Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj z rana kurier. Przywiózł mi absolutnie najsłodsze body ze spodenkami jakie do tej pory kupiłam. Sierpniu, nadchodz szybciej!!
Zazdroszczę remontów, mnie zaraz szlag jasny strzeli bo nadal nie zaczęliśmy. Po majowce ekipa ma wejść i przysięgam ze jeśli to się nie stanie to sama zacznę przenosić te gniazdka i układać podłogi 😤😤
A w weekend majowy jedziemy do kolegi, chłopaki zaplanowali nam wypad nad wodę, ale zapowiada się raczej zimowo-jesienna pogoda wiec nie widzę tego 🤪 może uda się rozpalić jakiegoś grilla na tarasie chociaż. No ale zawsze zmienimy otoczenie i spotkany się z ludźmi wiec cieszę się na ten weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2021, 09:19
-
Myślałam ze wrzuciłam link ale coś nie poszło 😂
https://naforum.zapodaj.net/78664c91ecba.jpg.html
Zapamiętam propozycje 🤪 W końcu do czegoś by mi się przydało to moje wykształcenie elektronika 😂
Bardzo serdecznie współczuje Ci wizyty teściów. Trzymam kciuki żebyś wyszła z tego bez szwanku 🙈
-
Marien jestem dobrej myśli z Tobą. Fajnie że fachowa i mila opieka, zawsze to buduje.
Anitka trzymam kciuki za wizytę
Hania daj znać koniecznie jak powtórzysz będę w środę, trzymam kciuki.
Luna jakie słodkie
Ja dużo oglądam póki co, niektóre te ciuszki rozczulają mnie. Po majowce mają otworzyć sklepy więc zacznę oglądać ma żywo 😃 Dostałam 3 torby niemowlęcych od siostry do odświeżenia, bo troche czasu przelezaly poprzegladam i zostawię pewnie co mi się spodoba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2021, 09:35
Hania123, Anitka lubią tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Luna33 wrote:Myślałam ze wrzuciłam link ale coś nie poszło 😂
https://naforum.zapodaj.net/78664c91ecba.jpg.html
Zapamiętam propozycje 🤪 W końcu do czegoś by mi się przydało to moje wykształcenie elektronika 😂
Bardzo serdecznie współczuje Ci wizyty teściów. Trzymam kciuki żebyś wyszła z tego bez szwanku 🙈
Mam nadzieję, że uda mi się ewakuować z domu 😂 -
My mamy jechać do domku naj jeziorko ale jsk bedzie bez ogrzewania to nie ma opcji.. Mam katar i jestem lekko przeziębiona.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:My mamy jechać do domku naj jeziorko ale jsk bedzie bez ogrzewania to nie ma opcji.. Mam katar i jestem lekko przeziębiona.
Ja cały czas liczę ze prognozy się zmienia 🙈 i ze będzie przynajmniej nie deszczowo. Suuuper taki wypad, jak ja tęsknie za jakimikolwiek wyjazdami 🥺 -
NadziejaUmiera wrote:Marien jestem dobrej myśli z Tobą. Fajnie że fachowa i mila opieka, zawsze to buduje.
Anitka trzymam kciuki za wizytę
Hania daj znać koniecznie jak powtórzysz będę w środę, trzymam kciuki.
Luna jakie słodkie
Ja dużo oglądam póki co, niektóre te ciuszki rozczulają mnie. Po majowce mają otworzyć sklepy więc zacznę oglądać ma żywo 😃 Dostałam 3 torby niemowlęcych od siostry do odświeżenia, bo troche czasu przelezaly poprzegladam i zostawię pewnie co mi się spodoba.
Ja się wstrzymywałam z kupowaniem ale jak już ruszyłam to nie widzę granic 😂
Tez dostaliśmy w weekend mnóstwo ubranek. Od rozmiaru 62 do 80, jest tego setki sztuk 😂 wiec powoli muszę hamować z kupowaniem 🥺 a jeszcze co najmniej 2 osoby zapowiedziały ze szykują dla nas paczki. Jak już będziesz po pierwszych zakupach, chwal się koniecznie!!! 😁
Niewyspana, oj taaak, już się nie mogę doczekać 🙈 Jednak nastawiam się pozytywnie, mimo wielu historii które słyszałam 😂
NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje. Idę do lekarza w środę przyszła i pewnie wtedy dostanę skierowanie. A w tym tyg tez mnie czeka krew i mocz 😁
Robisz takie badania w Salve? Ja kurczę mam taka rozkmine.. lekarz kazał mi zrobić krew i mocz przed sama wizyta. Ale ze mam ja w środę, w poniedziałek laboratoria nie pracują chyba, to musiałabym zrobić we wtorek. Boje się ze nie dostanę wyników do wizyty i chyba zostaje mi robienie tych badań teraz w piątek. Daj znać, proszę, po jakim czasie dostaniesz wyniki 😁
Chociaż myśle ze nawet jak zrobię w piątek to nie będzie to aż taki duży problem. -
Ja akurat wszelkie badania robię w Medicover, bo tam mam pakiet 🤷
Rano badania, a wyniki mam o 16 już dostępne. Miałam zlecony też odczyn Coombsa, więc robię badania 4/5 dni przed wizytą, bo na ten wynik czeka się kilka dni, szczerze mówiąc i tak nie mam pewności, że do czwartku będą, a muszę je mieć na piątkową, poranną wizytę 😂
Obstawiam, że w Salve pewnie podobnie to działa 🤔 -
Ale macie fajnie dziewczyny, wyjazdy itp, moj wyjazd na weekend to PRACAAAA dostalam piekne zmiany do 24;00 wiec mam z glowy 😡😡😡
Ale z drugiej strony bede miala glowe zajeta.
Dzis wieczorem ide na spotkanie z Profesorem jakims poloznym czy cos w tym stylu .... zobacze co powie ciekawego... 🤞👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn daj znać po rozmowie 🤞
Dziewczyny Wy kupujecie ciuszki w jakich rozmiarach ?
Tych najmniejszych 50,52 ? Zastanawiam się bo chyba nie ma sensu z takimi małymi za dużo, podobno je najkrócej i czasem nawet się nie zdąży założyć i wyrasta. I tak myślę żeby mieć na kilka zmian. A kupować rozm.62 i większe. W ogóle ja jakaś nie ogarnięta jeszcze w tym wszystkimSynek
Poród SN 8 października 2021
-
Ja kupuję od 56. I w sumie tych mam sporo, a coś czuję, że nawet ich nie założymy.
Dużo mam 62,68 i po kilka sztuk na 74/80 jak coś się ładnego trafi
Jeśli uda mi się wstać z łóżka to możliwe, że dzisiaj pójdę to wszystko policzyć i spisać. Ale póki co nie ma szans, mam takie skurcze, że się boje ruszyć. Dzisiaj już 7 razy, a biorę właśnie trzecią tabletkę magnezu.NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
niewyspana, magnez to ci pomoże na skurcze nóg , a na skurcze macicy jednak tylko Nospa.. Nie masz w domu?
Nadzieja, trochę tych 56 trzeba mieć, rzadko kiedy pierwsze dziecko rodzi się z wagą 4 kg, żeby pominąć rozmiar 56..NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Annamaria wrote:niewyspana, magnez to ci pomoże na skurcze nóg , a na skurcze macicy jednak tylko Nospa.. Nie masz w domu?
Nadzieja, trochę tych 56 trzeba mieć, rzadko kiedy pierwsze dziecko rodzi się z wagą 4 kg, żeby pominąć rozmiar 56..
Wszędzie mi zalecali zwykle magne b6 🤷
Ale zaczynam się martwic, bo brzuch mnie boli tym takim okresowym bólem. Spinam się pewnie psychicznie za bardzo j zaczynam panikować 🤦