Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:
ja zawsze mam problem z odgadnięciem ktora to moja kreska
laski mnie wtedy uświadamiają, ale mam nadzieje ze dzisiaj juz sobie poradze
pewno jeszcze za wcześnie, ale ktos je musi zużyćna ciążowych jest napisane a tu lipa
chociaż ja się nad ciążowymi też zastanawiałam bo c-control, t-test ale po polsku c-ciąża, t-testowy pasekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:46
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:
życie
ja już cała piękna jestem
mąż jak wróci z roboty i mnie smyrnie po giczce to spierdzieli z krzykiem bo będzie myślał, że mieszkania pomylił
bardzo mu ta gladzizna sie podobała
. mialam byc u gina wiec sie ogoliłam tu i ówdzie, moje nogi wygladaly jak u sarenki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:47
Asha, shimmer_lip, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to mnie mój maz tak wczoraj smyral i az sie spojrzałam co on robi
. mialam byc u gina wiec sie ogoliłam tu i ówdzie, moje nogi wygladaly jak u sarenki
Takie chude czy takie brazowe???amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to mnie mój maz tak wczoraj smyral i az sie spojrzałam co on robi
i tak seksu teraz nie ma bo wieczorem jest mega kicha
ale sny to mam takie, że Jezusie
-
shimmer_lip wrote:No gdyby nie grzebulec dziś i jutro to w życiu bym się na ten wysiłek nie zebrała
i tak seksu teraz nie ma bo wieczorem jest mega kicha
ale sny to mam takie, że Jezusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:51
-
shimmer_lip wrote:Ale idąc moim tropem to my wszystkie w ciąży jesteśmy
laska na of oddaje testy bo juz jej nie beda potrzebne i ja sie zglosilam , wiec jest nadzieja ze bede miala w koncu pozytywWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:52
Iza75 lubi tę wiadomość