X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż kompa włączyłam żeby jednak przeczytać.
    Wiecie co dziewczyny, każda z nas na to pewnie inaczej patrzy. Ja wszystko to co pisała Mała odbierałam raczej jako dziką radość i potrzebę żeby się z nami tym podzielić. A czemu to tak wyszło? bo Malutka pisała już wcześniej że chce zrobić odwyk od forum i of bo ją to za bardzo nakręca i wydaje mi się, że dlatego wpadała tylko wtedy kiedy nie mogła wytrzymać i chciała koniecznie się z nami tym podzielić.
    Poza tym niech kamieniem rzuci ta która nigdy nie wpadła na forum po to żeby powiedzieć nam o czymś dla niej ważnym, nie patrząc na aktualny ton dyskusji czy na to żeby się przywitać czy najsamwpierw zapytać co słychać u koleżanek. Jak mi wyszło, ze dzieciak ma beznadziejne tętno to Bóg mi świadkiem, że pierwsze co zrobiłam do domu to powiedziałam Wam o tym. I w takich momentach człowiek nie myśli czy kogoś urazi, czy że ktoś pomyśli że pisze tylko o swoich pierdołach.
    Ja się cieszę, że polubiłyśmy się na tyle, żeby właśnie o takich rzeczach sobie mówić.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Dobry :) widzę, że dziś samopoczucia duuużo lepsze :)
    Amelia wykorzystaj starego puki chętny ;)
    Shimmer to już jutro :)

Ja sobie po spałam, aż mnie plecy bolą.
    hej gigsa :-) samopoczucie juz wczoraj bylo lepsze, od pewnego momentu ;-) milego dnia :-) idę sie szykować musze generalne golenie zarządzić przed wizyta ;-)

shimmer_lip, gigsa lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    hej shimmer:-) powodzenia! Ja dzis jednego lebka lekarza sprawdzę, moze będzie wart uwagi w razie co, ale mam nadzieje ze nie bedzie Ci potrzebny
    Hej :) Nie dziękuję :) A Ty u tego endogina już byłaś? bo jakoś przegapiłam...

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    hej gigsa :-) samopoczucie juz wczoraj bylo lepsze, od pewnego momentu ;-) milego dnia :-) idę sie szykować musze generalne golenie zarządzić przed wizyta ;-)
    Czyli już wiem :) Jezusie ja też :( i to wszystko sobie wyhodowałam :) a nie chce mi się okrutnie. Do 13 muszę zjeść i się wydepilować :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Hej :) Nie dziękuję :) A Ty u tego endogina już byłaś? bo jakoś przegapiłam...
    no wlasnie dzis idę, zobaczymy...
    co do czarnej to oczywiscie kazda moze odbierać inaczej...ja odbieralam to jako egoizm :(...sorki musze leciec...

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    no wlasnie dzis idę, zobaczymy...
    co do czarnej to oczywiscie kazda moze odbierać inaczej...ja odbieralam to jako egoizm :(...sorki musze leciec...
    Takie już jest to życie, że każdy odbiera wszystko troszkę inaczej :) W sumie dzięki temu nie jest nudno :)
    Trzymam kciuki w takim razie :) i niech mnie ktoś kopnie w dupę bo tak mi się nie chcę iść się myć i usuwać chaszcze że szok :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Aż kompa włączyłam żeby jednak przeczytać.
    Wiecie co dziewczyny, każda z nas na to pewnie inaczej patrzy. Ja wszystko to co pisała Mała odbierałam raczej jako dziką radość i potrzebę żeby się z nami tym podzielić. A czemu to tak wyszło? bo Malutka pisała już wcześniej że chce zrobić odwyk od forum i of bo ją to za bardzo nakręca i wydaje mi się, że dlatego wpadała tylko wtedy kiedy nie mogła wytrzymać i chciała koniecznie się z nami tym podzielić.
    Poza tym niech kamieniem rzuci ta która nigdy nie wpadła na forum po to żeby powiedzieć nam o czymś dla niej ważnym, nie patrząc na aktualny ton dyskusji czy na to żeby się przywitać czy najsamwpierw zapytać co słychać u koleżanek. Jak mi wyszło, ze dzieciak ma beznadziejne tętno to Bóg mi świadkiem, że pierwsze co zrobiłam do domu to powiedziałam Wam o tym. I w takich momentach człowiek nie myśli czy kogoś urazi, czy że ktoś pomyśli że pisze tylko o swoich pierdołach.
    Ja się cieszę, że polubiłyśmy się na tyle, żeby właśnie o takich rzeczach sobie mówić.

hej shimmer :)
    bardziej chodziło o to ze akcje typu " mam coś do powiedzenie i znikam " powtarzają się ciągle a nie jest to watek autobiograficzny. chcemy wiedzieć co się dzieje i jesteśmy uchachane, kiedy wychodzi coś nowego. rozumiem, ze mala potrzebuje czasu, żeby się odstresować od tego wszystkiego, ale kiedy już wchodzi się na watek to chociaż formula grzecznościowa - co u was- przydałaby się a tu zapanowała moda na pochwalenie się sobą , oczekiwanie na zainteresowanie tematem i kiedy się już tym nakarmię to znikam. albo powiem coś o sobie i już mnie nie ma- zadasz pytanie na ten temat ale nie ma kto odpowiedzieć bo już jej nie ma. mało przyjemne.
    nie mam ochoty się udzielać, nie wchodzę na of lub tylko podczytuje. kiedy wiem ze bede na forum to nie po to, żeby się czymś pochwalić ale trochę pogadać, bo cholera tak sie przywiązałam do wszystkich, ze dla mnie to już nie tylko uzupełnienie swojego wykresu. latam po wszystkich wykresach , żeby zobaczyć co u kogo sie dzieje. jak jest jakis nows typu test, wizyta u gina, którejś badania czy chociaż twoje problemy z maluszkiem to siedze i czekam kiedy pojawi sie info. przykre to ze jesteśmy traktowane jak konfesjonał. wiem, ze nie wszystkie laski za mna przepadają, bo to sie da wyczuc . odwdzięczam sie tym samym i nie gniewam sie za taka sytuacje, takie zycie.
    mala jest młoda i więcej rzeczy ja cieszy. chce się pochwalić ok , ale ile można cieszyć się kimś, kiedy sama jesteś ignorowana ? rozumiem od czasu do czasu taki wyskok, ale to trwa już na tyle długo ze się ulało.
    jesteś rzadko wiec nie odczułaś tego tak bardzo. ostatni weekend bylo tylko: plamie ale już nie, pepino ale mu nie wierze, ciąża, ale jaj na pewno nie ma, mam problem mieszkanie czy wyprawka dla dziecka, itd. żadnej rozmowy tylko ja ja ja . chce tu być bo dzięki wam czas od @ do @ szybciej płynie i mogę się odstresować a tu nagle jakieś info, które rozwala wszystko i aż się nie chce tego komentować. nikt nikogo nie wywala , ale trzeba się liczyć z innymi
    tak ja czuje, każdy ma swoje zdanie - bardzo proszę, można się gniewać

Asha, mik82 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    hej shimmer :)
    bardziej chodziło o to ze akcje typu " mam coś do powiedzenie i znikam " powtarzają się ciągle a nie jest to watek autobiograficzny. chcemy wiedzieć co się dzieje i jesteśmy uchachane, kiedy wychodzi coś nowego. rozumiem, ze mala potrzebuje czasu, żeby się odstresować od tego wszystkiego, ale kiedy już wchodzi się na watek to chociaż formula grzecznościowa - co u was- przydałaby się a tu zapanowała moda na pochwalenie się sobą , oczekiwanie na zainteresowanie tematem i kiedy się już tym nakarmię to znikam. albo powiem coś o sobie i już mnie nie ma- zadasz pytanie na ten temat ale nie ma kto odpowiedzieć bo już jej nie ma. mało przyjemne.
    nie mam ochoty się udzielać, nie wchodzę na of lub tylko podczytuje. kiedy wiem ze bede na forum to nie po to, żeby się czymś pochwalić ale trochę pogadać, bo cholera tak sie przywiązałam do wszystkich, ze dla mnie to już nie tylko uzupełnienie swojego wykresu. latam po wszystkich wykresach , żeby zobaczyć co u kogo sie dzieje. jak jest jakis nows typu test, wizyta u gina, którejś badania czy chociaż twoje problemy z maluszkiem to siedze i czekam kiedy pojawi sie info. przykre to ze jesteśmy traktowane jak konfesjonał. wiem, ze nie wszystkie laski za mna przepadają, bo to sie da wyczuc . odwdzięczam sie tym samym i nie gniewam sie za taka sytuacje, takie zycie.
    mala jest młoda i więcej rzeczy ja cieszy. chce się pochwalić ok , ale ile można cieszyć się kimś, kiedy sama jesteś ignorowana ? rozumiem od czasu do czasu taki wyskok, ale to trwa już na tyle długo ze się ulało.
    jesteś rzadko wiec nie odczułaś tego tak bardzo. ostatni weekend bylo tylko: plamie ale już nie, pepino ale mu nie wierze, ciąża, ale jaj na pewno nie ma, mam problem mieszkanie czy wyprawka dla dziecka, itd. żadnej rozmowy tylko ja ja ja . chce tu być bo dzięki wam czas od @ do @ szybciej płynie i mogę się odstresować a tu nagle jakieś info, które rozwala wszystko i aż się nie chce tego komentować. nikt nikogo nie wywala , ale trzeba się liczyć z innymi
    tak ja czuje, każdy ma swoje zdanie - bardzo proszę, można się gniewać
    E tam :) gniewają się tylko dzieci :)
    Ja rozumiem, że każdy inaczej odbiera różne sytuacje i to normalne. Tak tylko chciałam napisać, że to może tylko tak wygląda, że może nie jednak nie takie są jej intencje?
    Szczerze, to ja nie mam na tym forum osób, które lubię bardziej lub mniej. W życiu tak nie pomyślałam nawet przez chwilę :)
    I trzymam za Wszystkie kciuki tak samo :) I tak samo się będę cieszyć na kolejne wieści o II kreskach :)

Edit. I jeszcze chciałam powiedzieć, że jutro koło 17 wpadnę po tym głupim badaniu i będę gadać o nim bez względu na to co się tu będzie działo :) więc się laseczki już możecie pomalutku przygotowywać :)
    i szykujcie albo czekoladę na pocieszenie (najlepiej tą nową karmelową) albo lufę na ryki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:54

amelia04072006 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png

Wysłany: 7 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    E tam :) gniewają się tylko dzieci :)
    Ja rozumiem, że każdy inaczej odbiera różne sytuacje i to normalne. Tak tylko chciałam napisać, że to może tylko tak wygląda, że może nie jednak nie takie są jej intencje?
    Szczerze, to ja nie mam na tym forum osób, które lubię bardziej lub mniej. W życiu tak nie pomyślałam nawet przez chwilę :)
    I trzymam za Wszystkie kciuki tak samo :) I tak samo się będę cieszyć na kolejne wieści o II kreskach :)
    ja tez raczej traktuje kazdego tak samo- nie ma lepszych ani gorszych , ale kiedy ktos ignoruje moje wpisy i powtarza sie to czesto to cos jest na rzeczy. nie robie afer bo po co, jest mi tu dobrze wiec nie przeszkadza mi to.
    moze i nie nie chciala , ale miło nie było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:58

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 7 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie my czekamy na takie info. mimo ze jesteś rzadko to interesujesz sie kazda a nie wymagasz zeby rozmawiac tylko o sobie- tu jest różnica
    to za naszej bytnosci poczęły sie dzieci wiec to normalne ze chcemy wiedziec co i jak :) to nawet wymóg konieczny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:01

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja tez raczej traktuje kazdego tak samo- nie ma lepszych ani gorszych , ale kiedy ktos ignoruje moje wpisy i powtarza sie to czesto to cos jest na rzeczy. nie robie afer bo po co, jest mi tu dobrze wiec nie przeszkadza mi to.
    moze i nie nie chciala , ale miło nie było.
    Jasne. Rozumiem.
    Zjadłam a teraz idę się rozprawić z krzaczorami wszędzie :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no wlasnie my czekamy na takie info. mimo ze jesteś rzadko to interesujesz sie kazda a nie wymagasz zeby rozmawiac tylko o sobie- tu jest różnica
    to za naszej bytnosci poczęły sie dzieci wiec to normalne ze chcemy wiedziec co i jak :) to nawet wymóg konieczny :D
    To się mega cieszę bo w sumie Wy o wszystkim wiecie drugie :D zaraz po mężu :D

tb73roeqs1ggbdgp.png

Wysłany: 7 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    To się mega cieszę bo w sumie Wy o wszystkim wiecie drugie :D zaraz po mężu :D
    moj maz tyle nie wie co wy :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 7 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idz pod kosiarke a ja konczyc obiad musze :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przyszlam a tu nikogo juz nie ma :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Wysłany: 7 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    jestem , podgladam ale zaraz lekko znikne bo dziecko ze szkoly tupta i musze jej obiad dac :D

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 7 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj se walne testa owulacyjnego. musze je wysikac zanim sie przeterminuja :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A właśnie że jestem :)

tb73roeqs1ggbdgp.png

Wysłany: 7 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A właśnie że jestem :)
    teraz ashy nie ma :D

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    dzisiaj se walne testa owulacyjnego. musze je wysikac zanim sie przeterminuja :)
    Walnij :) niech będzie piękny II :)

amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 1406 1407 1408 1409 1410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ