Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Odwołali mi wizytę. Na nie wiem kiedy A mi się dzisiaj zwolnienie skończylo. Jestem 400km od swojego lekarza. .
Ostatni raz się posłuchalam mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 13:05
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Wiem o tym. Ale mój lekarz nie wystawi mi zwolnienie. Już o tym rozmawialiśmy. Tylko przy wizycie ..
Edit..jutro o 18 będę miała wizytę u innego lekarza. Bo u tej doktorka nie mam gwarancji żadnej może znowu wizytę odwołać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 14:12
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Połówkowe U swojego lekarza chce zrobić. Ale jutro zwykla wizyta. Choć mówią że lepiej jutro.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nie wiem jak jest z cenami i roznicami bo jesli to mala kwota to moglabys zrobic jutro... ale u nas nawet Polski lekarz nie zaleca robic polowkowego tak wczesnie,
Moze to dziwne bo w PL robia juz od 18t , a u nas miedzy 21-24t. Polski lekarz zaleca dokladnie w 22-23t
Ja mialam zrobione 21+2 chyba poerwsze i wlasnie nie mogli znalesc tych wszydtkich komor w sercu, a za tydzien juz byly widoczne.
Ale to tylko teoria zagranicznabede trzymala kciuki za wizyte anyway 🤞🥰
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mój lekarz mówił że połówkowe najlepiej 22 tyg zrobic. Zresztą tutaj idę posłuchać serduszka podejrzeć małego i po zwolnienie;)
Ale mam zły dzień prze to odwołanie wizyty w ostatniej chwiliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 17:23
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Co tam ciekawego dziewczyny ostatnio kupiłyście dla maluszków?
Ja dziś poduszkę do karmienia tylko i zasłony. Nowa firanka ale to prezent od mamy też czeka na zawieszenie przez męża.
W najbliższych dniach jeszcze kilka rzeczy zamówię do torby - maść, osłonki. No i muszę się wziac za pranie i prasowanie wszytskiegoale stopy miewam tak obciążone, nie mogę za długo stać.
Marienn ładnie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 18:37
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Hej nadzieja;)
Butelki zamówiłam i smoczki A babcia dzisiaj kocyk kupila;)
Marien nawet nie wiesz jak się cieszę że masz już ten powiedzmy "luz " w sobie i mniej zmartwień. Pamiętam jak Ci było smutno A dzisiaj widzę szczęście choć buzia zakryta, cudownie wyglądasz;)
Dziewczyny zaraz u mnie 20 tc czy to możliwe że Tadzio ju tak mnie szturcha, czuje go bardziej od wczoraj.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dzieki dziewczyny,tak to prawda mam wiecej luzu, ciesze sie zakupami, oprozniam konto i mam z tego frajde 😂😂🙈 jutro lub w Srode powinien juz u nas byc wozek wiec mam nadzieje ze bedziemy zachwyceni 😁😁🥰🥰 to na niego czekamy najbardziej..
Nie powiem bo stresujemy sie jeszcze ta wizyta przed 30tygodniem 🥰🥰 mam ogromna nadzieje ze Klarcia pokaze nam sie na 3d pieknie i doktor powie ze jest super wszystko 😁😁🥰🥰 potem juz tylko stres czy nie urodze przed slubem, a potem znow stres itp 🙈🙈
🤷♀️ no ale juz z gorki powoli 🥰🥰
Oczywiscie ze mozliwe ze tak cie szturcha 🥰🥰 cudne uczucie♥️ w 25t klarcia zaczela wypychac cialko i moglismy to nawet zobaczyc 🥰🙈
Nadzieja, ja juz nie wiem co mam 🙈 za tydzien przyjdzie moja PAKA z polski uzbierana to zobacze co pozamawialam 🙈 ale wczoraj wiem ze przyszla tam skarbonka personalizowana dla Klarci 😁 postanowilismy ze od malego bedzie miala swoje oszczednosci przy lozeczku 😊 moze jakas ciocia za buziaka wrzuci euracza 🙈🥰
Przyszlo tez drewniane kolo z imieniem Klara do ozdoby nad lozeczko, czekamy tez na ukochane naklejki na sciane oczywoscie w kroliczki 😂😂
Dzis zamowilam ksiazeczke sensoryczna...
Mam straszny rozp^#&@$ w domu przed slubem i nie moge sie ogarnac bo zamiast przejmowac sie slubem to ja ciagle zamawiam dla Klarci 😂😂
Teraz poluje na monitor oddechu... ale chyba pomysle o uzywamym bo ceny to ponad 200€ z kamera...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 19:40
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna33 wrote:Niewyspana, dzielna mama i córcia 😁😁 cieszę się ze wychodzicie, teraz już tylko na porodówkę, 2 dni i do domu 😁
No to waga chyba taka w sam raz? 😁 będzie fit dzidziuch 😂😂🥰
Dziekuje Wam za wsparcie i nie polecam nikomu szpitali
Karola,
Z dupy wyszła ta wizyta, dobrze, że masz już kogoś kto Cię jednak przyjmie. Trzymam kciuki, żeby tym razem było wszystko w porządku.
Ja dzisiaj zamówiłam wanienkę, szczotki do włosków i główki. Czekam na karton chusteczek nawilżanych i no... Nic więcej nie muszę już kupować. Finish, Ladies.
Jestem gotowa. -
Cudownie jest czuć w brzuszku mały cud..❤
Jak czuje to mniej się stresuje wizytą25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marienn, super wyglądasz 😁 przypomnij, kiedy dokładnie ślub? Mam nadzieje na jakieś fotki 😁
Karloina, to prawda, dl mnie to najlepsza cześć ciąży te ruchy dzidziucha. Uwielbiam to i będzie mi tego brakować mimo ze czasem uniemożliwia mi normalne oddychanie 😂
Mi został do zamówienia laktator i również meta 💪🏻 Oczywiście pewnie znalazłoby się coś czego nie mam ale nie są to artykuły pierwszej potrzeby i w razie jakby okazały się niezbędne to zamówimy później. Nie mam np żadnej elektronicznej niani ani monitora oddechu, zobaczymy czy bez tego zasnę spokojnie 😂 -
Dziewczyny A nie macie moze gdzieś list tych swoich wyprawkę?😋🤭
Fajnie że macie już wszystko domkniete:)❤25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana, mogłabyś? Chociaż zerknę i na pewno ułatwi mi to dużo, oj bardzo🤗😔❤25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻