Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:No wiec tak. Ja w trakcie @ mam tempke taka jak w dniu spadku przed @ i tak jest przez caly czas krwawienia. W dniu kiedy przestaje przeciekac tempka spada. Mierzylam w ustach i jest 36.35 a w piczy 36.76. Testa nie robilam.
-
mik82 wrote:No to różnica jest niezła Ale ja już się nie skupiam na wysokości temperatury tylko myślę, że skok jest istotny. Ale takie bardzo niskie tempki jak teraz ostatnio u mnie bywały chyba też mają coś wspólnego z hormonami bo wcześniej w ustach przed owu miałam około 36,4 a teraz mam newet poniżej 36,00 Myślę czy w najbliższym cyklu nie zbadać tarczycy z progesteronem?
-
amelia04072006 wrote:Nie mialas tarczycy badanej ? A estradiol?
-
amelia04072006 wrote:No wlasnie mialam ci to powiedziec. Costangus psuje cykle. Potrafi je bardzo rozregulowac. Lepsza na prl jest szalwia
Nie sadze zeby mi az tak rozregulowal...ale fl mi napewno wydluzyl o dzien lub dwa...ale na prolaktyne pomoglwazne ze owu mam na czas
-
mik82 wrote:Miałam tarczycę badaną ale to było rok temu. Była 2,049 Chyba muszę powtórzyć to badanie Estradiol jest ok, ale zastanawiam się czy lh i fsh też nie powtórzyć bo to też badanie z poprzedniego września więc rok temu i w dodatku wszystko przed ciążą było
-
amelia04072006 wrote:Ci powiem ze ja hormony mialam gites a po poronieniu wszystko mi walnelo. Zrob na swierzo bedziesz wiedziec czy jest dobrze
Estradiol, prolaktynę i progesteron badałam ale lh, fsh i tarczycę muszę sprawdzić. A myślisz że ft3 i ft4 też powinnam?
-
Asha wrote:Nie sadze zeby mi az tak rozregulowal...ale fl mi napewno wydluzyl o dzien lub dwa...ale na prolaktyne pomogl
wazne ze owu mam na czas
Owulka gits -
mik82 wrote:No właśnie tak zrobię, bo jednak ta moja ciąża była już spora i martwi mnie to że jajniki od owulki często mnie napieprzają
Estradiol, prolaktynę i progesteron badałam ale lh, fsh i tarczycę muszę sprawdzić. A myślisz że ft3 i ft4 też powinnam?
-
amelia04072006 wrote:Bez badan nie wiesz czy pomog, przez prl moga nie pekac jajeczka wiec bez usg nic nie zrobisz. Z taka pomoca jaka tam masz to kurwa se mozna. Dobra bo jak se pomysle co tam sie dzieje to mnie krew zalewa wiec zmienie temat.
Owulka gits
Pomoglo o tyle, ze cycki mnie nie bola jak wczesniej...a naturalnie i tak nie zajde wiec i tak to nie ma wielkiego znaczenia a przy ivf to oni juz zrobia zeby peklymik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Pomoglo o tyle, ze cycki mnie nie bola jak wczesniej...a naturalnie i tak nie zajde wiec i tak to nie ma wielkiego znaczenia a przy ivf to oni juz zrobia zeby pekly