zagnieżdżenie a brak ciazy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wykres i tempka dobrze rokuja...zobaczymy jak sie to rozwinie w nastepnych dniach;) oby do dwoch kresek
Na przeziebienie po prostu zadzialaj domowymi sposobami,,,nie bierz niczego chemicznego...sproboj pic duzo wody, herbatki z soczkiem malonowym, czonek z mleczkiem na zaziebienie no i duzo snu!!! gardziolko plucz czesto septosanem - ziola ktore super dzialaja na takie problemy.
Weronika ...dalej Cie nie widze ;(
nie masz udostepnionego wykresu...
jak sie czujesz?
pozdr. -
Cześć dziewczyny!
Jestem tu po raz pierwszy więc od razu wybaczcie jak coś się powtórzę, ale potrzebuję porady bo zwariuję
zaczynamy z mężem starać się o bobaska no i tak wyszło że miało byc w marcu,ale "załapaliśmy się " w lutym ale to dłuuuga historia. więc: cykle mam długie bo aż 42 dni ale regularne , w tym miesiącu owulacja miała być 2.02(niedziela) w czwartek przed zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Nie przytulaliśmy się bo jakoś jeszcze nie planowaliśmy,od poniedziałku dopiero mnie zaczęły boleć jajniki, ale we wtorek (4.02)postanowiliśmy popróbować o tak no i przed wieczornym przytulaniem test znowu wyszedł pozytywny, maż skończył we mnie(wciąż jajniki bolały). Na następny dzień-środa,test negatywny , ból nadal był-przestał dopiero w czwartek boleć, przez dwa dni po stosunku czułam bulgotanie w brzuchu ale przeszło.
Powiedzcie mi proszę,czy to możliwe że mogę być w ciąży za 2 tyg. czy raczej plemniki "nie zdążyły na czas"? szukałam na wszystkich mozliwych forach,ale nic nie znalazłam..
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź,
Aga -
nick nieaktualny
-
-