Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no
. wiecie ze o moich staraniach wiedza wszyscy ale ze mam problemy ktore mi nie pomagaja, ze sie boje, ze che mi sie wyjc jak mi sie nie uda - nie wie nikt?
zastanawiaja sie po co ja to robie i stukaja sie po glowach. jestem samagdyby nie wy to nie mialabym komu sie wyżalić.
....znam to tez...jak po poronieniu powiedziałam koleżance, ze musimy odczekać 2 cykle i możemy sie starac znowu to oczy wybaluszyla i "to wy nadal będziecie sie starac ?....zreszta własna siostra tez zajebiscie mnie wsparła w tym temacie...eeech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:19
-
mik82 wrote:Spadam Kochane, bo mi tak cholernie zimno że potrzebuję kocyk i herbatkę z miodek, sokiem z porzeczki i cytryną
Jutro sikam a jak negatyw to powtarzam w poniedziałek. Jak znów negatyw to odstawiam lutkę i czekam aż czerwona suka zechce mnie zaszczycić swoją obecnością
-
Iza75 wrote:Taaa...niefajne uczucie jak sie inni stykają w głowę, cóż za wsparcie
....znam to tez...jak po pięknie ku powiedziałam koleżance, ze musimy odczekać 2 cykle i możemy sie starac znowu to oczy wybaluszyla i "to wy nadal będziecie sie starac ?....zreszta własna siostra tez zajebiscie mnie wsparła w tym temacie...eeech
-
Iza75 wrote:Na szczęście tutaj trafiłam wiec nie narzekam
nie gadam juz z ludźmi na ten temat, a mojej siostrze to w ogole nie zamierzam mówić jeśli sie uda...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja sie pochwale ale nie bede oczekiwac gratulacji bo ich nie dostane, ale trudno. jestem dorosla i mam wlasna rodzine, reszta nie jest mi potrzebna
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość