Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja takie bóle miałam zawsze w trakcie okresu, usiąść na pupie nie mogłam, i czasem zdarzyło się na początku ciąży że miałam podobny bol.
Będę się zdarzać takie dolegliwości. 😊
Mnie bolał i pod lewym zebrem i promieniowalo do pleców, myślę że to raczej ból spowodowany woreczkiem, może trzusztka ..ale wiercilam się dzięki temu bardzo długo na lozku😅😐25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
M-ka1990 wrote:Dobrze będzie niewyspana:)
Czy was też bolało coś za przeproszeniem w dupie na początku ciazy ?🤣 Bo mnie tak co jakis czas, jak pytałam doktora to mówi że to normalne 😅
Jejciu ja miałam tak na początku, dupa, kość ogonowa, dosłownie siedzieć nie mogłam 🤣 wszystko się poszerza więc normalne 🤣 -
M-ka1990 wrote:To ciekawie 🤣 nie jest to takie uporczywe ale czasem zlapie😃
W którym tyg jesteś kochana?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dziewczyny szkoda że nie moge wam wysłać filmiku jak widać normalnie kopniaczki Tadzia, normalnie to nagralam i wysłałam do męża 🥰🥰
M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:W którym tyg jesteś kochana?
7tyd +5dnastepna wizytą dopiero 4 sierpnia 😅
Alutka właśnie ale ogólnie nie jest zle ,czuje się w miarę dobrze jedyne co to nic mi się nie chce robić 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 11:36
-
Karolcia mam to samo, jal zobaczylam kopniaczki Klarci to bylam mega podjarana.. ♥️
Niewyspana trzymam kciuki!!
Ja od rana jestem torturowana w szpitalu, nikt mi nie mogl znow pobrac krwi...😭😤
8 kluc i wkoncu jakas czwarta polozna to wykonala...
Moj zolądek jest mega zbity jakby mnie ktos kamieniami obrzucal... boje sie jesc juz cokolwiek...
Moge miec stan zapalny zoladka... bo na refluks to troche za mocne bolesci....
Malej nie widzialam na usg nawet bo akurat bylam kroliczkiem doswiadczalnym i uczyli studentow wiec do nich byl monitor skierowany.
Uslyszalam tylko ze pomiary zoladka dziecka sa wieksze niz 27t ale to nie szkodzi...
Dziecka nie zmierzą, nie zwarzą...
Pobrali mi krew do badania ze jak mam jakas tam chorobe to bede musiala zostac w szpitalu .. jak nie to do domu.
Nie wiem jaka choroba bo nie zrozumialam.. 😑👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, kurczę, niedobrze z tym Teoim żołądkiem
mam nadzieje ze wrócisz do domu ale to dobrze ze wszystko sprawdza 🥰
Niewyspana, mam nadzieje ze nie piszesz bo trzymasz ręce w lampach a nie dlatego ze mala się pcha na świat 🤔
Ja wczoraj pierwszy raz mogę powiedzieć ze księżna mnie skopała do bólu. Tak mnie bolał prawy bok ze nie mogłam wstać z łóżka, stary musiał mnie podnieść 🙈 -
M-ka ja też miałam lenia;)
Marien wiem co to znaczy ból żołądka i mega współczuję ;(
No dokładnie jaram się tymi kopniakami;)
Luna jak się teraz czujesz?
Niewyspana dawaj znać i pokazuj pazurki;)M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Tak, właśnie tak było, właśnie wróciłam z paznokci 😅.
Szyjka jednak nie ma 2cm, a 2,98 cm więc jest dobrze.
Ale już mięciutka bardzo, a Mała ma głowę baaaardzo nisko już, więc gotowa do wyjścia.
Mam zwiększyć magnez na 2 tygodnie i przyjmować 6 tabletek. Po 2 tygodniach odstawić wszystko i czekać na poród. Pani doktor stwierdziła, że 2/3 tygodnie max mi zostało.
Teraz wizyta będzie 6 sierpnia, GBS już pobrany dzisiaj.
Według pani doktor moge czuć się już spokojna teraz, bo według OM 34+1, ale według USG 35+2, więc mamy po prostu czekać na dziecko.wytrzymać te 2 tygodnie i mogę zacząć myć okna i podłogi.
-
Niewyspana super wiadomości;*25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana super 🥰♥️ czekamy wiec niwcierpliwie na Dianke 😍😍😍 ciocie juz tupią nozkami 😁😁
U mnie bez zmian... siedze czekam na wyniki, zoladek mam twardy po sniadaniu.. zaczyna mnie juz sciskac... chce do domu..😭👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ale was dziewczyny mecza dolegliwości 😟 mam nadzieję Marienn że to tylko coś przejściowego i niepoważnego.
Karolina ale idziesz jak burza z wyprawka :o ja w sumie jeszcze nic nie kupiłam, chociaż chciałam ale w Smyku czy 5 10 15 nie znalazłam totalnie nic dla chłopca w rozm 56 więc jakieś pierwsze rzeczy poszukam stacjonarnie a resztę online. No i muszę zrobić listę do potrzebuje bo nie lubię robić zakupów po omacku. A tak naprawdę to w ogóle nie lubię zakupów jakichkolwiek 🙈
No i przełożyłam połówkowe jak będę 20+5 bo miałam 18+3 i się naczytałam że lepiej później.
-
Mi lekarza zrobił połówkowe w 19t6d Ale byłam prywatnie więc zbadał główkę rączki i wszystko i powiedział że jak pójdę do swojego lekarza to zebym poszła tak w 23t że będzie w sam raz na połówkowe.
Z wyprawka czy ja wiem ..duzo mama zamówiła bo ma szał.. marzyła o wnuczce i wnuku
Ale jestem osobą która lubi mieć wszystko zapięte na ostatni guzik;)agaga lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dodam iż teraz jestem splukana i już nic więcej nie mogę kupić 😅25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Agaga ja też późno zaczęłam kupować. Raz, że wczesniej było wszystko zamknięte, a dwa ja z tych co wolą zobaczyć i pomacać. Mimo to okazało się, że nie wsztstko w sklepach jest i nie spełniało oczekiwań więc dużo rzeczy kupiłam przez internet. I tak naprawdę wszystko w tym miesiącu
w czerwcu niewiele co miałam.
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Materac np wolę podejść do sklepu i pomacac czy twardy i będzie okej;)
I jeszcze apteczne sprawy i wiadomo chusteczki itp Ale nie wiem jak lepiej czy przez Internet czy on-line..25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻