Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza daj znac jak od gina wyjdziesz
Pogoda u nas do dupy po caloscileje juz zaczelo wiac no i zimno jest
Temp mi cos odwala z denia ale to moze po alko...bo nie owu przeciez
Co u was??? Wstawac...przeciez to juz za pozno na siedzenie w wyrze we wtorekamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Witam sie
u mnie piekny dzien sie zapowiada..wiatru i deszczu nie cierpie, odrazu humor siada...
po wczorajszym to aż mi sie wszystkie śniłyście ale oczywiscie juz nie pamietam co
Asha a Ty jak? mam nadzieje, ze bez kaca?
Gina mam na 14.15 ale wczesniej zajrzę jak będę w drodze.
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rańca!
Jak tam się dzionek zaczyna?
Iza daj znać jak Twoja wizyta u gina. Ty w poprzednim cyklu owu 7 dc miałaś więc moze jakiś dominujący pecherzyk u Ciebie będzie? Z takich szybkich owulek podobno najczęściej dzieci się rodząIza75, Asha lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam kochana
ja bez kaca
widac za malo wypilam
mus poprawic
No to czekam na wiesci...tylko cholera zebym nie zapomniala jak wczoraj z Ameliawstyd jak cholera
dlatego dawaj znac z mety jak wrocisz
zaczelam tam pisać i mi zezarlo..
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Witam się z rańca!
Iza daj znać jak Twoja wizyta u gina. Ty w poprzednim cyklu owu 7 dc miałaś więc moze jakiś dominujący pecherzyk u Ciebie będzie? Z takich szybkich owulek podobno najczęściej dzieci się rodząno ciekawa jestem ale najbardziej obawiam sie czy nie trafie na konowala jakiegoś bo to nówka sztuka. Swojego na razie odpuszczam, jak zajdę to go odwiedzę
-
mik82 wrote:Witam się z rańca!
Iza daj znać jak Twoja wizyta u gina. Ty w poprzednim cyklu owu 7 dc miałaś więc moze jakiś dominujący pecherzyk u Ciebie będzie? Z takich szybkich owulek podobno najczęściej dzieci się rodzą
Siema slonce...co u ciebie??? -
Iza75 wrote:hej mik
no ciekawa jestem ale najbardziej obawiam sie czy nie trafie na konowala jakiegoś bo to nówka sztuka. Swojego na razie odpuszczam, jak zajdę to go odwiedzę
Zawsze jest to cholerne ryzykoale moze akurat...ci mlodzi lekarze maja wiecej pasji niz dziadki...bo jeszcze znudzeni nie sa i sa zainteresowani nowymi technikami teczenia a starzy robia wszystko jak zawsze robili...niewazne ze juz mozna lepiej
-
Asha wrote:Zawsze jest to cholerne ryzyko
ale moze akurat...ci mlodzi lekarze maja wiecej pasji niz dziadki...bo jeszcze znudzeni nie sa i sa zainteresowani nowymi technikami teczenia a starzy robia wszystko jak zawsze robili...niewazne ze juz mozna lepiej
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hej mik
no ciekawa jestem ale najbardziej obawiam sie czy nie trafie na konowala jakiegoś bo to nówka sztuka. Swojego na razie odpuszczam, jak zajdę to go odwiedzę
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość