Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie nie, bo już mi się raz śniło parę miesięcy temu, że w ciąży jestem i że miałam rodzić w sierpniu. Nawet usg mi się śniło wtedyamelia04072006 wrote:To sie chyba sen zisci

Papatki laseczki
a ciąży jak nie było tak nie ma
-
gigsa wrote:pewnie nie, bo już mi się raz śniło parę miesięcy temu, że w ciąży jestem i że miałam rodzić w sierpniu. Nawet usg mi się śniło wtedy
a ciąży jak nie było tak nie ma
no to kiepsko
wrzesien jest do dupy ewidentnie
mi sie nigdy nie snilo ze w ciazy jestem
nawet testy mi sie nie snily
wiec moze jak sie przysnia to cos na rzeczy bedzie
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane

U mnie też bez zmian
znaczy wymiotuję sobie i się męczę dzień w dzień i bardzo jestem ciekawa czy nie będę w grupie tych szczęśliwych kobiet które rzygają do samego końca ciąży 
A Wy jesteście niesamowite
znaczy prawie wszystkie się żeście zsynchronizowały 
Całuję i pozdrawiam i jak zwykle ocieram się o Was wszystkie
wyjdzie na to, że ja jestem jakiś zboczeniec ocieracz
Asha, gigsa lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej kochane

U mnie też bez zmian
znaczy wymiotuję sobie i się męczę dzień w dzień i bardzo jestem ciekawa czy nie będę w grupie tych szczęśliwych kobiet które rzygają do samego końca ciąży 
A Wy jesteście niesamowite
znaczy prawie wszystkie się żeście zsynchronizowały 
Całuję i pozdrawiam i jak zwykle ocieram się o Was wszystkie
wyjdzie na to, że ja jestem jakiś zboczeniec ocieracz 
Witaj kochana...oj mam nadzieje, ze nie bedziesz rzygac bo sie cholera nam wykonczysz...ciaza ma byc najpiekniejszym okresem
a tu co? Pawik za pawikiem
daleko do idealu 
Noooo zgralysmy sie niezmiernie jak jednej sie zacznie to juz chyba reszta tez poleci hahahah oby z testami tez podzialalo
jeden za drugim zeby byl pozytywny...to by bylo cos
-
Oj pięknie by było!!! Trzymam kciuki!!!Asha wrote:Witaj kochana...oj mam nadzieje, ze nie bedziesz rzygac bo sie cholera nam wykonczysz...ciaza ma byc najpiekniejszym okresem
a tu co? Pawik za pawikiem
daleko do idealu 
Noooo zgralysmy sie niezmiernie jak jednej sie zacznie to juz chyba reszta tez poleci hahahah oby z testami tez podzialalo
jeden za drugim zeby byl pozytywny...to by bylo cos 
Asha lubi tę wiadomość
-

Nie wyglada na ciazowy no nie?
ale urosl ... i to na pewno nie od jedzenia,bo po pierwsze malo bardzo jem a po drugie nawet 1 kg nie przytylam od poczatku ciazy..
Asha, dotik, gigsa, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
tzn z tej strony cie znie znalam. to jest brzuszek ciazowyRudzia wrote:

Nie wyglada na ciazowy no nie?
ale urosl ... i to na pewno nie od jedzenia,bo po pierwsze malo bardzo jem a po drugie nawet 1 kg nie przytylam od poczatku ciazy..
Rudzia lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH