Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie najgorsza zgaga🙄
Zresztą dzisiaj u mnie upał więc czuje się jakbym zaraz miała zemdlec:/M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja tez mam ciaze bezobjawowa tak naprawde, no nie licze tego ze gdzies tam plecy bolaly.... no i zoladek po 26t 😁
Pozatym super , nie narzekam bo urodzic za szybki bym nie chciala a teraz tylko to sie liczy zeby spokojnie donosic do min.37t 💪 taki jest plan! 😁
Za 2tyg mamy wizyte prywatna i naprawde licze ze lekarz powie ze wszystko jest super 🤞 bo tak szczerze ostatni raz bylam u niego w moim 14t 🙈 wtedy gdy mielismy zle wyniki... niby szpital powiedzial ze jest ok ale ja im nie ufam wystarczajaco...
Juz zaczynam stres przed wizyta 😁👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien na pewno jest wszystko w porządku. Ale rozumiem twój stres. Nie znam kobiety ciężarnej, które się nie stresuje
Zawsze jak pisze "Marien " wychodzi mi "Marian " 😅
Dzisiaj kupiłam tabletki żurawinowe na pęcherz, niby nic mi nie dokucza Ale rano czułam jakiś dyskomfort więc zapobiegawczo 💪tym bardziej że ja przed ciążą miewalam zapalenie pęcherza.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Piłam sok żurawinowy 100 % również z apteki Ale tabletki są wygodniejsze Dla mnie A po żurawinę nie było mi po drodze, najbliżej miałam aptekę
Jest to bezpieczne w ciąży więc nie ma to Dla mnie znaczenia. Ja tych tabletek nie zamierzam brać 3razy dziennie tylko 1 dziennie;)
Ale masz rację, muszę też się zaopatrzyć w taką żurawinę .Marienn lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mi po takiej żurawinie w płynie było za słodko. Lubię pić samą wodę A zwykła żurawina jest podobna do rodzynek A ja nie lubię bardzo..
Więc zostają tylko tabletki;)
M-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Melduję się po wizycie. Wody w porządku, szyjka twarda zamknięta, nie rodzimy jeszcze. U nas termin z pierwszego usg to 34+3, wiec jest jeszcze czas. Natomiast z aktualnego usg 36+6
Pulpet zwolnił z tyciem, dzis 2670, jest nadal spora, ale nie ma tragedii, za to ma sporą główkę, po ojcu xD "czy jest to wskazanie do cc? być może!". Takze nadal wiem ze nic nie wiem. Mam sobie isc na kwalifikacje do salve ale jesli doktor stwierdzi ze mam miec cc to mi zrobi w MP. Ja juz nawet nie protestuje, obym wiedziała gdzie jechac xD
Pytałam o tą moją obraczke nieszczesna, ktorej nadal nie moge zdjac. Decyzja nalezy do mnie, najwyzej na sali operacyjnej facet z prosektorium mi ja przetnie "tą piłą, którą rozcina czaszki". Poczucia humoru lekarzowi nie mogę odmówić xD
I ostatecznie potwierdziło się, że to co się wbija codziennie w mój prawy bok to jej długie kopytko xd -
Cieszę się że jest wszystko w porządku 🤗25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Moja mamuska postanowiła zrobi dla mnie kosz Mojżesza, właśnie przyszedł materac i spód. Zaczyna dzialac🤩25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja mam wyprawkę z głowy 🤣 właśnie mnie oznajmili że mam się w ogóle wyprawka nie przejmować, że oni mi zrobią wyprawkę, oni znaczy męża siostra (co mnie cieszy bo mamy taki sam gust) i jej mąż 😍
Teście dadzą nam kasę na wyprawkę więc będę sobie spokojnie po porodzie kupować z mężem, na start kupi nam szwagierka 😍 -
Ja muszę mieć wszystko pod kontrolą, taki charakter 😅
Muszę sama zamówić, sama zobaczyć, pomacać🤭
Mama konsultuje ze mną co by chciała kupić. Chociaż w tej sprawie co by nie kupiła to nie pogardze i najwyżej bym ukrywała to że mi się nie podoba .A teraz jak wiem że robi kosz dla Tadzia to ma zakaz już kupowania czegokolwiek;)
Chce dobrze, wiem ale będzie miała całe życie na to żeby rozpieszczac wnuka;) A ja nie mam tak dużo miejsca w domu na to wszystko;) zresztą chce mieć frajdę z zakupów 🤗
Takie pyszności 🥰
https://zapodaj.net/5c33b70ecb7d3.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 17:12
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna mega sie ciesze ze twoj doktorek tak cie uspokaja i mala nie jest taka wielka jak sie balas 😍😍
Nie daj sobie ciac obraczki 🙈😂🥰
Ja tez jestem taka z natury ze nie dalabym nikomu przygotowac mojej wyprawki 😂 tzn lozeczko, wozek, czy jakies asortymenty kocyki itp 🙈🙈
Straram sie abu wszystko wspolgralo kolorystycznie itp
A mamusi i siostrom pozwolilam tylko na kupowanie mi ubranek 🙈 bo tego nigdy za wiele 😀 o reszte typu maskotki czy jakies maty itp to mnie pytaja czy mi sie podoba itp
Kasiorke tez przyjelam chetnie na wyprawke 😂 wole abym to ja te pieniazki zainwestowala 🙈
Sprawia mi to wielka frajde i radosc oraz tak jak karola mowi kontrole
Karolcia czekam na zdjecie tego kosza mojzesza 😁😁
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien, mama dzisiaj zaczęła robić kolor idealnie pasuje do salonu;)
Tam zamierzam go mieć,)
Jeszcze nie dokończony Ale zaczyna wyglądać
Mój maluch chyba lubi upały, bo dzisiaj wierci się non stop.
https://zapodaj.net/732fcc2f78534.jpg.html25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karola! To jezt tak slodkie ze az zazdraszczam!
Jak to jest starannie wykonane 🥰🥰🥰
Twoja mamuska powinna miec jakis handmade biznes!
Ma reke kobita 😍♥️🥰
Zastanawiam sie tylko czy to rozowy czy bardziej taki fiolet bo moze zdjecie takie 😁 bynajmniej jest piekne nawet jak nie skonczone jeszcze👩 31l. + 👱♂️ 31l.