Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mi sie super podoba 🥰 i ta cena jest kuszaca 😁
Wiem ze z tydzien temu podobno w polsce byly w Pepco one przecenione z 210 na 180 chyba.
Ale zamawiam a co mi tam 🙈 moj oczywiscie mowi ze to zbedne bo suszarke tez mozna wlaczyc 🙈🙈 ale ja go zamowie bo w prezencie go nie dostane bo nikt go nie zamowi z polski 🙈👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Powiem wam że jak byłam u koleżanki i ten Szumis nad mała pół nocy chdozil to ja mało tam pierdolca nie dostałam;p więc ja mam jeszcze duzo czasu do zastanowienia
Piłyście kawę w ciąży? Bo ja jedna dziennie cały czas pije nic mi nie jest smakuje mi więc chyba bez przesady -
Ja przy niskim ciśnieniu nawet muszę kawkę walnąć. Jedną małą filiżankę Ale lepiej się czuję25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Jeżeli dobrze się czujesz i nie masz żadnych skoków ciśnienia to możesz spokojnie pić
Ale najlepiej też zapytaj
Lekarza:)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Pilam kawe normalnie jedna dziennie z rana do 17tygodnia i byla taka pyszna ze chcialo mi sie wiecej 😁
A pozniej zwymiotowalam z nienacka i od tej pory nie dalam rade juz nawet tej kawy zalewac bo mi zapach przeszkadzal....
Dzis moge wypic tylko Frappe i to tez nie za duzo bo mnie podbije 🙈
Dzieki Mka za opinie o szumisiu 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 14:03
M-ka1990 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja jeszcze nie kupiłam szumisia, zostawie na koniec, ale się uśmiałam z Mki komentarza, póżniej jak będziemy włączać te wszystkie projektory, pozytywki, melodyjki, szumimie i kto co tam ma, to na pewno zwariujemy
Co do kawy można filiżankę dziennie, ja nie piję bo nie lubię, ale nawet zrezygnowałam z czarnej herbaty odkąd mam nieodpowiedni wynik żelaza.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Dziewczynki , narzyczonego brata zona urodzila dzis 😁🥰 ale mnie ciary przeszly jak sie dowiedzialam ... jakie to piekne musi byc jak te dziecko jest juz z toba 😁😁 miala CC bo nie robilo sie jej rozwarcie.. 2 tyg przed terminem ale wszystko fajnie 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 17:09
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Super, dużo zdrówka dla mamy i maluszka;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadziejaumiera uwierz mi wszystko do czasu
w około mam mnóstwo znajomych z małymi dziećmi i szczerze nie wiem czy moje będzie miało miało cos grającego 😅🤣 rozumiem że może na trochę ale jak pół nocy to można zwariować 😁 na wizycie się spytam ,czuje się dobrze narazie mnie nie odrzuca więc pije
Zdrówka marienn dla maluszkaNadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
A dzieki laski
😍🥰 fajne to uczucie jak ktos bliski urodzi, jak bylam mala albo rodzil ktos z dalszej rodziny to jakos tak sie nie odczowalo ....
Mka jak chodzi o takie grajace rzeczy to ja tez se nie wyobrazam 🙈🙈😂😂 ale szumis ten Whisbear polskiej firmy ma rozne glosnosci, oraz automatycznie sie wycisza jak dziecko przestaje plakac, oraz automatycznie sie uruchamia przy placzu niemowlaka wiec moze to jest ten trik 😋 zeby nie zwariowac 😋😋😋👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja szumisia na pewno będę miała. Ale karuzele odpuszczam przynajmniej nie od razu;)
Dzisiaj mój syn postanowił spać cały dzień
Ruszył się delikatnie ..chyba się przekrecal bo aż siostra widziała uderzenie 😅🙂
No nic..spi dalej niech odpoczywa sobie;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Pewnie że się da;) kto co lubi po prostu;)
M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ooo a jak go wstawilas wyzej? 😂😂😂😁
Nie wiem bo nam sie sam ustawil... to bylo gdzies na laptopie trzeba z tego co wiem... ale juz nie pamietam dobrze..
Jakis link z suwaczka trzeba bylo wkleic tam w opis do siebie... tp co my mamy popisane tam np ja mam Coreczka w drodze.. to tam w tym ten link chyba sie wklejalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 22:04
👩 31l. + 👱♂️ 31l.