Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    rudzia to nie o to chodzi ze pisalas o swoich problemach. po to jest ten watek. zauważ ze malo kto do nas zaglada, jestesmy wszystkie razem- te ktore odeszly z objawow. ale denerwuje mnie to ze piszecie tylko o sobie. wejdziecie na watek po to zeby napisac co sie u was dzieje, chcecie sie czyms pochwalic ale nie ma u was zainteresowania innymi. moze przesadzam, ale czuje sie przez niektore laski ignorowana a to srednio mi sie podoba.

O to to to ......

Nam tez jest trudno wspierac ...kiedy same potrzebujemy wsparcia :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:42

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli że jak napisałam że bolą mnie sutki to mam z tąd odejść bo to objaw ciąży?! Szkoda... Myślałam że się wspieramy w trudnych chwilach i dzielimy radości...

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam bardzo ale ja sie interesuje zawsze co u Was ! Jak macie jakies wizyty czy cos to zawsze czekam kiedy wrocicie itd. A ze czasem nie wtraca, sie jak o czyms rozmawiacie to tylko dlatego ze sie nie znam na tym akurat! Ale okej.

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jest komu...tylko kazdy sie boi zeby kurwa nie urazic ja pierdole...koniec z tym ...albo bedzie normalnie albo wogole!!!!!!!!
    dokladnie- mowiac cos na forum tzreba sie liczyc z komentarzami i nie zawsze beda to takie ktore by sie chcialo uslyszec. jesli to nie odpowiada to chyba zostaja Pamietniki

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    Czyli że jak napisałam że bolą mnie sutki to mam z tąd odejść bo to objaw ciąży?! Szkoda... Myślałam że się wspieramy w trudnych chwilach i dzielimy radości...

Wspieramy sie?? Czy my ciebie ?

amelia04072006 lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Noooo...mi yez bylo lepiej jak nie wiedzialam...wtedy nadzieje mialam :-(
    oj zdecydowanie wieksza. czekalam na @ jak przyszla to se poplakalam a na nastepny dzien dzialalam dalej a teraz moja nadzeja niknie :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 6 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chce zebysmy razem ustalily cos w stylu regulaminu tego watku...jak wy to widzicie...i zamiescimy na pierwszej stronie :-)
    zgadzam sie :)

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dla was wszystkich wsparciem do czasu. Dobrze Asha wiesz do kiedy... Myślę że mimo tego że mniej tutaj piszę to wciąż wspieram niektóre z was, te które wspierają mnie. Ty akurat masz na mnie ostatnio wyje**** więc co ja mam wchodzić ci w tyłek?

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Przepraszam bardzo ale ja sie interesuje zawsze co u Was ! Jak macie jakies wizyty czy cos to zawsze czekam kiedy wrocicie itd. A ze czasem nie wtraca, sie jak o czyms rozmawiacie to tylko dlatego ze sie nie znam na tym akurat! Ale okej.

Rudzia kochana...nie obrazaj sie...wiesz o co nam chodzi przeciez....chcemy stworzyc silna grupe tutaj...silna...i tyle...i mowimy teraz co nas boli...wiec przyjmij prosze...nie odbieraj tego jako atak...nie obrazaj sie..bo nie chcemy zebys odchodzila wcale, tylko zebys zosatla z nami

Wysłany: 6 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    mała, ale ty tylko mowisz o sobie - tak widzisz wsparcie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:46

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 6 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    a my czekamy na kazde wiesci o dzidzi

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie muszę się z wami tym dzielić. Myślałam że was to interesuje. Wy mnie interesujecie ale skoro macie gdzieś co u mnie to nie mam się co starać...

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile moge to daje z siebie ale nie dziwcie sie ze nie bede rozmawiac o jakis dongach czy innych rzeczach tego typu bo ja po prostu nie wiem co do czego. A wpierac wpieralam Was zawsze i za kazda wizyte trzymam mocno kciuki. O i tyle.

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    Ja byłam dla was wszystkich wsparciem do czasu. Dobrze Asha wiesz do kiedy... Myślę że mimo tego że mniej tutaj piszę to wciąż wspieram niektóre z was, te które wspierają mnie. Ty akurat masz na mnie ostatnio wyje**** więc co ja mam wchodzić ci w tyłek?

Wyjebane mam owszem bo od tygodnia nie zapytalas nikogo co slychac ...wchodzisz tylko i informujesz wszystkich co u ciiebie i nawet nie zapytasz co u kogo...i zamiast to komentowac to ignoruje ale juz mi sie cierpliwosc konczy bo nie tylko mi to prEszkadza

Wysłany: 6 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    mala nigdy nie spytalas mi sie co u mnie- wiec masz na mnie wyjebane. super
    mamy sie wspierac wszystkie, dlatego wszystkie sie tu przenioslysmy a nie jak piszesz ze wspierasz niektore

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ile moge to daje z siebie ale nie dziwcie sie ze nie bede rozmawiac o jakis dongach czy innych rzeczach tego typu bo ja po prostu nie wiem co do czego. A wpierac wpieralam Was zawsze i za kazda wizyte trzymam mocno kciuki. O i tyle.

Ja tez kochana nie wiem o dongach...chuj wie co to ;-) ale czasami wystarczy poprostu powiedziec ze sie nie wie...i to oznacza ze sie slucha kogos...Rudzia my tu jestesmy dla ciebie i dobrze o tym wiesz i nie obrazaj sie ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    a my czekamy na kazde wiesci o dzidzi

Wlasnie :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha udzieliła mi mnóstwo rad, tak samo Amelia.Dziękuję. Ale wasze wsparcie już dawno się skończyło... Za to Gigsa szczególnie i Rudzia, a także Shimmer i Mik oraz Dotik byłyście ze mną do końca, nawet jak ostatnio gadałam za dużo o sobie... Przykro mi ale kolejny raz przekonałam się że nie ma sensu tu być... Całuję. Kibicuję. Trzymam kciuki. Przepraszam.

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ja tez kochana nie wiem o dongach...chuj wie co to ;-) ale czasami wystarczy poprostu powiedziec ze sie nie wie...i to oznacza ze sie slucha kogos...Rudzia my tu jestesmy dla ciebie i dobrze o tym wiesz i nie obrazaj sie ;-)

Akurat ja tu jestem zawsze od otwarcia oka a nawet wczesniej bo jak w nocy budze sie na siku to tez zagladam, chyba nie przegapilam niczego co tu pisalyscie.. A to ze czasem nie napisze nic to nie znaczy ze mam Wyjebane na Was.. Jesli tak to oczuwacie to przepraszam.

Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    mala nigdy nie spytalas mi sie co u mnie- wiec masz na mnie wyjebane. super
    mamy sie wspierac wszystkie, dlatego wszystkie sie tu przenioslysmy a nie jak piszesz ze wspierasz niektore
    Ostatnio pisałam z tobą na temat twojej wizyty lekarskiej. Nie chcę mi się szukać żeby Ci to udowodnić...

‹‹ 1387 1388 1389 1390 1391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ