Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Hej dziewuszki :*
U mnie tempka ostro w dół i plamienie jest... do wieczora @ jak znalazł się rozkreci... -
nick nieaktualnymik82 wrote:Sylwia nie chowaj się! Dlaczego dopiero w piątek testujesz? Ile Ty masz fazę lutealną?
Nie chowam sięJutro powinnam dostać @, ale nie czuję ani @ ani ciąży. W sumie to bolą mnie tylko sutki i brodawki i na tym koniec. Nawet nie wysypało mnie jeszcze na @ więc nie wiem co się dzieje...
amelia04072006 wrote:sylwia lubi jak ja biora gwaltem , z zaskoczenia
Skąd wiedziałaś?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Nie to nie nerwy bo mam to gdzieś... M od wczoraj dzwoni pisze ale już mam olewke... a w tej sytuacji oczywiście ze się cieszę... co prawda to plamienie to jest jakby z wodą takie dziwne no ale zobaczę co do wieczora będzie...
Skoro dali sobie ostatnią szansę z żoną to czego chce od Ciebie teraz? -
Katjaa wrote:Nie to nie nerwy bo mam to gdzieś... M od wczoraj dzwoni pisze ale już mam olewke... a w tej sytuacji oczywiście ze się cieszę... co prawda to plamienie to jest jakby z wodą takie dziwne no ale zobaczę co do wieczora będzie...
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:poczekaj , jeszcze chwile i na ciebie przyjdzie kolej zolzo
Więc u mnie weekendowe testowanie jest musowe! -
nick nieaktualnymik82 wrote:Najpierw milczy teraz dzwoni i pisze? Nie rozumiem gościa!
Skoro dali sobie ostatnią szansę z żoną to czego chce od Ciebie teraz?
Może porami trzęsie, że Katja będzie w ciąży... Ja na miejscu Katji odjebałabym takiego smsa, że odechciało by mu się pisać i dzwonić.. -
nick nieaktualny