X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyniki bety-pocieszcie
Odpowiedz

Wyniki bety-pocieszcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowicjuszka90 wrote:
    Kochane, proszę o pomoc..
    Odkąd zaczęłam brać olej z wiesiołka - okres mi się zazwyczaj spóźnia wtedy ok. 3-4 dni (zawsze miałam jak w zegarku). Dzień po spodziewanym okresie - wczoraj - zrobiłam betę: 2,48 ... (zawsze miałam poniżej 2). Dziś mam dziwny śluz. Nie jest to typowe plamienie tylko mokry śluz koloru jakby jasnobrązowego. Ani to brązowy ani czerwony heh. Jak okres nie przyjdzie, jutro idę na betę. Ciężko sobie nie robić nadziei, tym bardziej, że staramy się prawie rok..
    Pozdrawiam
    Możliwe że to implantacja i za 3 dni powtórz betę

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nowicjuszka90 Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mam lekkie plemienia, wręcz czarne. Hmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowicjuszka90 wrote:
    Teraz mam lekkie plemienia, wręcz czarne. Hmm
    A test robiłaś?

• nowicjuszka90 Debiutantka

Wysłany: 9 listopada 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozkrecila się @...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ