X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie wzrost temperatury
Odpowiedz

wzrost temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie czy ktoś mógłby zerknąć na mój wykres, bo ja z niego już nic nie rozumiem, śluz płodny miałam 10 i 11 testy owulacyjne wychodziły wtedy pozytywne, ale nie było mocnego skoku temperatury, za to 13 miałam spadek i dziś duży wzrost temperatury, ale wczoraj test negatywny...gubię sie w tym wszystkim i zastanawiam o co chodzi?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że owu była wczoraj, akurat w dniu, w którym nie zrobiłaś testu. One nie mówią kiedy owu jest, tylko ze organizm przygotowuje się do niej. Temperatura jest bardziej wiarygodna, jutrzejsza rozjaśni sytuacje.

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź, robiłam test wczoraj i był negatywny, śluz też już niepłodny. No nic zobaczymy, podobno skok może być do 4 dni po owu, dziwne to wszystko. Mam tylko nadzieję, że to nie był cykl bezowulacyjny...

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej...hm..jak pisze kolezanka powyzej test mowi ze organizm sie szykuje do owulki a moze nawet wystapic po trzech dniach od dodatniego testu..po drugie rada odemnie starej weteranki tutaj mierz zawsze tempke o jednej porze :-) bo widze ze mieszeysz o 5.30 o 6.00 itp. a to jest bardzo wazne zeby bylo o jednej..nastaw se budzik np.na 5.30 czy 6 zmierz zapisz i idz dalej spac jak mozesz :-) powodzenia

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, ja jestem zielona w tym temacie, martwi mnie tylko to, że skoro owulacja była wczoraj to plemniczki raczej nie miały szansy przeżyć a my od pozytywnego testu nie serduszkowaliśmy...o losie...

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postaraj sie jak ci pisalam mierzyc o jednej godzinie a plemniczki maja szanse przezyc widzialam juz wykresy z jednym sercem na dwa dni przed owu i ciaza...

• JagodaP Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jakby był to nic strasznego. 2 w roku to jeszcze norma :)

YCC3p2.png
    mLMjp2.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, nie widziałam nowych postów... Polgodzinne odstępstwo nie jest aż takie istotne. Może być nawet to godziny różnicy a i tak wykres będzie wiarygodny. Tak czytałam...

YCC3p2.png
    mLMjp2.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagodaP wrote:
    O, nie widziałam nowych postów... Polgodzinne odstępstwo nie jest aż takie istotne. Może być nawet to godziny różnicy a i tak wykres będzie wiarygodny. Tak czytałam...
    moze i masz racje niewiem wiem ze mi kazano jak zaczelam se mierzyc o jednej godzinie ale spoko masz moze i ty racje :-) powodzenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ