Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:amh warto robić jak FSH zbliża się do 10. u ciebie stosunek fsh do lh jeste super zajebisty to wynik bedzie ok - jak dla mnie szkoda kasy
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:lh do fsh
czyli fsh jest dobre i jajeczkujesz prawidlowo
Jest coś zajebistego w tym cyklu wiecie? Przestał mi ten pieprzony naciek w cyckach się pojawiaćLuteina chyba
I już wyprzedzam Wasze pytanie bo prolaktynę też mam ok hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:10
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No i gites...chociaż tyle. A i tak nic nie rozumiem. No bo estradiol mam ekstra w kazdej fazie cyklu czyli jajeczkowanie jest ok a potem ten progesteron pieprzony i tak jest do dupy..no żesz kur... No a wszędzie piszą że jak jest estradiol ok to jajeczko ok i tym samym praca ciałka żółtego też zazwyczaj wtedy ok. Gówno prawda bo nie u mnie!!!
Jest coś zajebistego w tym cyklu wiecie? Przestał mi ten pieprzony naciek w cyckach się pojawiaćLuteina chyba
I już wyprzedam Wasze pytanie bo prolaktynę też mam ok hahaha
A twoj stary byl badany? -
mik82 wrote:No i gites...chociaż tyle. A i tak nic nie rozumiem. No bo estradiol mam ekstra w kazdej fazie cyklu czyli jajeczkowanie jest ok a potem ten progesteron pieprzony i tak jest do dupy..no żesz kur... No a wszędzie piszą że jak jest estradiol ok to jajeczko ok i tym samym praca ciałka żółtego też zazwyczaj wtedy ok. Gówno prawda bo nie u mnie!!!
I już wyprzedzam Wasze pytanie bo prolaktynę też mam ok hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:13