wynik testu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
ja mam obecnie 31 dzien cyklu (cykle zazwyczaj 28 dniowe) od 3 dni temeratura utzrymuje sie na poziomie 37,1-37,2...wczesniej była 36,7-36,8...nie ma ani @ ani jakiegos najmniejszego plamienia...boli mnie prawy jajnik robiłam dzis test płytkowy ale wyszła 1 krecha...czy to moze byc jednak opoznienie w @? poczekam kilka dni i bede powtarzac testowanie...chyba ze przejde sie na bete bo mam niedaleko"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
ja bym poczekała jeszcze 4 dni... chyba, że nie szkoda Ci pieniędzy na betę ja mam czasem takie opóźnienie @ i ból jednego jajnika, gdy pęcherzyk nie pękł podczas owulacji i powstaje torbielka... dlatego lepiej zaczekać oczywiście życzę różowego bobaska, ale nie ma co się śpieszyć
-
masz racje..lepiej poczekac..za ok tydzien mam kontrolna wizyte u gina..moze do tego czasu bedzie cos wiadomo..albo gin cos zasugeruje..Crisperss wspolczuje Ci straty..oby grono Twoich Aniolkow juz wiecej nie roslo..teraz niech Aniolki czuwaja nad swoja mamusia i maja ja w opiece :* pozdrawiam"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-