Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, bo przecież nie byłam u gina w poprzednim cyklu No ale jak progesteron był 7 to mówi samo za siebie. No nawet jeśli była to jakaś gówniana więc tak jakby jej nie było wcale:-(Asha wrote:Skad wiesz ze nie bylo? Gin ci powiedzial?
-
nick nieaktualny
-
ja juz bym chciala tam dzwonicdotik wrote:Amelia, nie będę mogła wysiedziec do tej 17!!!!!!

kurwa jak spojrzalam na termo to se myslea- a se zrobie dzieckowi niespodzianke i na sikalam se. dwa pierdolone testy o chuj. przepraszam od wczoraj nie klne - wybaczcieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:08
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na wykresie to ja też ją widzę tylko jej nie czuję i szyja w tym cyklu robi co chce:-(amelia04072006 wrote:przeciez widac ze jest

Mam wrażenie że o tej porze o której zawsze sprawdzam to nigdy nie była otwarta w tym cyklu:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:10
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Nie, bo przecież nie byłam u gina w poprzednim cyklu No ale jak progesteron był 7 to mówi samo za siebie. No nawet jeśli była to jakaś gówniana więc tak jakby jej nie było wcale:-(
Dobra..nie ma owu i chuj i nie bedzie
mik82 lubi tę wiadomość
-
bo z tego wszystkiego zapomnialas jak to sie robi. nie wsadzaj pazurówm, bo tam nasze dziecko jestmik82 wrote:Na wykresie to ja też ją widzę tylko jej nie czuję i szyja w tym cyklu robi co chce:-(
Mam wrażenie że o tej porze o której zawsze zprawdzam to nigdy nie była otwarta w tym cyklu:-(
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja juz bym chciala tam dzwonic

kurwa jak spojrzalam na termo to se myslea- a se zrobie dzieckowi niespodzianke i na sikalam se. dwa pierdolone testy o chuj. przepraszam od wczoraj nie klne - wybaczcie
Masakra
jak sie czlowiek w jednym miesiacu musi nawkurwiac
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH