Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie z kawka

Wrazenia po I dniu pracy miska ogolnie mowi z epraca spoko choc on wolalby robic meble niz je pakowac
ale mowie mu zes pokojnie 1 dzien moze tak jest przeciez nowemu nie dadza szafy za kilka tys.. spotakl sie ze starymi kolegami ktorzy pracowali w jego poprzedniej firmie
jedno co mnie martwi to to ze chlopaki od roku maja umowy przedluzane co misiac ;/
zniknelam nagle bo pojechalismy zawiesc moje dokumenty na angielski pozniej pojechalismy na obiad
a ana samym koncu do castoramy maz oladal systemy drzwi przesuwnych bo stwierdzil ze woli robicna siebei poki co zostarnie tu w pracy alew tym czasie bedzie robil sam meble i po nowym roku przejdzie na swoje 
Katja ja powiem tylko jedno .. serce nie sluga ale mysl o sobie i swojej corce
Katjaa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia ale ja się z Tobą zgadzam... asha wiem że serce mówi jedno a rozum drugie ale każdy wie że serce ślepe jest... a co mojej urody to mówiłam ze jestem piękna jak kwiatuszek hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 09:41
dotik lubi tę wiadomość
-
ale moze on chce dmuchac na zimne i zabespieczyc cie przed spadkiem progesteronu, czy cus. i nie rob testa tylko betemik82 wrote:No ok nie wie, ale byłam u niego w 7 dpo i jakby ładnie policzył że w sobotę miałam zastrzyk i on najpóźniej do wtorku wpłynął na pęknięcie pęcherzyka no to wiedziałby że to jest mój max 6 dpo i luteina na 10 dni wystarczyłaby. Myślenie nie boli tylko trzeba chcieć potraktować pacjentkę poważnie a nie jako jedną z wielu na liście do zapłaty kasy w danym dniu:-( W ciążę się wczuwa ale monitoring pozostawia wiele do życzenia
-
mik82 wrote:No ok nie wie, ale byłam u niego w 7 dpo i jakby ładnie policzył że w sobotę miałam zastrzyk i on najpóźniej do wtorku wpłynął na pęknięcie pęcherzyka no to wiedziałby że to jest mój max 6 dpo i luteina na 10 dni wystarczyłaby. Myślenie nie boli tylko trzeba chcieć potraktować pacjentkę poważnie a nie jako jedną z wielu na liście do zapłaty kasy w danym dniu:-( W ciążę się wczuwa ale monitoring pozostawia wiele do życzenia
To juz wyzsza szkola jazdy kochana...do tego trzeba miec tzw powolanie a nie tylko wyksztalcenie ...a o to to juz trudniej niestety
-
a no takKatjaa wrote:Amelia ale ja się z Tobą zgadzam... wiem że serce mówi jedno a rozum drugie ale każdy wie że serce ślepe jest... a co mojej urody to mówiłam ze jestem piękna jak kwiatuszek hehe
to tym bardziej stac cie na mlodego a nie na takiego ktoremna za chwole trzeba bedzie tylek podcierac
Katjaa lubi tę wiadomość
-
I jeszcze skromna:-) Miód dziewczyna! No to znajdziesz faceta godnego siebie:-)Katjaa wrote:Amelia ale ja się z Tobą zgadzam... asha wiem że serce mówi jedno a rozum drugie ale każdy wie że serce ślepe jest... a co mojej urody to mówiłam ze jestem piękna jak kwiatuszek hehe
Katjaa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
z takimi umowami faktycznie niech siedzi na chwile i planuje swoja dzialalnoscAnia_84 wrote:witam sie z kawka

Wrazenia po I dniu pracy miska ogolnie mowi z epraca spoko choc on wolalby robic meble niz je pakowac
ale mowie mu zes pokojnie 1 dzien moze tak jest przeciez nowemu nie dadza szafy za kilka tys.. spotakl sie ze starymi kolegami ktorzy pracowali w jego poprzedniej firmie
jedno co mnie martwi to to ze chlopaki od roku maja umowy przedluzane co misiac ;/
zniknelam nagle bo pojechalismy zawiesc moje dokumenty na angielski pozniej pojechalismy na obiad
a ana samym koncu do castoramy maz oladal systemy drzwi przesuwnych bo stwierdzil ze woli robicna siebei poki co zostarnie tu w pracy alew tym czasie bedzie robil sam meble i po nowym roku przejdzie na swoje 
Katja ja powiem tylko jedno .. serce nie sluga ale mysl o sobie i swojej corce
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
U mnie testy zawsze wychodziły jak miały wyjść. Z synem w dniu spodziewanej @ nie zdążyłam nasikać dobrze na test a już były II kreski a teraz z córcią w 11 dpo po południu wyszedł mi test z allegro więc beta w moim przypadku to szkoda kasy jeśli test wyjdzie negatywnyamelia04072006 wrote:ale moze on chce dmuchac na zimne i zabespieczyc cie przed spadkiem progesteronu, czy cus. i nie rob testa tylko bete
-
matko ale masz dobrzemik82 wrote:U mnie testy zawsze wychodziły jak miały wyjść. Z synem w dniu spodziewanej @ nie zdążyłam nasikać dobrze na test a już były II kreski a teraz z córcią w 11 dpo po południu wyszedł mi test z allegro więc beta w moim przypadku to szkoda kasy jeśli test wyjdzie negatywny
-
No i to jest wkurzające właśnie bo jak my mamy w te ciąże zachodzić i dzieci rodzić jak żaden lekarz się w to porządnie nie chce zagłębić bo pewnie szkoda mu czasu. No bo jak ma pacjentkę w ciąży to ma 9 miesięcy pewnego zarobku więc się wczuwa a monitoring? Jeszcze lepiej jak nie wyjdzie bo będzie następny cykl:-( Ci co się wczuwają są w klinikach i taką kasę im się płaci że głowa boli:-(Asha wrote:To juz wyzsza szkola jazdy kochana...do tego trzeba miec tzw powolanie a nie tylko wyksztalcenie ...a o to to juz trudniej niestety

Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No i to jest wkurzające właśnie bo jak my mamy w te ciąże zachodzić i dzieci rodzić jak żaden lekarz się w to porządnie nie chce zagłębić bo pewnie szkoda mu czasu. No bo jak ma pacjentkę w ciąży to ma 9 miesięcy pewnego zarobku więc się wczuwa a monitoring? Jeszcze lepiej jak nie wyjdzie bo będzie następny cykl:-( Ci co się wczuwają są w klinikach i taką kasę im się płaci że głowa boli:-(
Tutaj w tej jebanej angli z gory wiadomo ze nikt sie nie wczuwa
-
na dluzsza mete nieebdzie tk pracowal ;/ bez jaj .. szczegolnie ze nie robi nie w swoi m fachu i ma 10 lat doswiadczeniaamelia04072006 wrote:z takimi umowami faktycznie niech siedzi na chwile i planuje swoja dzialalnosc
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ja w niej jestem cały czas:-) jak zwykle:-) ale zaraz się biorę za papirki bo trochę tego mamAsha wrote:Ja do pracy zaraz ide
Asha lubi tę wiadomość
-
Przynajmniej nie masz nadziei że skoro płacisz to ktoś się Tobą porządnie zajmie:-(Asha wrote:Tutaj w tej jebanej angli z gory wiadomo ze nikt sie nie wczuwa

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH