Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No ja ma wlasnie tak wszystko jest spoko..do przed owu i po owu a w owu mi odwala wiec dlatego nie mierze bo nie chce wiedziec kiedy jest zeby sie wyluzowac normalnie bo cholery mozna dostac
i dobrze bo to czesto jest tak ze wlasnie za bardzo sie mysli o tym i za bardzo zalezy i dlatego nie wychodzi
-
Rudzia wrote:Fote moze jutro dam
a zmienilam bo rudy mi sie znudzil, kupilam farbe jasny blond ale nie rozjasnialam bo nie chcialam szkodzic dzidzi i niszczyc wlosow i powiem wam ze blond jasny nie wyszedl tylko taki ciemny naturalny i nawet pokrylo mi w miare te rude
po ciazy zrobie jasny blond..
No to czekamy na fote jutroRudzia, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No ja ma wlasnie tak wszystko jest spoko..do przed owu i po owu a w owu mi odwala wiec dlatego nie mierze bo nie chce wiedziec kiedy jest zeby sie wyluzowac normalnie bo cholery mozna dostac
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Szkoda ze faceci nie leca na baby w ciazy
bo moze jakiegos bym przygarnela ... nie mowie o seksie.. brakuje mi przytulanek.. albo zasypiania i budzenia sie w obieciach ;/ kurwaaa !
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ashaa nie strasz !!!
A wlosy akurat wyszly dobrze bo podobne do mojego naturalnego wiec juz nie bede musiala fsrbowac w czasie ciazywole unikac farbowania
Ja cie nie strasze tylko juz tearz uprzedzam zebys kupila co trzebaIza75 lubi tę wiadomość