Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Gdyby mi lekarz powiedzial ze jest dobre ale wezmy clo to bedzie lepsze...tez bym wziela...nie wziela bys? Tez bys wziela
-
mik82 wrote:Różnie to z nim bywa;-) ale chodzę do niego 7 lat. Słucha co mówię, wyjaśnia wątpliwości, szanuje jeśli się na coś nie zgadzam więc dałam mu mały kredyt zaufania:-)
No z tego co mowisz to wydaje sie byc sensownyprzynajmniej mi tak sie wydaje
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No... i jak tu się nie nakręcać?
Zebym wcześniej mierzyła temp przed ciążą to bym wiedziała czy każdy wykres przy progesteronie był taki...ale w sumie luteinę 100 też brałam dopiero w tym ciążowym
-
amelia04072006 wrote:miki , to juz jest za toba. teraz wiesz wiecej i szybciej zareagujesz. nie martw sie na zapas
Ale pewnie to wszystko też jest właśnie po to żebym się czegoś nauczyła (czytaj:cierpliwości której w życiu za grosz nie miałam)
-
mik82 wrote:ja czuję, że nie jest tak źle żeby się nie udało. wierzę w to że w końcu zaskoczy na pewno, bo nie ma większych powodów żeby nie zaskoczyło ale to czekanie mnie wkurwia po prostu...nie lubię czuć się bezsilna...cierpię jak nie mam wpływu na coś co jest ważne dla mnie i moich bliskich...
Ale pewnie to wszystko też jest właśnie po to żebym się czegoś nauczyła (czytaj:cierpliwości której w życiu za grosz nie miałam)
Do dupy z takimi lekcjamimik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja czuję, że nie jest tak źle żeby się nie udało. wierzę w to że w końcu zaskoczy na pewno, bo nie ma większych powodów żeby nie zaskoczyło ale to czekanie mnie wkurwia po prostu...nie lubię czuć się bezsilna...cierpię jak nie mam wpływu na coś co jest ważne dla mnie i moich bliskich...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:08
-
amelia04072006 wrote:to samo uczucie mamy wszystkie. robimy wszystko co trzeba a i tak nie wychodzi. masz wplyw na serduszka , a reszta dzieje sie poz toba i kurwa nic nie mozesz. szlak mnie trafia bo sie staram, pozniej czekam a na koniec @ lub niepewność czy uda sie donosic ciaze. koszmar
I to ...pomimo tego wszystkiego co nas tak bardzo dzieli...tak bardzo nas laczymik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Spadam Kochane, bo mi tak cholernie zimno że potrzebuję kocyk i herbatkę z miodek, sokiem z porzeczki i cytryną
Jutro sikam a jak negatyw to powtarzam w poniedziałek. Jak znów negatyw to odstawiam lutkę i czekam aż czerwona suka zechce mnie zaszczycić swoją obecnością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:13
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:I to ...pomimo tego wszystkiego co nas tak bardzo dzieli...tak bardzo nas laczy
. wiecie ze o moich staraniach wiedza wszyscy ale ze mam problemy ktore mi nie pomagaja, ze sie boje, ze che mi sie wyjc jak mi sie nie uda - nie wie nikt?
zastanawiaja sie po co ja to robie i stukaja sie po glowach. jestem samagdyby nie wy to nie mialabym komu sie wyżalić.
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej dziewczyny
Mam nadzieje, ze któraś sie nie doczeka na @ widze, ze jakiś ten miesiąc porabany nie tylko dla mnie...
Buźkaamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no
. wiecie ze o moich staraniach wiedza wszyscy ale ze mam problemy ktore mi nie pomagaja, ze sie boje, ze che mi sie wyjc jak mi sie nie uda - nie wie nikt?
zastanawiaja sie po co ja to robie i stukaja sie po glowach. jestem samagdyby nie wy to nie mialabym komu sie wyżalić.
amelia04072006 lubi tę wiadomość