Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie z kawka
Wrazenia po I dniu pracy miska ogolnie mowi z epraca spoko choc on wolalby robic meble niz je pakowac
ale mowie mu zes pokojnie 1 dzien moze tak jest przeciez nowemu nie dadza szafy za kilka tys.. spotakl sie ze starymi kolegami ktorzy pracowali w jego poprzedniej firmie
jedno co mnie martwi to to ze chlopaki od roku maja umowy przedluzane co misiac ;/
zniknelam nagle bo pojechalismy zawiesc moje dokumenty na angielski pozniej pojechalismy na obiada ana samym koncu do castoramy maz oladal systemy drzwi przesuwnych bo stwierdzil ze woli robicna siebei poki co zostarnie tu w pracy alew tym czasie bedzie robil sam meble i po nowym roku przejdzie na swoje
Katja ja powiem tylko jedno .. serce nie sluga ale mysl o sobie i swojej corceKatjaa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia ale ja się z Tobą zgadzam... asha wiem że serce mówi jedno a rozum drugie ale każdy wie że serce ślepe jest... a co mojej urody to mówiłam ze jestem piękna jak kwiatuszek hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:41
dotik lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No ok nie wie, ale byłam u niego w 7 dpo i jakby ładnie policzył że w sobotę miałam zastrzyk i on najpóźniej do wtorku wpłynął na pęknięcie pęcherzyka no to wiedziałby że to jest mój max 6 dpo i luteina na 10 dni wystarczyłaby. Myślenie nie boli tylko trzeba chcieć potraktować pacjentkę poważnie a nie jako jedną z wielu na liście do zapłaty kasy w danym dniu:-( W ciążę się wczuwa ale monitoring pozostawia wiele do życzenia
-
mik82 wrote:No ok nie wie, ale byłam u niego w 7 dpo i jakby ładnie policzył że w sobotę miałam zastrzyk i on najpóźniej do wtorku wpłynął na pęknięcie pęcherzyka no to wiedziałby że to jest mój max 6 dpo i luteina na 10 dni wystarczyłaby. Myślenie nie boli tylko trzeba chcieć potraktować pacjentkę poważnie a nie jako jedną z wielu na liście do zapłaty kasy w danym dniu:-( W ciążę się wczuwa ale monitoring pozostawia wiele do życzenia
To juz wyzsza szkola jazdy kochana...do tego trzeba miec tzw powolanie a nie tylko wyksztalcenie ...a o to to juz trudniej niestety -
Katjaa wrote:Amelia ale ja się z Tobą zgadzam... wiem że serce mówi jedno a rozum drugie ale każdy wie że serce ślepe jest... a co mojej urody to mówiłam ze jestem piękna jak kwiatuszek hehe
to tym bardziej stac cie na mlodego a nie na takiego ktoremna za chwole trzeba bedzie tylek podcierac
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Amelia ale ja się z Tobą zgadzam... asha wiem że serce mówi jedno a rozum drugie ale każdy wie że serce ślepe jest... a co mojej urody to mówiłam ze jestem piękna jak kwiatuszek hehe
Katjaa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:witam sie z kawka
Wrazenia po I dniu pracy miska ogolnie mowi z epraca spoko choc on wolalby robic meble niz je pakowac
ale mowie mu zes pokojnie 1 dzien moze tak jest przeciez nowemu nie dadza szafy za kilka tys.. spotakl sie ze starymi kolegami ktorzy pracowali w jego poprzedniej firmie
jedno co mnie martwi to to ze chlopaki od roku maja umowy przedluzane co misiac ;/
zniknelam nagle bo pojechalismy zawiesc moje dokumenty na angielski pozniej pojechalismy na obiada ana samym koncu do castoramy maz oladal systemy drzwi przesuwnych bo stwierdzil ze woli robicna siebei poki co zostarnie tu w pracy alew tym czasie bedzie robil sam meble i po nowym roku przejdzie na swoje
Katja ja powiem tylko jedno .. serce nie sluga ale mysl o sobie i swojej corceAnia_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale moze on chce dmuchac na zimne i zabespieczyc cie przed spadkiem progesteronu, czy cus. i nie rob testa tylko bete
-
mik82 wrote:U mnie testy zawsze wychodziły jak miały wyjść. Z synem w dniu spodziewanej @ nie zdążyłam nasikać dobrze na test a już były II kreski a teraz z córcią w 11 dpo po południu wyszedł mi test z allegro więc beta w moim przypadku to szkoda kasy jeśli test wyjdzie negatywny
-
Asha wrote:To juz wyzsza szkola jazdy kochana...do tego trzeba miec tzw powolanie a nie tylko wyksztalcenie ...a o to to juz trudniej niestety
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No i to jest wkurzające właśnie bo jak my mamy w te ciąże zachodzić i dzieci rodzić jak żaden lekarz się w to porządnie nie chce zagłębić bo pewnie szkoda mu czasu. No bo jak ma pacjentkę w ciąży to ma 9 miesięcy pewnego zarobku więc się wczuwa a monitoring? Jeszcze lepiej jak nie wyjdzie bo będzie następny cykl:-( Ci co się wczuwają są w klinikach i taką kasę im się płaci że głowa boli:-(
Tutaj w tej jebanej angli z gory wiadomo ze nikt sie nie wczuwa -
amelia04072006 wrote:z takimi umowami faktycznie niech siedzi na chwile i planuje swoja dzialalnosc
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja do pracy zaraz ide
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Tutaj w tej jebanej angli z gory wiadomo ze nikt sie nie wczuwa