Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Zaczęłam do niego chodzić w ubiegłym roku we wrześniu i mówił że jak do Nowego Roku nic się nie zadzieje na wspomagaczach to inseminacja ale zaszłam w ciążę w styczniu więc nie było tematu. W maju ciąża się skończyła i teraz zaczęłam u gina pierwszy cykl więc jeszcze nie mówił jaki ma na mnie pomysł. Zadziałał tak jak wtedy jak zaszłam w ciążę a dalej to nie wiem co zrobi
-
mik82 wrote:W tym cyklu w którym zaszłam zrobił to co teraz czyli dał zastrzyk z hcg żeby był lepszy wyrzut progesteronu i dał właśnie tą mocną luteinę 100 2xdziennie. Wcześniej stymulował mnie CLO i brałam duphaston albo luteinę 50 i nie było efektów ale wtedy też się nie obserwowałam więc nie mam do czego porównywać
Tempkę zaczęłam mierzyć dopiero w cyklu w którym zaszłam
No to moze akurata jak wykres wygladal? Podobnie?
To wyglada na to, ze koles wie co robi -
amelia04072006 wrote:to jak mysli o inseminacji to chyba jednak jest problem w jajeczku nie?
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Mówił o inseminacji ze względu na ruchliwość u starego a nie ze względu na mnie. Ale powiedział też to co ja wcześniej że mój mąż m dużo tych plemników więc to nie powinien być problem. No i jednak się udało zajść. A teraz nie wiem co wymyśli:-(
-
amelia04072006 wrote:no wiec jak u ciebie jest ok i u niego jest ok to po co clo?
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale nie przy inseminacji ....nie wiem po co
-
mik82 wrote:chciał spróbować żeby zwiększyć szanse bo przy clo jest więcej pęcherzyków ale jak się nie sprawdziło po dwóch cyklach i w drugim pojawiła się torbiel to odpuścił
. dlatego wlasnie mysle o dongu
-
Asha wrote:Cholera faktycznie
Zebym wcześniej mierzyła temp przed ciążą to bym wiedziała czy każdy wykres przy progesteronie był taki...ale w sumie luteinę 100 też brałam dopiero w tym ciążowym
-
amelia04072006 wrote:ale ja nie mowie o inseminacji, miki dostala przed zajciem clo, aclo jest podawane zeby stymulowac jajeczko do lepszego wzrostu i aby bylo wieksze endometrium . lekarz mowi ze jest ok a daje takie hormony ?
Gdyby mi lekarz powiedzial ze jest dobre ale wezmy clo to bedzie lepsze...tez bym wziela...nie wziela bys? Tez bys wzielamik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No... i jak tu się nie nakręcać?
Zebym wcześniej mierzyła temp przed ciążą to bym wiedziała czy każdy wykres przy progesteronie był taki...ale w sumie luteinę 100 też brałam dopiero w tym ciążowym
No nie dziwie ci sie..oszalalabym tez ..tulam -
Asha wrote:No i dobrze zrobil...spoko koles sie wydaje
Asha lubi tę wiadomość