Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Jeej jaka ja jestem zmeczona:( wrocilam wlasnie z pracy.. po drodze kupilam sobie gotowa salatke.. pychaaaa!
chyba apetyt na warzywa mi wraca
i kupilam witaminki dla kobiet w ciazy
-
Iza75 wrote:u mnie to akurat nie ma znaczenia czy piątek czy nie piątek...a wręcz przeciwnie nawet, szefowa pilnuje zebys sie czasem za szybko na weekend nie wybrala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:31
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tez na poczatku jadlam same warzywa a potem - czekolada
ja wlasnie nie moge patrzec na jakakolwiek jedzenie ;/ jem bo musz i byle co zeby zapchac żołądek ! A chcialabym zdrowo zaczac jesc jak przed ciaza ale no nie daje rady..
-
amelia04072006 wrote:mam inne zdanie, ale nie bede cie nakrecac, a czujesz france , albo cos ??
-
Rudzia wrote:ja wlasnie nie moge patrzec na jakakolwiek jedzenie ;/ jem bo musz i byle co zeby zapchac żołądek ! A chcialabym zdrowo zaczac jesc jak przed ciaza ale no nie daje rady..
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:ja wlasnie nie moge patrzec na jakakolwiek jedzenie ;/ jem bo musz i byle co zeby zapchac żołądek ! A chcialabym zdrowo zaczac jesc jak przed ciaza ale no nie daje rady..
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:codziennie mnie brzuch lekko z przerwami pobolewa i kluja jajniki czasem, a to jeden a to drugi...juz sama nie wiem czy to typowe na moja @...juz tak zglupialam od tego wszystkiego ze aaaach
-
amelia04072006 wrote:tez tak mialam ostatnio. calkiem inne objawy niz @. w pewnym momencie czulam sie jak przy menopauzie, wiec w tym cyklu jade na fitoestrogenach bo chyba tu cos nie trybi
ja sie zastanowię jak @ przyjdzie i jakby co uderzę do Ciebie po rade..
-
Rudzia wrote:No tak dziewczyny
mam nadzieje ze mi ten wstret do jedzenia przejdzie a ze wlasnie nie dostarczam organizmowi a wiele witamin to kupilam tabletki ale odstawie je jak zaczne jesc normalnie
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:widzę wlasnie, ze cuda jakieś zapodajesz
ja sie zastanowię jak @ przyjdzie i jakby co uderzę do Ciebie po rade..
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:teraz wyjem wszystko co mam w domu, jesli nic nie pomoze to odpuszczam, ja sie denerwuje , chata stoi na glowie , jestem w plecy z robota. widocznie tak mialo byc i koniec. zaloze hodowle yorkow
mik82 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ja momentami tez sie zastanawiam czy nie odpuścić...ale zaraz sobie myślę, ze odpuszczę jak zrobie wszystko co mogę i sie nie uda...tak wiec mam plan zrobić badania jajeczek (AMH), a jeśli wyjdzie ze w ogóle jest sens dalej to monitoring...tylko niech ta szmata przyjdzie bo to czekanie mnie tak juz wkurwia ze odbiera mi cala energię i checi..
dlatego sie bede stymulowac dongiem zeby byla pikna owulka, jak nie przyjdzie to znaczy ze mam do dupy jajniki a to dla mnie oznacza koniec walki. -
amelia04072006 wrote:a fsh i lh robilas ? jest tansze a tez mozna juz cos wiedziec
dlatego sie bede stymulowac dongiem zeby byla pikna owulka, jak nie przyjdzie to znaczy ze mam do dupy jajniki a to dla mnie oznacza koniec walki.