Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Rudzia Ty już niedługo dowiesz się kto mieszka po drugiej stronie brzuszka
Masz jakieś przeczucia?
Gigus dowiem sie dopiero 3 listopada, jak dzidzia bedzie wspolpracowacwczesniej niestety nie ma mozliwosci usg, tu jest tak glupio ;( to w sumie bedzie moje pierwsze oficjalne usg . Ja myslalam caly czas ze synek bedzie ale nie ukrywam ze chcialabym corke
ale co bedzie to bedzie byle by zdrowe! O to sie martwie bo nawet nie mam wczesniej sprawdzic czy wszystko jest dobrze
-
nick nieaktualny
-
Rudzia musi być dobrze i musisz tak myśleć. Ja w to wierzę całym sercem, bo już dość przykrości w życiu Cię spotkało. Teraz będzie już wszystko dobrze.
Ja myślałam, że u Ciebie synek się kryje, ale od jakiegoś tygodnia mam mieszane uczuciaRudzia, Katjaa lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Rudzia musi być dobrze i musisz tak myśleć. Ja w to wierzę całym sercem, bo już dość przykrości w życiu Cię spotkało. Teraz będzie już wszystko dobrze.
Ja myślałam, że u Ciebie synek się kryje, ale od jakiegoś tygodnia mam mieszane uczucia
Mi od poczatku wszyscy mowia ze dziewczynkaheh a ostatnio kolezanka popatrzyla na to nowe zdj usg i powiedziala ze to na pewno dziewczynka bo sliczna jak mama i cudny nosek ma
-
Hej dziewczynki, zagladam na krótko ...
U mnie nadal bez zmian, @ nie przy szła
Czekam
Otworzylam sobie piwko wlasnie bo juz mam dość wszystkiego ale nawet ono mi nie wchodzi...padnieta jestem
Czyli jutro Sylwia rano sika, No dobrzenadal zaciskam kciuki
naprawdę mam nadzieje, ze któraś z Was jeszcze we wrześniu wysika 2 kreski bo czas najwyższy...
-
Jeśli marzysz o dziewczynce to jej właśnie Ci życzę
ale wtedy będziesz mogła szaleć w odzieżowym. Te ciuszki dla dziewczynek są cudneRudzia lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ten brak @ u Ciebie mnie zastanawia i do tego ten wcześniejszy bladzioch na teście
-
Szkoda, że tempki nie mierzylas. Wtedy byłoby widać czy jest spadek na @ czy nie, a tak ta niewiedza i czekanie dobija. Oby jutro się wyjaśniło
-
Iza75 wrote:Muszę zrobic soie badanie ilości jajeczek bo boje sie, ze moze w tym problem jest
-
gigsa wrote:Szkoda, że tempki nie mierzylas. Wtedy byłoby widać czy jest spadek na @ czy nie, a tak ta niewiedza i czekanie dobija. Oby jutro się wyjaśniło