Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeeej dziewczyny co sie dzieje?!
Tulam Was wszystkie! :* no dziwne rzeczy
A ja wlasnie znalazlam klinike ktora robi usg 2D/3D/4D... dostaje sie u nich plyte z 30-50 zdj i filmik 30min z dzidzia,jak na tym moim usg mi tego nie zrobia to na grudzien umowie sie tam chociaz bardzo duzo to kosztuje ale mysle ze warto, chce miec taka pamiatkemik82 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jeeej dziewczyny co sie dzieje?!
Tulam Was wszystkie! :* no dziwne rzeczy
A ja wlasnie znalazlam klinike ktora robi usg 2D/3D/4D... dostaje sie u nich plyte z 30-50 zdj i filmik 30min z dzidzia,jak na tym moim usg mi tego nie zrobia to na grudzien umowie sie tam chociaz bardzo duzo to kosztuje ale mysle ze warto, chce miec taka pamiatke
ja myślę że to super pomysł
mam taki filmik z moim dzieciorem i myślę że to będzie też kiedyś fajna pamiątka dla niego:-)Rudzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Noooo, ale zeby wszystkie tak mialy
jedna z nas to rozumialabyb jeszcze ale wszystkie prawie
Ja nie mówię, że nie jest mi przykro bo jest, ale żył sobie nie wypruję a ryczeć też nie mam zamiaru bo ile można do cholery? Biorę się zaraz za sprzątanie i jadę na małe zakupy bo gości dziś mam.
I tak sobie myślę, że w kolejnym cyklu nie mam po co po owu mierzyć tempki bo to się mija z celem, ale jeszcze pomyślę czy to ma jakiś sens -
amelia04072006 wrote:Chyba nie lubie wrzesnia
-
mik82 wrote:No i czego smutasz...przecież to jest niezły kabaret.
Ja nie mówię, że nie jest mi przykro bo jest, ale żył sobie nie wypruję a ryczeć też nie mam zamiaru bo ile można do cholery? Biorę się zaraz za sprzątanie i jadę na małe zakupy bo gości dziś mam.
I tak sobie myślę, że w kolejnym cyklu nie mam po co po owu mierzyć tempki bo to się mija z celem, ale jeszcze pomyślę czy to ma jakiś sensmik82 lubi tę wiadomość