Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka8686 wrote:Też jestem w 19 tyg ☺ i również dobrze przechodzę ciążę. Będę mieć synka a Ty ?
Jeszcze niestety nie wiadomo, ostatnio nie dało się spojrzeć co ma miedzy nogami, nie chciało współpracować 🤣 ale wizytę mam za tydzień więc może się w koncu dowiem 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 08:31
Milka8686 lubi tę wiadomość
-
Ja aktualnie jestem w szpitalu... wstałam koło 5 na siku I na papierze zobaczyłam plamienie... więc dłużej nie myśląc umyłam się i pojechałam na sor nie sądziłam że będą chcieli mnie zostawić więc nie mam żadnych rzeczy i czekam na męża ... pobrali mi krew i mocz do badań, do tego doktor zbadał mnie narazie tylko palcem i kazał się nie przejmować... weź tu się nie przejmuj.. I tak czekam już że dwa razy się poryczałam
-
M-ka1990 wrote:Ja aktualnie jestem w szpitalu... wstałam koło 5 na siku I na papierze zobaczyłam plamienie... więc dłużej nie myśląc umyłam się i pojechałam na sor nie sądziłam że będą chcieli mnie zostawić więc nie mam żadnych rzeczy i czekam na męża ... pobrali mi krew i mocz do badań, do tego doktor zbadał mnie narazie tylko palcem i kazał się nie przejmować... weź tu się nie przejmuj.. I tak czekam już że dwa razy się poryczałam
Spokojnie, wdech i wydech,
Też miałam w 8tyg plamienie, także spokojnie. Na pewno jest wszystko dobrze. I super że od razu pojechałaś na IP a nie czekalas.
Dawaj znać co i jak ♥️ -
M-ka1990 wrote:Alutka i co wtedy miałaś? Mnie nic nie boli ani nic , dali mi 4 tabletki jakieś odrazi wydaje mi się ze to duphaston... staram się być spokojna ale same wiecie jak to jest ... dziękuję za słowa otuchy;) mam nadzieje że będzie dobrze
Też żadnego bólu nie miałam, po prostu przy podtarciu zauważyłam brązowe plamienie, więc pojechałam tak jak ty na IP, tam lekarz nie widział w ogóle krwi więc nie wiedział skąd, zrobili USG, wszystko super.
Ale do teraz biorę Utrogestan 2 razy dziennie,.do tego miałam zastrzyk w dupę z progesteronem i tyle, od tamtej pory nic więcej się nie działo. -
Alutka128 wrote:Też żadnego bólu nie miałam, po prostu przy podtarciu zauważyłam brązowe plamienie, więc pojechałam tak jak ty na IP, tam lekarz nie widział w ogóle krwi więc nie wiedział skąd, zrobili USG, wszystko super.
Ale do teraz biorę Utrogestan 2 razy dziennie,.do tego miałam zastrzyk w dupę z progesteronem i tyle, od tamtej pory nic więcej się nie działo.
No ciekawe ja czekam na wyniki , teraz jak byłam w łazience też troszkę było... no zobaczymy -
Alutka128 wrote:A to USG jeszcze ci nie zrobili?
-
M-ka1990 wrote:Nie właśnie... nawet tu obchodu od rana jakoś chyba nie było...albo do mnie nie doszli bo jestem sala na sali , miałam robiony szybki wymaz i negatywny ale czekają jeszcze na pcr i traktują mnie jak narazie w izolatce więc nie wiem ..
Może idz zgłoś czy będzie USG czy nie.... Bo od 5 rano żeby nie zrobili USG to dziwne, ja miałam od razu... -
M ka dokładnie tak jak mówi Alutka, mogą zdarzyć się plemienia
A Ty kochana pytaj lekarzy co i jak ,masz prawo do informacji.
Marien kolor kosza brudny niebieski pochodzący pod szary z białymWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 09:47
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Już po usg , lekarze się zmieniali i pewnie dlatego ... wszystko jest widziałam dzidziusia usłyszałam serduszko 🥰 niestety plamienia prawdopodobnie od krwiaka ktorego mam ale lekarz mówi że powinien się wchlonac... niestety mam włączyć tryb oszczędzania mam leżeć i odpoczywać...
-
No i super;)
Teraz do wyrka i oszczędzać sie;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Leżę na podłodze, tak mnie łopatki bolą dzisiaj.
Dlaczego łopatki?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nie to taki ropierajacy ból raczej..
Już troszkę lepiej .25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Jejciu ja się właśnie popłakałam, tutaj w Serbii nie ma książeczki ciąży, ale ja sobie zrobiłam pamiętnik, no i czytam że 01.05 to maleństwo miało tylko 10mm a teraz ma gdzieś z 20cm z wyprostowanymi nóżkami, płacze płacze jak ten czas leci i że w końcu się udało!!!!!
-
Ja też czasami zadaje sobie pytanie czy to się dzieje naprawdę.
Niedawno dwie kreski A dzisiaj pod serduszkiem prawie 400 g dziecka;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻