Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa widzialam dzidziola Rudzi..nawet nic nie napisalam z tego wszystkiego...ja normalnie juz jakas nie teges jestem chyba bo mnie tak wzruszja dzieci, nawet te nienarodzone jeszcze, ze szok...dzis na tym szczepieniu przed nami byl/byla (bo nie wiem) taka dzidzia malenka i plakala...a ja oczywiscie juz oczy pelne lez...jak wariatka jakas
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:aaa widzialam dzidziola Rudzi..nawet nic nie napisalam z tego wszystkiego...ja normalnie juz jakas nie teges jestem chyba bo mnie tak wzruszja dzieci, nawet te nienarodzone jeszcze, ze szok...dzis na tym szczepieniu przed nami byl/byla (bo nie wiem) taka dzidzia malenka i plakala...a ja oczywiscie juz oczy pelne lez...jak wariatka jakas
Noooo
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oki kochane ja zmyakm
mezu przyszedl moze jakies plemniki sie wyprodukuja 
Asha, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
wrazenie to nie to samo co pewnosc, to popierwsze...a po drugie, to całkowicie zrozumiałe, ze myślisz wten sposób bo wiele juz przeszliscie i wiadomo jak teraz wyszlo, wiec ciezko sie z tym pogodzic...ale szansa nadal jest i tego sie trzymajmyAsha wrote:Walki moze i nie koniec tyle ze mam wrazenie ze juz z gory wiadomo wynik bitwy

-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:wrazenie to nie to samo co pewnosc, to popierwsze...a po drugie, to całkowicie zrozumiałe, ze myślisz wten sposób bo wiele juz przeszliscie i wiadomo jak teraz wyszlo, wiec ciezko sie z tym pogodzic...ale szansa nadal jest i tego sie trzymajmy

Staram sie, ale ciezko mi idzie
-
taaaa na pewnoKatjaa wrote:A swedza cholery niemiłosiernie... chodzę i się drapie ciągle... najgorszy ból jest jakby troszkę nad piersiami... do tego ból jajnika i pleców... Chyba czas umierać

...a swoja droga to niesamowite, ja nigdy nie mialam takich jazd..ani na ovu ani na @ ani na ciaze
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH