Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:To sie chyba sen zisci
Papatki laseczkia ciąży jak nie było tak nie ma
-
gigsa wrote:pewnie nie, bo już mi się raz śniło parę miesięcy temu, że w ciąży jestem i że miałam rodzić w sierpniu. Nawet usg mi się śniło wtedy
a ciąży jak nie było tak nie ma
no to kiepsko
wrzesien jest do dupy ewidentnie
mi sie nigdy nie snilo ze w ciazy jestem
nawet testy mi sie nie snily
wiec moze jak sie przysnia to cos na rzeczy bedzie
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
U mnie też bez zmianznaczy wymiotuję sobie i się męczę dzień w dzień i bardzo jestem ciekawa czy nie będę w grupie tych szczęśliwych kobiet które rzygają do samego końca ciąży
A Wy jesteście niesamowiteznaczy prawie wszystkie się żeście zsynchronizowały
Całuję i pozdrawiam i jak zwykle ocieram się o Was wszystkiewyjdzie na to, że ja jestem jakiś zboczeniec ocieracz
Asha, gigsa lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej kochane
U mnie też bez zmianznaczy wymiotuję sobie i się męczę dzień w dzień i bardzo jestem ciekawa czy nie będę w grupie tych szczęśliwych kobiet które rzygają do samego końca ciąży
A Wy jesteście niesamowiteznaczy prawie wszystkie się żeście zsynchronizowały
Całuję i pozdrawiam i jak zwykle ocieram się o Was wszystkiewyjdzie na to, że ja jestem jakiś zboczeniec ocieracz
Witaj kochana...oj mam nadzieje, ze nie bedziesz rzygac bo sie cholera nam wykonczysz...ciaza ma byc najpiekniejszym okresema tu co? Pawik za pawikiem
daleko do idealu
Noooo zgralysmy sie niezmiernie jak jednej sie zacznie to juz chyba reszta tez poleci hahahah oby z testami tez podzialalojeden za drugim zeby byl pozytywny...to by bylo cos
-
Asha wrote:Witaj kochana...oj mam nadzieje, ze nie bedziesz rzygac bo sie cholera nam wykonczysz...ciaza ma byc najpiekniejszym okresem
a tu co? Pawik za pawikiem
daleko do idealu
Noooo zgralysmy sie niezmiernie jak jednej sie zacznie to juz chyba reszta tez poleci hahahah oby z testami tez podzialalojeden za drugim zeby byl pozytywny...to by bylo cos
Asha lubi tę wiadomość
-
Nie wyglada na ciazowy no nie?ale urosl ... i to na pewno nie od jedzenia,bo po pierwsze malo bardzo jem a po drugie nawet 1 kg nie przytylam od poczatku ciazy..
Asha, dotik, gigsa, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:
Nie wyglada na ciazowy no nie?ale urosl ... i to na pewno nie od jedzenia,bo po pierwsze malo bardzo jem a po drugie nawet 1 kg nie przytylam od poczatku ciazy..
Rudzia lubi tę wiadomość