Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no i ta wiadomosc najbardziej mi dowalila nie to ze ja bede miala trudniej ale ze dzici beda cierpic
dlatego juz mi sie nic nie chce
To twoja mam tez to ma? Ale to nie znaczy ze beda nieszczesliweWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 16:56
-
amelia04072006 wrote:nie wiem wlasnie ja jestem pierwsz badana a raczej nie bede szukala dalej. wiem jakie beda tego konsekwenje a to daje duzo do myslenia
Ale nawet gdyby to nie znaczy ze moglyby zyc normalnie i byc szczesliwe...to tez wez pod uwage prosze cie -
Asha wrote:To twoja mam tez to ma? Ale to nie znaczy ze beda nieszczesliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:00
-
Asha wrote:Ale nawet gdyby to nie znaczy ze moglyby zyc normalnie i byc szczesliwe...to tez wez pod uwage prosze cie
-
amelia04072006 wrote:zawsze beda na lekach. dziecko moze miec problem z genitaliami a co najwazniejsze nadnercza produkuja hormon ktory jest wazny zeby zyc jak go braknie to sie umiera. opcje nie sa wesole
Ale to sa njgorsze rokowania...a moze byc dobrze...tak naprawde przy kazdej ciazy jest ryzyko -
nick nieaktualny
-
JAKO ZALOZYCIELKA WATKU CHCIALAM TYLKO PRZYPOMNIEC ZE TO NIE JEST WATEK AUTOBIOGRAFICZNY...DO TEGO SA PAMIETNIKI.....NIE JEST TO ROWNIEZ WATEK O PIERWSZYCH OBJAWACH....BO STAMTAD JUZ SIE TEM PRZENIOSLYSMY...A W ZASADZIE TO NAS WYPROSZONO BO GADALYSMY O PIERDOLACH...TEN WATEK BYL ZALOZONY PO TO ZEBY WLASNIE UCIEC TROCHE OD CIAGLYCH GADKACH O CYKLACH, OBJAWACH, CIAZACH, TERMOMETRACH I TEGO TYPU PIERDOLACH KTORE DOPROWADZAJA NAS DO OBLEDU....ROZUMIEM ZE NADAL SIE STARAMY I NADAL SIE WSPIERAMY I JEST TO TEMAT NIEUNIKNIONY ALE TEN WLASNIE WATEK BYL STWORZONY DLA DZIEWCZYN KTORE CHCA TROCHE OD TEGO SIE ODERWAC...WIEC JEZELI JEST JEDNA ZZ NAS TO ZAPRASZAM ...JEZELI NIE...TO. JESTEM PEWNA ZE ZNAJDZIESZ WATEK DLA SIEBIE W OF....WSPIERAM WAS WSZYSTKIE I POZDRAWIAM...ALE PRZEZ TO CO TU SIE OSTATNIO DZIEJE...TEN WATEK SIE ROZPIERDOLI NIEDLUGO
musialam to powiedziec
buzka
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Plamienia brak. Sutki zaczęły boleć.
oby to było to, bo potrzebujemy dobrych wiadomości -
Asha wrote:JAKO ZALOZYCIELKA WATKU CHCIALAM TYLKO PRZYPOMNIEC ZE TO NIE JEST WATEK AUTOBIOGRAFICZNY...DO TEGO SA PAMIETNIKI.....NIE JEST TO ROWNIEZ WATEK O PIERWSZYCH OBJAWACH....BO STAMTAD JUZ SIE TEM PRZENIOSLYSMY...A W ZASADZIE TO NAS WYPROSZONO BO GADALYSMY O PIERDOLACH...TEN WATEK BYL ZALOZONY PO TO ZEBY WLASNIE UCIEC TROCHE OD CIAGLYCH GADKACH O CYKLACH, OBJAWACH, CIAZACH, TERMOMETRACH I TEGO TYPU PIERDOLACH KTORE DOPROWADZAJA NAS DO OBLEDU....ROZUMIEM ZE NADAL SIE STARAMY I NADAL SIE WSPIERAMY I JEST TO TEMAT NIEUNIKNIONY ALE TEN WLASNIE WATEK BYL STWORZONY DLA DZIEWCZYN KTORE CHCA TROCHE OD TEGO SIE ODERWAC...WIEC JEZELI JEST JEDNA ZZ NAS TO ZAPRASZAM ...JEZELI NIE...TO. JESTEM PEWNA ZE ZNAJDZIESZ WATEK DLA SIEBIE W OF....WSPIERAM WAS WSZYSTKIE I POZDRAWIAM...ALE PRZEZ TO CO TU SIE OSTATNIO DZIEJE...TEN WATEK SIE ROZPIERDOLI NIEDLUGO
musialam to powiedziec
buzka
dodam tylko ze oprocz problemow z zajsciem w ciaze mam pełno innych , potrzebuje wsparcia a nie tylko wspierac, potrzebuje sie wyplakac a nie tylko pocieszac. chce pogadac o dupie maryni chce zeby bylo tak jak na poczatku. bylo czuc ze jestesmy razem a tematow "ciaza" bylo malo. bylo o mezach o dzieciach o pracy o psach- tematy nasuwały sie baaaardzo naturalnie. jesli juz ciaza wypłynęła to byla rozmowa nasza ze wszystkimi a nie tylko JA JA JA. prosze laski- niech bedzie tak jak byłoAsha lubi tę wiadomość