Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdy tydzień rządzi się swoim prawami;)
Was bolą kopniaki czasami i mnie będą bolały więc cieszę się dopóki mogę
Jestem dzisiaj wzdeta pozwoliłam sobie wczoraj na zupkę chińską..no tak za mną chodziła że musiałam.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dziewczyny zrobiłam nieświadomie błąd i mam stracha,
Męża wysłałam po bezalkoholowe piwo, kupił, wlał mi w szklankę a ja głupia nie spojrzałam i wypiłam duszkiem pol piwa,
Później spojrzałam a to piwo ma 2%.... Dla starego to bezalkoholowe bo to mało alkoholu, a ja mam teraz stracha czy nie zaszkodziłam maluchowi... -
niewyspana wrote:Nie zaszkodziłaś na milion procent.
Boże jak się cieszę że tak mówisz. W sumie potem myślałam "kurde we Francji się pije winko do każdego obiadu i ciężarne też piją wino do obiadu więc pewnie tym nie zaszkodziłam".
Już nigdy więcej nie ufam mezowi jeśli chodzi o piwo bezalkoholowe dla mnie, teraz czytam etykiety 🤭😂 -
Na pewno jest wszystko w porządku;)
Niewyspana jak się czujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 00:21
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka, naprawdę nie masz się czym martwić
I pamiętaj, że alkoholu na pewno nie mają te pies z dopiskiem nie 0% a te z 0,0%
Karola,
Nie jest źle. Nie mogę zasnąć na noc, ale jak już zasnę to śpię jak suseł.
Śniła mi się moja Maleńka dzisiajMiała piękne, ciemne , długie włoski... Eh. Jeszcze trochę.
Biorę jakies głupie globulki... Już mam ich dosyć, gorszych w życiu nie brałam. Wylewają się litrami. -
Niewyspana jeszcze troszkę i będziesz tuliła swoje dzieciątko 🥰 szybko minął Ci ten czas ?
Ja dzisiaj zaczęłam 21 tc i szczerze, nie wiem kiedy 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 07:58
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Do 30tc leci bardzo szybko:) A u mnie nagle po 30/31 zwolniło... I naprawdę ciężko jest mi wytrzymać każdy kolejny dzień, nagle doba ma milion godzin.
A już w ogóle odczuwam masakrę przez to, że te cyce mi ciekną. Dzień w dzień, noc w noc.
Teraz będzie Ci czas leciał bardzo przyjemnie 🖤
-
Jestem, czytam 🙈 nie mam do powiedzenia nic poza ZARA UMRĘ to się nie odzywam 😂
Dziś o dziwo lepiej spałam, mniej ze mnie ciekło, myśle ze przez to ze skończyłam niedawno globulki. Już wariowałam czy to wody czy nie, mimo ze mam paseczki które pokazywały ze nie 😂😂
2 dni przeżywałam ze mala nie zasypia i ciagle się wierci, dziś przeżywam ze jest jakaś spokojna. Oficjalnie: odjebalo mi do reszty 🤷♀️
Ale dziś wizyta i zobaczymy co u tego szoguna.
Drugi trymestr to złoto. Mi minął bardzo szybko, czułam się super, początek trzeciego tez git. Na aktualnym etapie może się coś zacząć w każdej chwili wiec jest dreszczyk emocji. No i rano sobie leżę i chciałabym żeby mala już leżała obok mnie a wieczorem myśle ze ja nie chce rodzic bo przecież i tak nie ogarnę 🤷♀️ -
😁😁😂😂 czytam was i sie smieje oczywiscie milo
Fajnie wiedziec co nas czeka 😁🥰
Jeszcze troche wam zostalo to cieszcie sie tym slodkim czasem ciszy 🥰
Powiem wam ze szwagierka opowiedziala mi ze jej wcale nie od eszly wody , wiec mowie do niej skad wiedzialas zeby jechac do szpitala?
Mowi ze cala noc tak uciskal ja pecherz ze chodzila co 30min siku a praktycznie nic nie lecialo ,jakies kropelki tylko .. i rano o 8 zobaczyla zielone na podcieraniu sie...
Wtedy wiedziala ze sie zaczelo po jechala o 9 do szpitala i powiedzieli ze to juz poczatek tego znaku ze ma rodzic.
Ja nie wiem skad ona wiedziala ze zielone to zle, i trzeba jechac... ale dobrze ze mi o tym powiedziala... bo ja myslal ze tylko wody plodowe sa oznaka porodu.👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dokładnie. Ciąża to stan umysłu, bardzo trudny 😂
Wczoraj stwierdziłam ze zobaczę czy mi się brzuch zmieści w moich ukochanych przedciazowych ogrodniczkach, myśle sobie ze najwyżej poluzuje na ramionach i będzie git. No może i by było gdyby nie to ze mi się dupa nie zmieściła. Załamałam się 😂
Marienn, często wody nie odchodzą podobno, dopiero w szpitalu, albo musza nawet przebijać pęcherz płodowy. Zielone wody bardzo złe, do szpitala jak są regularne skurcze które nie przechodzą po prysznicu. Jak będzie w praktyce? Pewnie panika 😂 -
Luna, to na pewno brzuch. To nie dupa. To brzuch. 😂 Zanurzył proporcje i o... To na pewno to 😂
Też będę panikować.
Mam tylko nadzieję, że zdążę wziąć prysznic 😂
Wczoraj kupiłam batoniki musli i jakieś takie owocowe do walizki. Bo w szpitalu na bank umrę z głodu. 🙈
O, suszone morele też mam. Jeszcze wafle ryżowe! -
Tak tak, to na pewno brzuch mi się tak rozlał 😂😂😂
Tez muszę kupić takie rzeczy. I kabanosy. Ktoś mi podpowiedział kabanosy i stwierdzam ze to genialny pomysł 😂
W Salve podobno jest dobre jedzonko. Oby. A z drugiej strony, jakby było niedobre to może bym schudła 😂 -
Luna33 wrote:Tak tak, to na pewno brzuch mi się tak rozlał 😂😂😂
Tez muszę kupić takie rzeczy. I kabanosy. Ktoś mi podpowiedział kabanosy i stwierdzam ze to genialny pomysł 😂
W Salve podobno jest dobre jedzonko. Oby. A z drugiej strony, jakby było niedobre to może bym schudła 😂
Ale dobry pomysł z tymi kabanosami, też kupię 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 10:23
M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
M-ka1990 wrote:Powidziwam was dziewczyny i nie dziwię się;p ja już mam schizy a co dopiero będzie do końca ciazy... czy kiedyś to się uspokoi... aktualnie jestem na etapie oprócz cyckow brak objawow😅
Ja największe schizy właśnie miałam w 1 trymestrze, teraz jak są ruchy to człowiek spokojniejszy 😂
Ja spałam okropnie dzisiaj, całą noc się wiercilam, znaleźć pozycji do spania nie mogłam 😭
Dlaczego ciążą nie może trwać tylko 5 miesięcy 😂😂😂 już narzekam a co będzie dalej 😮