Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Mka ♥️ dobrze ze wszystko dobrze, przyda ci sie jakis progesteron i luteina zapewne... przy plamieniach to powimno byc must have!
Oszczedzaj sie i poczuj sie jak ksiezniczka przez najblisze dni nic nie robiac
Karolcia ja czekam na komcowe wykonanie tych waszych wszystkich handmade rzeczy bo naprawde utalentowana rodzinka ♥️🥰
A mowiac juz o dziecku to moje pewnie ma z 1.500g wiec juz wogole nie moge w to uwierzyc 🙈🙈🙈
Jak np wstaje z lozka i napinam brzuch to dokladnie widze gdzie w brzuchu mam dziecko😭🙈🥰 wszystko sie odznacza... cudowne uczucie jak ona wstaje ze mna rano, kopie mnie....
Wczoraj uslyszalam od wujka ze jak dam malej na imie Klara to ją skalecze... 😭 staralam sie nie plakac ale moj kochany tak sie wkurzyl ze wyszedl i powiedzial ze jego kontakty z tym czlowiekiem sie skonczyly...
Troche mi glupio bo moglam jakos zareagowac ale ... chyba chcialam uniknac wojny..dzis mi jest troche przykro😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 11:36
Karloina lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karloina wrote:Ja też czasami zadaje sobie pytanie czy to się dzieje naprawdę.
Niedawno dwie kreski A dzisiaj pod serduszkiem prawie 400 g dziecka;)
Strasznie ten czas szybko leci... Ja jutro już połowa ciąży.... Kiedy to zleciało nie mam zielonego pojęcia...
Za równy tydz mam wizytę, może w końcu się dowiem kto u mnie w brzuszku mieszka 😍 najgorsze jest to że mąż chce iść ze mną a tak to się nie dowiem jaka płeć bo on nie chce znać płci, no chyba że lekarce powiem żeby na kartce zapisała płeć 🤣 -
Marienn wrote:Mka ♥️ dobrze ze wszystko dobrze, przyda ci sie jakis progesteron i luteina zapewne... przy plamieniach to powimno byc must have!
Oszczedzaj sie i poczuj sie jak ksiezniczka przez najblisze dni nic nie robiac
Karolcia ja czekam na komcowe wykonanie tych waszych wszystkich handmade rzeczy bo naprawde utalentowana rodzinka ♥️🥰
A mowiac juz o dziecku to moje pewnie ma z 1.500g wiec juz wogole nie moge w to uwierzyc 🙈🙈🙈
Jak np wstaje z lozka i napinam brzuch to dokladnie widze gdzie w brzuchu mam dziecko😭🙈🥰 wszystko sie odznacza... cudowne uczucie jak ona wstaje ze mna rano, kopie mnie....
Wczoraj uslyszalam od wujka ze jak dam malej na imie Klara to ją skalecze... 😭 staralam sie nie plakac ale moj kochany tak sie wkurzyl ze wyszedl i powiedzial ze jego kontakty z tym czlowiekiem sie skonczyly...
Troche mi glupio bo moglam jakos zareagowac ale ... chyba chcialam uniknac wojny..dzis mi jest troche przykro😪
Klara to piękne imię, ja mojemu podałam kilka imion które chciałabym jakby była dziewczynka to mówi że Klara i tylko Klara, więc jak będzie dziewucha to mamy dwie Klary na wątku -
Marien u mnie w pracy śmieją się z imieniem Tadeusz. Raz usłyszałam "weź tylko nie Tadzik "
Wiesz co odpowiedziałam?
" słuchaj Gosiu, twoja córka ma na imię Kinga i mi osobiście to imię się nie podoba. Ale takie wybrałaś i dla Ciebie jest najpiękniejsze, prawda? Więc twoje komentarze są nie miejscu .I nie rób tego więcej "
I zamknęła się..przecież to Jest wasza córka 🥰i za przeproszeniem sraj na takie komentarze.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mowicie że tak szybko mija to dobrze :p bo początki narazie są ciężkie... Marienn nie przejmuj się opinia ludzi Karolina ma rację to Twoje dziecko
mój też chciał Klara albo Laura nie mogę sobie przypomnieć 🤣 piękne imiona wybraliście 😁 a moja siora ma Nine i Olgierda i na początku też było dziwnie ale każdy się przyzwyczaił
Musze wam się przyznać że nikt nie wie o ciazy bo chciałam byc pewna że wszystko ok... nawet moja mama która z nami mieszka 😅 chyba czas najwyższy powiedzieć tym bardziej że będę się obijać 😆Milka8686 lubi tę wiadomość
-
Lepiej powiedz domownikom, żeby mogli Ci pomóc;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka ale masz w sobie sile 🙈 mamie ktora z wami mieszka do dzis nie powiedzialas to jest moc 💪 chyba musisz im zrobic niespodzianke 🥰
A co do imienia to nie zareagowalam bo nie chcialam sie klucic....
Ja chcialam Nina, Laura tez piekne ale mamy juz w rodzinie Laure oraz była mojego to Laura wiec bez przesady 😂
O to chodzi ze jak ktos wybiera imie to nie dla kogos tylko dla siebie.. a ludzie maja tak niewyparzone języki ze umieja tak mocno ci dowalic nie myslac ze sprawiaja komus przykrosc...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Naprawdę moim zdaniem nie powinnaś sie tym aż tak mocno przejmować . Przykro i głupio powinno być tym wszystkim ludziom.
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka ja bym nie poszla do tego goscia...
Jesli to bedzie po 20tygodniu to tzw Polowkowe? Czy zwykla kontrol?
Jesli polowkowe to poszlabym prywatnie u jakiegos dobrego lekarza.
Jesli nie polowe tylko kontrol zwykla to mozesz poczekac na swoja doktor.
Mka a co mowia w szpitalu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 17:43
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Alutka ja bym nie poszla do tego goscia...
Jesli to bedzie po 20tygodniu to tzw Polowkowe? Czy zwykla kontrol?
Jesli polowkowe to poszlabym prywatnie u jakiegos dobrego lekarza.
Jesli nie polowe tylko kontrol zwykla to mozesz poczekac na swoja doktor.
Zwykła kontrola, tu nie ma połówkowych.
Chyba poczekam aż wróci moja lekarka z urlopu i do niej pójdę... Ale już się cieszyłam że maleństwo zobaczę i się dowiem jaka płeć a tu dupa... To chyba jakiś znak że nie mogę znać płci do końca 🤣 -
niewyspana wrote:Jeśli nie wiesz, czy są z mleka pasteryzowanego to dla świętego spokoju można odpuścić.
Ale ja bym pewnie umarła z rozpaczy 🙈
Luna, moja D. Pewnie jest już większa od Nadii! 😂😂😂😂
Nadia sobie ze mnie jaja robi po prostu 😂 No i my z pierwszego usg jesteśmy ponad tydzień młodsze niż Wy 🙈 ja już nie ogarniam tego dziecka 🤷♀️