Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja tez kochana nie wiem o dongach...chuj wie co to
ale czasami wystarczy poprostu powiedziec ze sie nie wie...i to oznacza ze sie slucha kogos...Rudzia my tu jestesmy dla ciebie i dobrze o tym wiesz i nie obrazaj sie
Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Akurat ja tu jestem zawsze od otwarcia oka a nawet wczesniej bo jak w nocy budze sie na siku to tez zagladam, chyba nie przegapilam niczego co tu pisalyscie.. A to ze czasem nie napisze nic to nie znaczy ze mam Wyjebane na Was.. Jesli tak to oczuwacie to przepraszam.
Nie do konca ze masz wyjebane kochana...poprostu my tez czasem potrzebujemy wsparcia chociaz wygladamy na silne...rozumiesz o co mi chodzi??? -
nick nieaktualnyOstatnio było mnie tu mniej a jak byłam to żebyście wiedziały co u mnie, owszem. Szkoda że tak mnie potraktowałyście. Że nie pamiętacie ile razy was wspierałam... Trudno... Mam nadzieję że wam się uda. Tym razem już tu nie wracam. Nie ma sensu...
-
Asha wrote:Nie do konca ze masz wyjebane kochana...poprostu my tez czasem potrzebujemy wsparcia chociaz wygladamy na silne...rozumiesz o co mi chodzi???
Rozumiem, wiec przepraszam ze nie dalam Wam az tyle wsparcia ostatnio.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Asha udzieliła mi mnóstwo rad, tak samo Amelia.Dziękuję. Ale wasze wsparcie już dawno się skończyło... Za to Gigsa szczególnie i Rudzia, a także Shimmer i Mik oraz Dotik byłyście ze mną do końca, nawet jak ostatnio gadałam za dużo o sobie... Przykro mi ale kolejny raz przekonałam się że nie ma sensu tu być... Całuję. Kibicuję. Trzymam kciuki. Przepraszam.
Asha, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ostatnio było mnie tu mniej a jak byłam to żebyście wiedziały co u mnie, owszem. Szkoda że tak mnie potraktowałyście. Że nie pamiętacie ile razy was wspierałam... Trudno... Mam nadzieję że wam się uda. Tym razem już tu nie wracam. Nie ma sensu...
Moze poprostu ten watek nie jest dla wszystkich.....amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Rudzia.....prosze cie....
Nie obrazam sie.. Po prostu moze faktycznie za malo wsparcia Wam daje.. Ale ostatnio mam takie dni ze nie mam na nic humoru i ochoty i czasem cos tu napisze jak juz czuje ze musze bo cos tu sie dzieje.. Ale to nie daltego ze mam was gdzies..
-
MalaCzarna wrote:Ostatnio pisałam z tobą na temat twojej wizyty lekarskiej. Nie chcę mi się szukać żeby Ci to udowodnić...
-
Rudzia wrote:Nie obrazam sie.. Po prostu moze faktycznie za malo wsparcia Wam daje.. Ale ostatnio mam takie dni ze nie mam na nic humoru i ochoty i czasem cos tu napisze jak juz czuje ze musze bo cos tu sie dzieje.. Ale to nie daltego ze mam was gdzies..
Wiem ze nie dlatego...ja tylko napisalam to co napisalam po to zeby dac do zrozumiemia, ze jezeli kazdy zacznie tak pisac jedno zdanie o sobie dziennie...no to jaki to ma sens????
Wiem ze masz ciezki okres teraz i bedziesz go miala ale sa inni tutaj ktorzy tez maja chujowy i potrzebuja twojego wsparcia dlatego musisz byc silna zeby wesprzec innych -
Asha wrote:Wiem ze nie dlatego...ja tylko napisalam to co napisalam po to zeby dac do zrozumiemia, ze jezeli kazdy zacznie tak pisac jedno zdanie o sobie dziennie...no to jaki to ma sens????
Wiem ze masz ciezki okres teraz i bedziesz go miala ale sa inni tutaj ktorzy tez maja chujowy i potrzebuja twojego wsparcia dlatego musisz byc silna zeby wesprzec innych -
Rudzia wrote:No i mi nie pasuje to ze w weekendy znikacie!! Jak juz tak mowimy szczerze.. Ostatni weekend rozmawialam tu tylko z Gigsa bo Was nie bylo..
No to wlasnie chce zebrac opinie i ustalimy regulamindziekuje Rudzia
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No i mi nie pasuje to ze w weekendy znikacie!! Jak juz tak mowimy szczerze.. Ostatni weekend rozmawialam tu tylko z Gigsa bo Was nie bylo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 20:08
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja mam problem - starac sie o dziecko czy nie. jak widze ze rozmowa toczy sie o objawach ciazy ktore sa wysnute na podstawie testow dawajacych wynik fałszywie dodatnie to mnie krew zalewa.
Dlatego w nowym regulaminie musi byc zawarte ze mowimy prosto jak nam sie cos nie podoba...a wtedy jak ktos ma z tym problem to ma dwa wyjscia...1) przyjac jak dorosly na klate i przemysle 2) znalezc inny watek