podrywała itd.
I wytłumaczenie mojemu mózgowi, że to był sen nadal się nie udało. Nie i koniec, a wiem, że to nieprawda 🤪
Natomiast sen był tak realistyczny, że mam ochotę komuś dać w zęby i to tak porządnie.
Nawet nie wiem czy u Męża w pracy jest jakaś Paulina. OBY NIE, BO MOGĘ NIE POWSTRZYMAĆ HORMONÓW. -
Już sobie dogryzam Ale myślałam że będzie gorzej. Z siostrą się dogaduje nawet. Cały czas rozmawiamy o ciąży. Lubię rozmawiać o tym stanie więc się cieszę że mogę se pogadax;)
A dzisiaj mój wymarzony basen😍
Nie wyspana ja przed ciąża po takich snach się obudziłam i mówiłam do M " nie przytulaj mnie, bo mnie zdradziłes"😅25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ok, już wiem o co chodzi dziewczynom narzekającym na krzywa cukrowa. Pierwsza przeżyłam bez problemu. Dzisiaj już ledwo wypiłam i wylądowałam na leżance bo bym chyba padła. Za chwilkę drugie pobranie i jeszcze godzina
Niewyspana, w razie jakbyś dziś miała bardziej bojowy nastrój to taki sen jest wspaniałym powodem do awantury xDSkorek lubi tę wiadomość
-
Ładne brzuchy dziewczyny 😁
Marien nie stresuj się zdążysz że wszystkim i dasz radę na ślubie. Trzeba być przygotowanym ale nie wszystkie przeciez trafiaja wcześniej na porodowke.
Te kłótnie z mężem to rozumiem bo były u mnie na porządku dziennym i o byle co. Ale od tygodnia mój jest tak cichy że ja już przestałam się czepiac i jest ok😂
Niewyspana zamówiłam te butelki☺
Dziewczyny macie dużo ciuszkow 56, 62, 68? Czy po kilka zmian? Kupujecie też już na większe rozmiary ?
Mi się wydaje że mam za mało 😝. Mam kilka kaftanikow, spioszkow, body.. ( nie licze tych co dostałam kiedys) wczoraj zamówiłam kombinezon zimowy. Podobno nie warto dużo kupować tych małych ubranek ale nie sama nie wiem
Luna to uważaj na siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 08:37
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Niewyspana mnie w ciąży nikt z mojej rodziny nie będzie widział 🤣🤣🤣🤣 wszyscy w Niemczech a ja w Serbii 🤣 a propos Twojego snu to ja mam tak samo, mózg mój nie może zrozumieć że to są tylko sny jak mi się śni że stary mnie zdradza 🤣
Dziś nas ranem obudziło mnie moje dziecko które kopało mnie dość mocno, pewnie dlatego że spałam na brzuch a dziecku się nie podobało 🤣😍 -
Luna,
No właśnie dzisiaj już czuję się jak flak, byłam na targu, a teraz leży, bo prawie się udusiłam tym... Powietrzem. 🤦
Uważaj na tej krzywej, od razu po coś wszamaj i dużo pij.
Alutka,
Ale to też inaczej, bo u Was za daleko, a u mnie... No cóż. 😂
Karloina,
Poszłam do starego i kazałam mu przepraszać.😂
Nadzieja,
Ja mam sporo, ostatnio nawet liczyłam, ale posiałam gdzieś tę listę. 😁
Najwięcej mam 62. Trochę 56, 68 też już troszkę się nazbierało i po kilka sztuk 74/80.
Będę kupować 68 jak wyrośnie z 56. 74 jak skończy 62... I tak o... Co sprzedam to kupie. I te pierwsze rozmiary to nadal z Vinted w większości pewnie -
Niewyspana mój chłop już nie powie do mnie " snij o mnie kochanie "
Bo wie że zawsze ani mi się w złych sytuacjach 😄
I już nauczył się przepraszać za To. Tak bez powodu bo musi bo już. Chyba teraz dlatego nie każe do siebie dzwonić non stop chce odpocząć 😅niewyspana lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Widze ze tez tak macie 😂🙈 ja tez mowie do mojego nie odzywaj sie do mnie bo mnie zdradziles i chodze po domu zla po takim snie.😂 w snie to tez zdrada 😂😂
Niewyspana troszke to nie fajne ze mama cie nie odwiedzila... tym bardziej ze jestes w domu caly czas ale moze chociaz dzwoni? Czy dalej ma problem o imie?
Luna wspolczuje tych krzywych cuk... nie wiem jak to jest ze was w PL tak mecza a tutaj nie ma czegos takiego i tez zyją... 🙈
Nadzieja u nas sa ubranka na rozm 0-3m ,3-6m itd
Ja najwiecej mam 3-6
My jestesmy pazdziernikowe wiec mniej wiecej
0-3
Body dlugi rekaw 5x
Body krotki rekaw 5x
Spiochy 7x
Polspiochy 5x
Kaftaniki 5x
Bluzki/bluzy 6x
Spodenki 9x
Sukienki 4x
Czapeczki 4x
Komplety rozne dresowe itp 8x
Tak mniej wiecej bo i tak bede dokupywac jeszcze pewnie 😂 na 3-6m mam juz wiecej , a na 6-9 kupilam tylko kilka rseczy z promocji za to moja mama i siostry kupuja mi caly czas tez wieksze wiec to zalezy 🥰
Pokaz kombinezon jaki zamowilas bo tez szukam 🙏🙏
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziewczyny mam pytanie.
Jestem u mamy ponad 400km od mojego lekarza. Oczywiście lekarz o tym wie Ale ja myślałam że wrócę przed 19.07 z moim chlopem A jego zatrzymała praca i lepiej by było gdybym została na Jeszcze dwa tygodnie. Myślicie że jak pójdę tutaj to lekarza prywatnie to wystawi mi zwolnienie?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja mysle ze jak trafisz na fajnego ze zrozumieniem to tak, moze zadzwon do swojego lekarza i zapytaj czy mozesz skorzystac z innego w takiej sytuacji? Zeby nie czul zalu.
Ale ja mysle ze powinien kazdy lekarz to zrobic
Ja dzis o 16 ide do rodzinnego ciekawe czy mi wypisze dalsze zwolnienie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 11:58
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna właśnie czekam na telefon i załatwię to. Do lekarza i tak pójdę Ale wolę żeby wystawił mi mój lekarz na adres zameldowania25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana z rodziną tylko na zdjęciach i to się niestety sprawdza. Ale mam nadzieję że Ciebie to nie rusza. Bądź sobą i rób tak jak podpowiada Ci serce. Ewentualnie słuchaj męża 😅😊25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja też mam najwięcej na 62 a 56 pojedyncze sztuki. Nawet jak urodzi się mały to niektóre 56 są tak małe i ściśle że nie będę dzidzi w nie pakować. A niektóre body mają tak wąsko przy główce 🙈 nawet na nie nie patrzę.
Marienn chyba nie mam połowy tego co Ty 🙊
Kombinezon zamówiłam z vinted ale nowy z metka,
https://zapodaj.net/129967ff63789.jpg.html
w środku bawełniany no i co dla mnie ważne cały się rozpina więc tylko nóżka do włożenia
Moja siostra to nawet przez całą ciążę nie spytała jak się czuje, a raz tylko mnie widziała przez chwilkę.. także tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 12:51
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Z rodziną dobrze na zdjęciach, macie rację.. Ja z mamą i najbliższą rodziną z jej strony mam super relacje. Ale w rodzinie z drugiej strony jestem wyklęta, diabeł w najczystszej postaci. No cóż
Ja mam ubranka na 56 i 62, wszystkiego po 7-10 sztuk, mam nadzieje ze wystarczy. Zastanawiam się tylko czy to moje słoniątko założy w ogóle ten rozmiar 56.. Oby chociaz przez chwile -
Właśnie dostałam wiadomość że mój doktor wystawia zwolnienie tylko po wizycie.
Ogólnie powiedzieli mi że jak będę miała krwawienia to mam iść na sor lub do ginekologa ponieważ mam to łożysko z przodu. Tłumaczyłam im że jestem umówiona na wizytę i narazie po tej luteinie nic mnie nie boli.
Powiedziała mi też że lekarz tutaj do którego pójdę musi mi dac zwolnienie bo mam dużo odpoczywać. Zmieszaną jestem. Bo czuje się dobrze, nic mnie nie boli i wiem że lozysko przodujace to nie wyrok i za wcześnie na takie stwierdzenia A ta mi Bo ewentualność krwawienia. I się przestraszylam ..25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
No to cie nastraszyli ale w takim wypadku ja chyba poszlabym juz prywatnie sie skonsultowac nawet moze inny lekarz wytlumaczy ci to delikatniej.... ♥️
Dziewczyny jak slucham to wy takie zUeee babeczki jestescie 🙈🙈🙈 same diabelki 😂 ale to prawda nie ma co sie tym przejmowac, chociaz czasem niby nie warto ale gdzies w sercu kluje ...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karloina, może tylko ostrzegają co może się najgorszego stać. Nie wiem po co ale Tobie nic nie dolega i tym się ciesz. Zapisz się prywatnie gdzieś gdzie teraz masz blisko i skontroluj w odpowiednim czasie
Niewyspana, a skąd decyzja o sprzedaży? Jakie plany dalej? 😁
Marienn, ja jestem tak grzeczna ze aż nudna 😂 nie będę tu wywlekać brudów rodzinnych ale myśle ze byście się uśmialy za co jestem taka najgorsza 😂😂😂 -
Umówiłam się na poniedziałek prywatnie
dam się zbadać innemu lekarzowi;)
Luna masz rację ,nic mi nie dolega. Czasami na kupe zaboli mnie brzuch jak zwykle.
Tadeusz puka mi Ale jak przyłoże rękę to przestaje . Wstydzi sie;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻