Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja kiedy spytalam sie o dzieci w moim wieku to spytal sie czy jeszcze planuje , jak odpowiedziałam ze tak to dal mi skierowanie na dziiiwne badania -sam
Amelia a będziesz jeszcze jak posprzątasz czy w kojo uderzasz?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:czyli wniosek jest jeden, mam do dupy lekarzy...niezle
Amelia a będziesz jeszcze jak posprzątasz czy w kojo uderzasz?Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jesli jest dobrym ginekologiem to ok ale moze sie nie znac na hormonach i pewno dlatego nie daje ci badan. nie wiem. moze jak by polaczyc ich wspolprace albo poszukac i endo i gina w jednym
-
Iza75 wrote:no moze i sie nie zna..tylko mi tsh zlecal nic wiecej...to poszukam endogina w poniedzialek bo teraz to juz sie wkurwilam MEGA
-
Iza75 wrote:u mnie to musi byc cos innego niz ciaza...pozna owulka wyklucza u mnie ciaze bo by z ksiezyca chyba byla
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jak dla mnie to on zlekcewazyl twoj problem rozumiem jedno poronienie, ale tyle a jeszce dochodzi wiek, wiec chyba troche powinno go to bardziej zastanowic
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:jak teraz o tym mysle to widze, ze powinno...za bardzo mu ufalam glupia picza ze mnie..i w chuj czasu stracilam, czasu ktorego juz nie cofne..a kazdy miesiac w plecy to wiadomo w moim wieku