Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:jeu jeju
Iza, przez Ciebie spać nie będę mogłatrzymam kcukole!
Gigsaco za babsztyl no...brak mnie słów normalnie.
ja mam dziś jakiś gorszy dzień. ryczeć się chce, wakacji się odechciało, starać o dziecko też... oby jutro było lepiej. -
Iza75 wrote:a co tam sie u Ciebie zadziało, ze humor zly?
pierdoła oczywiście, a co innegojedziemy w niedzielę na wakacje, więc szperam w necie, co warto zobaczyć, gdzie pójść itd itp, a ten łoś zero zainteresowania, entuzjamu, woli oglądać mecz. to az mi się odechciało... wiem, że to głupota straszna, ale widocznie dziś taki dzień, że wystarczyło.
Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:pierdoła oczywiście, a co innego
jedziemy w niedzielę na wakacje, więc szperam w necie, co warto zobaczyć, gdzie pójść itd itp, a ten łoś zero zainteresowania, entuzjamu, woli oglądać mecz. to az mi się odechciało... wiem, że to głupota straszna, ale widocznie dziś taki dzień, że wystarczyło.
Nie glupota tylko chcialoby sie zeby facet troche zainteresowania wykazal jak sie pojedzie na urlop razem...to zeby ten czas tam spedzony bylo wiadomo, ze on tez chce tam spedzic i chce tam jechac i te wszystkie rzeczy zobaczyc -
dotik wrote:pierdoła oczywiście, a co innego
jedziemy w niedzielę na wakacje, więc szperam w necie, co warto zobaczyć, gdzie pójść itd itp, a ten łoś zero zainteresowania, entuzjamu, woli oglądać mecz. to az mi się odechciało... wiem, że to głupota straszna, ale widocznie dziś taki dzień, że wystarczyło.
-
Asha wrote:Nie glupota tylko chcialoby sie zeby facet troche zainteresowania wykazal jak sie pojedzie na urlop razem...to zeby ten czas tam spedzony bylo wiadomo, ze on tez chce tam spedzic i chce tam jechac i te wszystkie rzeczy zobaczyc
no właśnie...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.