wynik testu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Jestem 9dpo, do @ mam 4 dni. Wczoraj robiłam test o czułości 25 i wyszła II kreseczka jak włos widoczna tylko pod kątem i chwilami myslalam ze moze tylko ja ją widze i sobie coś wkręcam bo chce ją zobaczyć . Testu nie robiłam z porannego siusiania tylko dopiero w pracy. Miałam czekać do @ ale dzis rano nie wytrzymałam i zrobiłam test z tej samej firmy check&go z rossa o czułości 25. Dzis kreseczka jest wyraźniejsza jakby cień cienia ... Temperatura po owu utrzymuje sie na wyższym poziomie, dzis 36.91. Pobolewa mnie lewy jajnik od kilku dniu, ale nie tak jak na @ tylko to inny rodzaj bólu, ćmi, po prostu go czuć śluz po owu miałam bardzo gesty, było go bardzo dużo...był wręcz jak serek. Dzis czuje jakbym miała cały czas mokro a śluz jest klejący przezroczysty.. To moj 1 cykl starań, nie mam dzieci i doświadczenia jak to powinno wyglądać..
Nie wiem co mam myślec, mozecie rzucić okiem ? Zdjecie jest w linku.
http://zapodaj.net/46ab3f7beebed.jpg.htmlFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
KEJKEJ też widzę ten cień cienia zrób test za te 4 dni(w dniu spodziewanej @) z rana, bo widać, że stężenie hcg w Twoim organizmie jest jeszcze malutkie i pewnie będzie kreska już wyraźniejsza. Myślę, że można Ci już gratulować
kejkej lubi tę wiadomość
-
kejkej wrote:Cześć Dziewczyny
Jestem 9dpo, do @ mam 4 dni. Wczoraj robiłam test o czułości 25 i wyszła II kreseczka jak włos widoczna tylko pod kątem i chwilami myslalam ze moze tylko ja ją widze i sobie coś wkręcam bo chce ją zobaczyć . Testu nie robiłam z porannego siusiania tylko dopiero w pracy. Miałam czekać do @ ale dzis rano nie wytrzymałam i zrobiłam test z tej samej firmy check&go z rossa o czułości 25. Dzis kreseczka jest wyraźniejsza jakby cień cienia ... Temperatura po owu utrzymuje sie na wyższym poziomie, dzis 36.91. Pobolewa mnie lewy jajnik od kilku dniu, ale nie tak jak na @ tylko to inny rodzaj bólu, ćmi, po prostu go czuć śluz po owu miałam bardzo gesty, było go bardzo dużo...był wręcz jak serek. Dzis czuje jakbym miała cały czas mokro a śluz jest klejący przezroczysty.. To moj 1 cykl starań, nie mam dzieci i doświadczenia jak to powinno wyglądać..
Nie wiem co mam myślec, mozecie rzucić okiem ? Zdjecie jest w linku.
http://zapodaj.net/46ab3f7beebed.jpg.html
mialam tak samo - okazalo sie ze to NIE CIAZA -
Ola_85 wrote:dziewczyny mam problem z interprtacja mojego wyniku zrobilam bete wynik ujemny i progesteron 3,61 jestem w 33 dc mozecie zerknac na moj wykres czy moze ten wynik za wczesnie ??jest jeszcze szansa?
Miałaś potwierdzoną owulację na USG? Na moje oko z wyniku progesteronu i z wyglądu wykresu nie było owulacji.
-
Co myślicie o interpretacji wyniku testu ciążowe go po upływie czasu wskazanego na ulotce? Na moim teście ten czas wynosił 5 minut. Ja rano wybrałam się do łazienki. Zrobiłam test. Pierwsza kreska się pojawiła od razu. Wiadomo. Później cały test się zabarwil na różowo i zaczął schnac i robić się biały. Drugiej kreski nie było. Wszystko trwało może minute, może chwile dłużej. Schowałam test i tyle. Po jakiś 5 godzinach patrze znów a tam druga krecha i to wyraźną bardzo. Ale nie tak mocna jak pierwsza.
Robiłam juz parę testów i nigdy, nawet po kilkunastu godzinach druga kreska się nie pojawiała.
Jest 26 dc. Cykle nie są regularne wiec trudno powiedzieć czy juz jest ok czy za wcześnie na testowanie.
Ovu pokazuje 13 dzień po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 17:12
Foto_Anna lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyJa jak robiłam test w dzień, w którym miałam dostać @ (22.12.2015) pierwszej minucie (czyli po zabarwieniu i odbarwieniu testu) nie było widać nic. Dopiero po jakiś 10 minutach pojawiła się ledwo widoczna druga czerwona kreska.
Stwierdziłam, że jak nie dostanę @ przez najbliższe 2-3 dni to zrobie kolejny test.
27.12.2015 robiłam drugi - i mam dwie czerwone kreseczki, tym razem bardzo wyraźne.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Ja jak robiłam test w dzień, w którym miałam dostać @ (22.12.2015) pierwszej minucie (czyli po zabarwieniu i odbarwieniu testu) nie było widać nic. Dopiero po jakiś 10 minutach pojawiła się ledwo widoczna druga czerwona kreska.
Stwierdziłam, że jak nie dostanę @ przez najbliższe 2-3 dni to zrobie kolejny test.
27.12.2015 robiłam drugi - i mam dwie czerwone kreseczki, tym razem bardzo wyraźne. -
Witam, od jakiegoś czasu przeglądam to forum a dzis postanowiłam napisać. Jestem mama 1,5 rocznego synka i z mężem zaczęliśmy starania o kolejnego bobasa. jestem 8 dpo i oczywiście nie mogłam już wytrzymać i zrobiłam test czy myślicie ze jest jakaś nadzieja?
http://www.fotosik.pl/zdjecie/afc3782c4b13a577Foto_Anna lubi tę wiadomość