Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no wiec chyba powinnas dmuchac na zimne. nikt ci nie mowil ze inna procedura prowadzenia ciazy jesli bylo tyle poronien ?
aaaa i jeszcze cos - endo kazal mi zrobic 17-OH progesteron. on jest odpowiedzialny za podtrzymanie ciazy - nie zwykly progesteron. i jesli dochodzi do poronien to czesto przez niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 20:50
-
Iza75 wrote:moj gin uwaza...choc w zasadzie nie rozumiem teraz na jakiej podstawie...ze nie ma potrzeby robic mi badan, ze te poronienia to błąd w połaczeniu itp...a co do innego sposobu prowadzenia ciąży to u mnie oznacza to tyle, ze jestem pod częśtsza kontrola i siedze na L4
?
ty mozesz se siedziec w domu z nogami przywiazanymi do sufitu ale jesli cios nie gra to i tak poleci
matko strach sie bac -
amelia04072006 wrote:łoooo, zadnych badan
?
ty mozesz se siedziec w domu z nogami przywiazanymi do sufitu ale jesli cios nie gra to i tak poleci
matko strach sie bac...uważałam go za swietnego lekarza, ma bardzo dobre opinie zreszta ale to niewazne...tak jak mik cos pisala, ze w prowadzeniu ciazy jest zajebisty...ale reszta w takim razie pozostawia wiele do zyczenia...juz nie wiem co mam zrobic teraz, szukac innego..
-
Iza75 wrote:cholera jasna...
...uważałam go za swietnego lekarza, ma bardzo dobre opinie zreszta ale to niewazne...tak jak mik cos pisala, ze w prowadzeniu ciazy jest zajebisty...ale reszta w takim razie pozostawia wiele do zyczenia...juz nie wiem co mam zrobic teraz, szukac innego..
-
amelia04072006 wrote:jak ciaza przebiega bez problemu to kazdy lekarz jest ok ale jesli jest tyle poronien a on to lekceważy i nawet nie próbuje znalezc przyczyny to chyba cos nie tak. a twoj endo nie moze zlecic ci badan? moze gdyby współpracowali byloby lepiej ?
no właśnie.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:jak ciaza przebiega bez problemu to kazdy lekarz jest ok ale jesli jest tyle poronien a on to lekceważy i nawet nie próbuje znalezc przyczyny to chyba cos nie tak. a twoj endo nie moze zlecic ci badan? moze gdyby współpracowali byloby lepiej ?