Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe nie byl w masce

Amelia wg mnie skonsultuj sie z lekarzem zeby sobie nie zaszkodzic..wiem ze u nas w szpitalu jak lezelama na 4 dni na badaniach ze mna lezala dziewczyna ktora miala wypisane co moze brac przy guzkach czego nie i w jakich dawkach -
w tygodniu bedzie @ a w nastepny poniedzialek mam endo, wiec bede wiedziala co i jak. ale musze mu powiedziec co i jak bo nie chce stracic tego co mi zostalo. u nas tego nie robia. dostaniesz recepte i maja cie w dupie, w najlepszym wypadku uslyszysz - taki urokAnia_84 wrote:hehe nie byl w masce

Amelia wg mnie skonsultuj sie z lekarzem zeby sobie nie zaszkodzic..wiem ze u nas w szpitalu jak lezelama na 4 dni na badaniach ze mna lezala dziewczyna ktora miala wypisane co moze brac przy guzkach czego nie i w jakich dawkach
-
amelia04072006 wrote:w tygodniu bedzie @ a w nastepny poniedzialek mam endo, wiec bede wiedziala co i jak. ale musze mu powiedziec co i jak bo nie chce stracic tego co mi zostalo. u nas tego nie robia. dostaniesz recepte i maja cie w dupie, w najlepszym wypadku uslyszysz - taki urok

to wyduś z niego wszystko co się da
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
tak zrobie. ale chociaz wiedza jaka byla przyczyna to chca mnie leczyc hormonami a ja na kazdy odchorowuje cyckami. maja w dupie to ze przez rok nie spojrzalam na siebioe w lustrze czy kiedy sie kapalam. ze do tej pory wyje jak sobie przypomne co sie dzialao. pacjent zaliczony a reszta nie ich problemdotik wrote:to wyduś z niego wszystko co się da

-
amelia04072006 wrote:patrz a iza takich gaci nie chciala swojemu kupic

i teraz żałuje
były niezły komplet do wibratora 
czesc kochane
Amelia kurcze mam nadzieje, ze to jednak nic złego u Ciebie...hmm mówicie, ze przed @ zawsze są guzki ale ja nic nie wyczuwam bo za duze sa... -
amelia04072006 wrote:w tygodniu bedzie @ a w nastepny poniedzialek mam endo, wiec bede wiedziala co i jak. ale musze mu powiedziec co i jak bo nie chce stracic tego co mi zostalo. u nas tego nie robia. dostaniesz recepte i maja cie w dupie, w najlepszym wypadku uslyszysz - taki urok

Ty w Angli jestes ???
dotik lubi tę wiadomość
-
ja zawsze mam guzy na okolo piersi i w @ gina, a kontrolujesz od czasu do czasu- usg np.?Iza75 wrote:i teraz żałuje
były niezły komplet do wibratora 
czesc kochane
Amelia kurcze mam nadzieje, ze to jednak nic złego u Ciebie...hmm mówicie, ze przed @ zawsze są guzki ale ja nic nie wyczuwam bo za duze sa...
ja przestala chodzic do onkologa bo juz mialam dosyc, ale tez nic sie nie dzilo. dopiero teraz tak wywalilo
az mi sie nie chce myslec juz.
widzisz ? mozesz jeszcze kupic gatki
-
raz w roku robie usg wlasnie zeby nic nie przeoczyc, niedlugo bede musiala zrobic ale teraz to juz mammografie, ostatnio tak mi kazala...cholera stara juz jestemamelia04072006 wrote:ja zawsze mam guzy na okolo piersi i w @ gina, a kontrolujesz od czasu do czasu- usg np.?
ja przestala chodzic do onkologa bo juz mialam dosyc, ale tez nic sie nie dzilo. dopiero teraz tak wywalilo
az mi sie nie chce myslec juz.
widzisz ? mozesz jeszcze kupic gatki
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

przynajmniej cyca se pomietoli
on mnie nigdy nie zostawi. mój mężczyzna