X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wysoki progesteron a okres
Odpowiedz

Wysoki progesteron a okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alieme Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,rowno 24h temu progesteron ponad 19,Beta hcg nieobecna.
    Dziś,6 dni przed terminem okres (?) różowa krew.. czy progesteron wczoraj nie powinien się obniżyć ? Nie mam pcos..

• MargOla Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2023, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to plamienie Implantacyjne? Sama miałam wczoraj podobne dziwne plamienie tylko u mnie dawno po terminie miesiączki. Beta dopiero po zagnieżdżeniu wzrasta.

Alieme lubi tę wiadomość

• Såsen Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alieme wrote:
    Dziewczyny,rowno 24h temu progesteron ponad 19,Beta hcg nieobecna.
    Dziś,6 dni przed terminem okres (?) różowa krew.. czy progesteron wczoraj nie powinien się obniżyć ? Nie mam pcos..

Jeśli krwawienie nie rozkręci się, to zrob za pare dni test 😊

Alieme lubi tę wiadomość

• Alieme Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MargOla wrote:
    A moze to plamienie Implantacyjne? Sama miałam wczoraj podobne dziwne plamienie tylko u mnie dawno po terminie miesiączki. Beta dopiero po zagnieżdżeniu wzrasta.
    No właśnie nie wiem jak to rozumieć :-( bo dość sporo przy podcieraniu tego było. Nie tylko kropla,jak niektóre dziewczyny pisały..:(

• Såsen Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alieme wrote:
    No właśnie nie wiem jak to rozumieć :-( bo dość sporo przy podcieraniu tego było. Nie tylko kropla,jak niektóre dziewczyny pisały..:(

Zobacz czy masz szyjkę nisko- otwarta czy wysoko-zamknięta 😃

• Alieme Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Såsen wrote:
    Zobacz czy masz szyjkę nisko- otwarta czy wysoko-zamknięta 😃
    Chyba nie umiem tego sprawdzić 🤔 a wiesz może ile przed okresem spada progesteron? Czy to tak w ciągu 24h czy jednak dłużej trwa spadek?

• Såsen Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alieme wrote:
    Chyba nie umiem tego sprawdzić 🤔 a wiesz może ile przed okresem spada progesteron? Czy to tak w ciągu 24h czy jednak dłużej trwa spadek?

Hmm nie wyczuwasz szyjki przy badaniu ? 🤔

Nie jestem pewna, wiem tyle ze spadek następuje przed okresem

• Alieme Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Såsen wrote:
    Hmm nie wyczuwasz szyjki przy badaniu ? 🤔

Nie jestem pewna, wiem tyle ze spadek następuje przed okresem
    Nie badałam nigdy :-(

• Såsen Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alieme wrote:
    Nie badałam nigdy :-(

To zawsze musi być ten pierwszy raz! 😊

Alieme lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ