Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteście bardzo dzielne "serdelki" 😅🤭🤗
E tam ja tam lubię serdelki:)
Choć u mnie na śniadanie naleśniki z czekoladą
Coś ostatnio mam parcie na słodkie.
Zaraz jadę do siostry na lezing;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
W takie upały Wam już na końcówce już pewnie bardzo ciężko...
A ja dziś miałam nitkę brazowa podczas podcierania... raz i nic więcej i to naprawdę malutko... wyczytałam w necie ze tak może być, a dziś zaczynam 9 tydzień więc mam nadzieję że wszystko dobrze.... najgorsze jest to czekanie na wizytę 😅 -
O taak, spuchnięty serdel 😂 chociaż uwielbiam teraz swoje nogi. Odkąd przytyły, nie wyglądają na Krzywe 😂 nigdy nie myślałam ze będę lubiła patrzeć na swoje nogi 😱
Karloina, tez bym zjadła 😍 miłego relaksu 😁😁
M-ka, dokładnie 🙈 to czekanie na wizyty wykańcza 😂 moje życie kręciło się wokół tego ile dni po wizycie jestem i ile zostało do kolejnej 😂 teoooszke mi przeszło jak zaczęłam czuć ruchy, wiec jest dla Ciebie nadzieja 😂 -
Ja to już nie czekam do wizyty... Teraz już czekam do rozwiązania. Ale fakt, że wcześniej tak było, zwłaszcza do 31tc. Później już nie.
Luna,
To ja już nie mogę powoli patrzeć na siebie. Niby jest oo, ale ja widzę te kilogramy, które mi doszły. Ile u Ciebie poszło na plus? -
niewyspana wrote:Ja to już nie czekam do wizyty... Teraz już czekam do rozwiązania. Ale fakt, że wcześniej tak było, zwłaszcza do 31tc. Później już nie.
Luna,
To ja już nie mogę powoli patrzeć na siebie. Niby jest oo, ale ja widzę te kilogramy, które mi doszły. Ile u Ciebie poszło na plus?
Ja tez mam dni kiedy sobie myśle ze przegielam z waga.. ale wczoraj byliśmy w kinie, ubrałam się ładnie i pomalowałam, nogi opalilam balsamem dzień wcześniej 😂😂 i stwierdziłam ze nie jest aż tak złe 🙈
U mnie 2 tyg temu było +13…… nie mam wagi w domu wiec nie wiem jak przez te 2 tyg, zobaczę w środę. A u Ciebie jak? -
Luna33 wrote:Ja tez mam dni kiedy sobie myśle ze przegielam z waga.. ale wczoraj byliśmy w kinie, ubrałam się ładnie i pomalowałam, nogi opalilam balsamem dzień wcześniej 😂😂 i stwierdziłam ze nie jest aż tak złe 🙈
U mnie 2 tyg temu było +13…… nie mam wagi w domu wiec nie wiem jak przez te 2 tyg, zobaczę w środę. A u Ciebie jak?
Ale mam w tym tygodniu jakieś napady na jedzenie... -
Ja mam chyba jakas chorpbe kupowania 🙈😂
Masakra skonczylam zakupy w czwartek i powiedizalam ze se juz odpoczne od zamawiania...
Nie! Otoż dzis pol dnia siedze i zastanawiam sie co moge zamowic online ....
Skupilam sie na szumisiach 🙈😂 pol dnia przelecialo a ja dalej nie wiem ktorego wybrac... podoba mi sie zajaczek z
Whisbear.pl ale teraz dylemat czy z apką do telefonu czy bez apki... 😂😂 a moze znajde gdzies kod rabatowy😂
A moze wy macie jakies propozycje ? 😀👩 31l. + 👱♂️ 31l.
U mnie króliczki wygrywają
są prze urocze;)
U nas dzisiaj leje deszcz i tak leżę z nadzieję że Tadzik wstanie. Bo wczoraj mało go słyszałam. Myślę że to przez zmianę pogody;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 09:13
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Znalazlam w roznych sklepach w polsce go wlasnie za 178zl
Wiec wam fajnie bo go wysylaja na terenie polski , a tam tam gdzie wysylka dozwolona do mojego kraju to one sa poponad 200zl 😂
Ale !! Tutaj on jest i ta pani mi go wysle za 59zl do mnie 😀
https://allegro.pl/oferta/whisbear-szumiacy-krolis-felcia-kroliczek-45036-10217220727
Brac? 😍😍
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Bierz, jest cudny też chce takiego;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻