Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:A twoj stary byl badany?
-
mik82 wrote:Noooo... i jest tak, że normy ruchliwości plemników ma zaniżone ale u niego jest jeszcze taki myk że w 1 ml nasienia ma dużo dużo więcej plemników niż jest norma tzn. że ktoś kto ma wszystkie parametry w normie ma ogólnie ilościowo mniej plemników ruchomych niż on. Nie wiem czy zrozumiałyście ale sens jest taki że jest u niego w miarę ok
No to gitprzynajmniej o to sie nie musicie martwic
-
amelia04072006 wrote:ale co ja biore? inocudo, lukrecje na testosteron i nic wiecej. tak mam od poprzedniego cyklu ale nie mam jeszcze wycieku. pewno bedzie trzeba sprawdzic
Ale razem wziete moga kolidowac...tak jak u mnie bylo..jak bralam castagnusa z mleczkiem -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:a nie myslalas o ziolkach na druga faze ? albo małe endometrium ?
-
Asha wrote:A co z twoim progesteronem jest nie tak Mik, bo patrzac na twoje temp to git jest
-
Asha wrote:No to git
przynajmniej o to sie nie musicie martwic
-
Asha wrote:A gin co mowi?
-
mik82 wrote:Zaczęłam do niego chodzić w ubiegłym roku we wrześniu i mówił że jak do Nowego Roku nic się nie zadzieje na wspomagaczach to inseminacja ale zaszłam w ciążę w styczniu więc nie było tematu. W maju ciąża się skończyła i teraz zaczęłam u gina pierwszy cykl więc jeszcze nie mówił jaki ma na mnie pomysł. Zadziałał tak jak wtedy jak zaszłam w ciążę a dalej to nie wiem co zrobi
Aha...a wtedy co zrobil...dal ci cos? -
Asha wrote:Aha...a wtedy co zrobil...dal ci cos?
Tempkę zaczęłam mierzyć dopiero w cyklu w którym zaszłam