Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Moim zdaniem ty powinnas cos brac na wydluzenie fl
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Może porami trzęsie, że Katja będzie w ciąży... Ja na miejscu Katji odjebałabym takiego smsa, że odechciało by mu się pisać i dzwonić..
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:On powiedział że wcale do niej nie wrócił bo on jej nie chce... to ona tak powiedziała naszemu wspólnemu znajomemu a on mi...
gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:
tzn. kiedy ? wiesz, musze sie nastawicZależy co mi do głowy strzeli:-)
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do ciąży powiedział mi ze ma nadzieję że jestem w ciąży bo chce tego dziecka... co do smsów to nie włączył roamingu w Irlandii i nic już nie mógł zrobić. Dopiero w niedzielę dotarł do Polski a ta jego zonka rozwalila mu telefon i nie widział ze to ja napisałam. Wczoraj poszedł i kupił nowy telefon i się odezwał...
-
Katjaa wrote:Co do ciąży powiedział mi ze ma nadzieję że jestem w ciąży bo chce tego dziecka... co do smsów to nie włączył roamingu w Irlandii i nic już nie mógł zrobić. Dopiero w niedzielę dotarł do Polski a ta jego zonka rozwalila mu telefon i nie widział ze to ja napisałam. Wczoraj poszedł i kupił nowy telefon i się odezwał...
-
nick nieaktualnyAmelia przyjechał wczoraj ale na klatce powiedzialam mu ze nie mam o czym z nim rozmawiać i zamknęłam drzwi, pukal do drzwi jeszcze i do okien ale powiedzialam że dzwonię na policję i on wie ze jestem zdolna do tego. I poszedł ale dalej pisał... zmęczona jestem tym wszystkim...
-
nick nieaktualny
-
Apropos ginekologów i ich mądrości.
Mój po obejrzeniu pękniętego pęcherzyka wymyślił mi luteinę na 14 dni i dopiero test i jak negatywny to odstawić hahaha Zwariował!!! Ja byłam wczoraj w 7 dpo+14 dni luteiny+ 3 dni na przyjście @ po odstawieniu to faza lutealna by miała 24 dni u mnie hahaha.
Gość jest spoko, prowadziłam u niego ciążę i też mi super zareagował, bo bym syna też nie miała więc mu ufam, ale jeżeli chodzi o niektóre kwestie co do monitoringu cyklu to mam wrażenie że nie wczuwa się tak jak powinien. Jedzie schematycznie a nie indywidualnie więc muszę sobie sama wymyśleć czas brania luteiny i dzień testu;-)Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Apropos ginekologów i ich mądrości.
Mój po obejrzeniu pękniętego pęcherzyka wymyślił mi luteinę na 14 dni i dopiero test i jak negatywny to odstawić hahaha Zwariował!!! Ja byłam wczoraj w 7 dpo+14 dni luteiny+ 3 dni na przyjście @ po odstawieniu to faza lutealna by miała 24 dni u mnie hahaha.
Gość jest spoko, prowadziłam u niego ciążę i też mi super zareagował, bo bym syna też nie miała więc mu ufam, ale jeżeli chodzi o niektóre kwestie co do monitoringu cyklu to mam wrażenie że nie wczuwa się tak jak powinien. Jedzie schematycznie a nie indywidualnie więc muszę sobie sama wymyśleć czas brania luteiny i dzień testu;-)
Jahahahah dobry jest dobry -
Katjaa wrote:Co do ciąży powiedział mi ze ma nadzieję że jestem w ciąży bo chce tego dziecka... co do smsów to nie włączył roamingu w Irlandii i nic już nie mógł zrobić. Dopiero w niedzielę dotarł do Polski a ta jego zonka rozwalila mu telefon i nie widział ze to ja napisałam. Wczoraj poszedł i kupił nowy telefon i się odezwał...
amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość