Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie pije małą filiżankę kawy. Zauważyłam ze jak obchodzę sie bez to łepetyna mnie boli. Chyba mam niskie ciśnienie25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Ja właśnie pije małą filiżankę kawy. Zauważyłam ze jak obchodzę sie bez to łepetyna mnie boli. Chyba mam niskie ciśnienie
Ja kawy pije dwie filiżanki dziennie, jedna z rana obowiązkowo a druga właśnie w tych godzinach 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 15:05
-
Ja na początku za nim jeszcze wiedziałam o ciazy ni4 mogłam pić kawy. Odrzucilo mnie. Teraz tez nie chętnie ale widze ze dziala.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marienn wrote:Zaczynam cieszyc sie ciaza od nowa 😍😍😍😍😍
A tutaj👇👇👇👇 w tym brzucholu siedzi DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!
https://zapodaj.net/657e122cce564.jpg.html
Marienn, a mówiłam, że niekoniecznie chłopiec???!!! Hehe
Gratulacje, odetchnij pełną piersią i kuuuupuuuj co tam dusza zapragnie dla córeczki!!!
Piękny dzień dla ciebie i twojego M Bardzo się cieszęMarienn lubi tę wiadomość
-
Dziekuje wam dziewczynki za wsparcie ❤❤❤
Bylam po balony i zaprosilismy na wieczor najblizszych na przebicie balonika i ogloszenie plci 😍😍 ale radosc nie do opisania...
Przetrwalam to chyba tak naprawde dzieki wam ❤❤❤Annamaria, Milka8686 lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Dziekuje wam dziewczynki za wsparcie ❤❤❤
Bylam po balony i zaprosilismy na wieczor najblizszych na przebicie balonika i ogloszenie plci 😍😍 ale radosc nie do opisania...
Przetrwalam to chyba tak naprawde dzieki wam ❤❤❤
Przetrwałas bo jesteś silna babka! Tak jak Twoja córka 😁😁
Miłego wieczoru 🎉Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 16:51
-
Marienn super wieści, gratuluje potwierdzonej córeczki
Hania trzymaj się , każda która miała trudności rozumie co przechodzisz, ja akurat doskonale tę samotność w szpitalu.
Miałam dziś intensywny dzień. Zresztą tak szybko się męczę, przejdę kawałek i już nogi wlokę. Kupiliśmy meble dla mojej mamy ponieważ ma mały remont, oglądałam łóżeczka oraz komody na ciuszki, także mam już rozeznanie, wkrótce przejdziemy do realizacjiHania123 lubi tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Nadzieja dziekuje ♥️
Luna to prawda to byl cudowny wieczor, posypaly sie piekne imiona dla naszej coreczki, jestesmy tacy szczesliwi jakby to dzis dopiero udalo nam sie zajsc w ciaze!! ❤
Annamaria dziekuje za cudowne wsparcie ♥️ pd dzis juz oddycham....
Jutro juz jade po kosz mojzesza ♥️ Akurat zawsze taki chcialam miec nie wazne ze bedzie zbedny, poprostu chcialam miec w domu taki kosz i dzis weszlam w ogloszenia i Pewna Pani wystawila na sprzedaz nogdy nie uzywany wiklinowy 🥰🥰 trudno ze za wczesnie ale nie moglam ominac takiej okazji 🥰
Alutka mocno trzymam kciukasy!
Hania... ja mam taka ogromna nadzieje ze nie zaleznie od tego co sie wydarzy Ty bedziesz juz spokojniejsza 😘 bo tyle czasu napewno cie juz wykonczylo...
NadziejaUmiera, M-ka1990 lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hej dziewczyny. Jednak widać moj brzuszek. W pracy od razu dziewczyny zapytaly
Ale super😍Hania123 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Hej... ja wkurzona na maksa. Wczoraj aparatura do bety się zepsuła. I dziś mają naprawić.. i dopiero będę miała betę i zastrzyk najprawdopodobniej dzisiaj... czekam. Wczoraj przeżyłam mój psychiczny meksyk.. nigdy się tak nie czułam... ta bezsilność.. to jest najgorsze... dzisiaj wstałam w lepszym nastawieniem. Zrobić co zrobić i koniec.. tylko najgorsze, że po tym trzeba jeszcze siedzieć w tym szpitalu2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
marjen, i jak wieczorek z balonem, udało się? Czy już zarwałaś pierwszą noc przed kompem na szalonych zakupach dziewczynkowych?
niewyspana, już niedługo 15 maja, wtedy chyba, z tego pamietam, po ulicy nie trzeba nosić maseczki, prawda? Będzie ci lżej... a nie masz blisko jakiegoś lasu, parku, do spacerowania? Bo tam ustawowo nie trzeba nawet teraz nosić przecież... szkoda tak ciebie tylko w domku zamkniętej..
Jak samopoczucie? -
Annamaria 🙈🙈 caly czas cos tam grzebie tylko tutaj gdzie mieszkam nie ma nic pieknego online, duzo pieknych jest s tdd stocjonarnie ale mamy jeszcze lockdown...
Wiele zamawialo sie z UK ale teraz brexit i nalozyli Cło wiec oplaca mi sie zamawiac z Polski bardziej.
Spodobala mi sie taka strona w polsce dobreliski.pl
Znacie to? U nas na grupach mamuski polecaja bardzo.
A teraz wchodze z imieniem NELA ? NINA ?
Moj nie ustepuje tej Klary🙈 a ja sadze ze ona do nas nie pasuje... jest pieknym imieniem ale nie w naszym stylu i nie mozemy znalezc kompromisu... 🙈🙈
Hania... wspolczuje 😑😑😑👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Annamaria wrote:marjen, i jak wieczorek z balonem, udało się? Czy już zarwałaś pierwszą noc przed kompem na szalonych zakupach dziewczynkowych?
niewyspana, już niedługo 15 maja, wtedy chyba, z tego pamietam, po ulicy nie trzeba nosić maseczki, prawda? Będzie ci lżej... a nie masz blisko jakiegoś lasu, parku, do spacerowania? Bo tam ustawowo nie trzeba nawet teraz nosić przecież... szkoda tak ciebie tylko w domku zamkniętej..
Jak samopoczucie?
Generalnie, nie ma co dobrego opowiadać.
Marien,
Dla mnie Dobre liski mają śmieszne ceny z kosmosu, chociażby na rożki tak szybko patrząc.
Nie warto przepłacać, zwłaszcza, że pierwsza wyprawka to nawet i 10 tysięcy, ale takie jest moje zdanie. -
Cześć dziewczyny.
Trochę Was tu czytam i obserwuje na bieżąco
Jak myślicie ? W 22 dc Beta 7,20 a 24 dc już 40,05. Progesteron 26,20. W sobotę mam dopiero termin @, tak się boje co to może się jeszcze stać.
Jak było u was ? Może wy mnie jakoś podniesiecie na duchuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 12:43
-
Luna33 wrote:Magdalena, ja nie robiłam bety ani razu wiec nie pomogę 🙈
Niewyspana, możesz mi przypomnieć czy byliście oglądać wózki w sklepie bobowozki? Jeśli tak, byłaś zadowolona z obsługi i asortymentu?
W efekcie stwierdziłam, że tam obsługa była najgorsza, a 50zł schodzili z wielką łaską. 😊
Wózków było sporo, więc można jechać i oglądać, ale ja czułam się tam jakoś niekomfortowo.