wzrost temperatury
-
mam pytanie czy ktoś mógłby zerknąć na mój wykres, bo ja z niego już nic nie rozumiem, śluz płodny miałam 10 i 11 testy owulacyjne wychodziły wtedy pozytywne, ale nie było mocnego skoku temperatury, za to 13 miałam spadek i dziś duży wzrost temperatury, ale wczoraj test negatywny...gubię sie w tym wszystkim i zastanawiam o co chodzi?
-
Możliwe, że owu była wczoraj, akurat w dniu, w którym nie zrobiłaś testu. One nie mówią kiedy owu jest, tylko ze organizm przygotowuje się do niej. Temperatura jest bardziej wiarygodna, jutrzejsza rozjaśni sytuacje.
-
Dzięki za odpowiedź, robiłam test wczoraj i był negatywny, śluz też już niepłodny. No nic zobaczymy, podobno skok może być do 4 dni po owu, dziwne to wszystko. Mam tylko nadzieję, że to nie był cykl bezowulacyjny...
-
hej...hm..jak pisze kolezanka powyzej test mowi ze organizm sie szykuje do owulki a moze nawet wystapic po trzech dniach od dodatniego testu..po drugie rada odemnie starej weteranki tutaj mierz zawsze tempke o jednej porze bo widze ze mieszeysz o 5.30 o 6.00 itp. a to jest bardzo wazne zeby bylo o jednej..nastaw se budzik np.na 5.30 czy 6 zmierz zapisz i idz dalej spac jak mozesz powodzenia
-
dzięki dziewczyny, ja jestem zielona w tym temacie, martwi mnie tylko to, że skoro owulacja była wczoraj to plemniczki raczej nie miały szansy przeżyć a my od pozytywnego testu nie serduszkowaliśmy...o losie...
-
O, nie widziałam nowych postów... Polgodzinne odstępstwo nie jest aż takie istotne. Może być nawet to godziny różnicy a i tak wykres będzie wiarygodny. Tak czytałam...
-
JagodaP wrote:O, nie widziałam nowych postów... Polgodzinne odstępstwo nie jest aż takie istotne. Może być nawet to godziny różnicy a i tak wykres będzie wiarygodny. Tak czytałam...
-