Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz powiedział żebym zaczęła brać od poniedziałku po badaniu progesteronu Według niego to powinien być 6-7 dzień po owu, bo mówił że w około 40 godzin po zastrzyku pęka pęcherzyk czyli w moim przypadku powinno to być w poniedziałekamelia04072006 wrote:jeszcze ze dwa dni , ale luteina zmienia poziom progesteronu we krwi wiec nie wiem czy powinnas sie badac a czy nie lepiej brac luteine dobijac akardem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:28
-
mik82 wrote:Lekarz powiedział żebym zaczęła brać od poniedziałku po badaniu progesteronu Według niego to powinien być 6-7 dzień po owu, bo mówił że w około 40 godzin po zastrzyku bęka pęcherzyk czyli w moim przypadku powinno to być w poniedziałek
-
Mam nadzieję że jednak to ciąża u Ciebie:-)amelia04072006 wrote:ja juz nie bede przez to przechodzic. ide na emeryture. to nie ciaza, ale chcialabym

-
on stosuje calkowicie inne metody. dziwne . ale skoro tak mowi to tak zrobmik82 wrote:Lekarz powiedział żebym zaczęła brać od poniedziałku po badaniu progesteronu Według niego to powinien być 6-7 dzień po owu, bo mówił że w około 40 godzin po zastrzyku pęka pęcherzyk czyli w moim przypadku powinno to być w poniedziałek
-
Amelia nie rozumiem? To znaczy Twoim zdaniem brać luteinę i acard razem czy nie?amelia04072006 wrote:jeszcze ze dwa dni , ale luteina zmienia poziom progesteronu we krwi wiec nie wiem czy powinnas sie badac a czy nie lepiej brac luteine dobijac akardem
-
nie wiem co to jest. niedziela i poniedzialek umieralam tak mnie wszystko bolalo, tempka spadla, teraz mnie prawie nic nie boli i tempka wysoko. zagniezdzenie moze byc tak pozno i tak bolec ?mik82 wrote:Mam nadzieję że jednak to ciąża u Ciebie:-)
-
W sensie że za późno ta luteina? Wiem, że laski biorą zaraz po owulacji, ale wtedy dostają dawkę bez potwierdzenia jaka ilość jest im potrzebna no bo skąd to wiadomo bez wcześniejszego badania progesteronu?amelia04072006 wrote:on stosuje calkowicie inne metody. dziwne . ale skoro tak mowi to tak zrob

-
Może...kiedyś czytałam że kobiety które mają fl 12 dni czasem mają problem z zajściem w ciążę bo zdarza się że właśnie w tym dniu dopiero następuje zagnieżdżenieamelia04072006 wrote:nie wiem co to jest. niedziela i poniedzialek umieralam tak mnie wszystko bolalo, tempka spadla, teraz mnie prawie nic nie boli i tempka wysoko. zagniezdzenie moze byc tak pozno i tak bolec ?
Asha lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH