Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Karloina, online rzeczy apteczne kupisz na pewno taniej
ja kupowałam w Gemini, niewyspana w jakiejś innej, nie pamietam, ale na pewno jest sporo taniej niz stacjonarnie.
Ja tez miałam plan ze wszystko kupie dopiero po przeprowadzce. Nie wytrzymałam, na szczęście i jeszcze przed miałam prawie wszystko 🙈
Niewyspana, hoho, czekamy na księżniczkę 😁 szybciutko zleci 😁 oby się nie zasiedziała mimo wszystko 😂
Marienn, tragedia jak Cię męczą długomam nadzieje ze już jesteś w domu i jest wszystko ok ✊🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 17:12
-
Dzięki luna;)
Kurczę jestem ciekawa co tam się dzieję u Marien;(25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Wrocilam.... masakra jestem tak zmeczona...., mam podwyzszona kwasowatosc czy jakos tak sie to mowi.
Inna Lekarka stwierdzila ze nie zostawi mnie w szpitalu bo da mi lekarstwo na to i za tydzien mam wrocic tylko oddac krew do badania.
Nie wykupie tego leku, przeczytalam o nim i jest nien.v zaleca sie kobietomwciazy i karmiacym, dozwolony jest tylko kobietom w ciazy po uprzednim zbadaniu itp. A ja nie czuje aby ktos mnie zbadal i brac tego nie bede.
Bede pila siemie lniane.. zmienie diete i sie sama wylecze...🤞 oby...
A jutro od 9rano przez 3h z partnerem mamy online kurs opieki nad dzieckiem... przewijanie, karmienie itp.. 🙈 takie wymogi kraju 😂 ciekawe....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 17:15
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka128 wrote:Dziś cały dzień płacze, dopiero doszło do mnie że za 20 tygodni zostanę mamą, przeraża mnie to, boje się że nie dam rady....
Alutka to na pewno gorszy dzień i przyszła załamka ale będziesz super najlepsza mama na świecie dla swojego dzieckakażdy się zastanawia czy da radę ale kto jak nie my ? Po tym wszystkim co każda przeszła?
-
Dziewczyny do domu wracam za tydzień.
Mój chłop przyjedzie po mnie w sobotę, zostanie na noc jak normalny człowiek i w niedzielę ruszymy. Bo on chciał przyjechać, nie wysiąść z auta nawet i zaraz wracać. A my mieszkamy ponad 400km jak już wiecie od mojej mamity.
Zresztą cieszę się że tak wyszło bo mój nie zrobił nic o co poprosiłam . Chciałam żeby zrobił porządek z łóżeczkiem i ogarnął szafę. Łóżeczko skręcone dopiero wczoraj, w szafie syf..chyba robota czekała na mnie.
Ale byłam zła . Ten mój kulfonik jest kochany Ale czasami widzę w nim resztki mami synka i coś mnie trafia. Także jeszcze tydzień relaksu u mamy a mąż ma czas na wszystko ma spokojnie.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Hah kochana nie przejmuj sie ja juz miesiac w domu jestem i ciagle cos mi staje na przeszkodzie by dojsc do szaf 😂😂😂 jak ja tego nienawidze 😂😂😂
A ziec pomyslal idealnie podjedzie zapakuje i odjedzie 😁😁 moj tez pewnie by tak zrobil 😂🙈ale wiadome ze lepiej jak odpocznie jedna noc
Jestesmy oboje po kursie i powiem wam ze fajna sprawa, dobrze sie tego slucha jak myc jak przebierac jak to i tamto chociaz niby,wydaje sie to oczywiste to jednak ma to sens posluchac. Najbardziej spodobalo mi sie zdanie "jesli ktos ci powie ze to robisz nie tak to zawsze grzecznie odpowiadaj ze to moje dziecko"
Zastanowilo mnie tez to ze nie rekomenduje sie kompieli codziennie tylko raz w tygodniu a przemywanie dziecka mokrymi padami typu twarz dupka itp codziennie.
Myslalam ze szybkie obmycie codziennie too podstawa.
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Też słyszałam że raz w tyg ale spójrzmy z tej strony że nawet jeśli będziemy chciały ciałko nasmarowac oliwką to na brudną skórę maluszka? Hmm też mam dylemat ile razy myć bo na początku pupa cały czas będzie w kupie🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2021, 12:45
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻