X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ja tez :-) to sie razem umowimy :-)
    no ja juz sie nawet zglosilam do programu gdzie takie operacje robia ale mnie nie zaprosili :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja to se postanowilam ze kiedys se cyc odpierdole :)
    tatuaza se machnęłam i jeszcze cyca bede miec :D
    masz tatuaż? O jesu uwielbiam :-) wrócimy do tego jeszcze plis..ale potem bo ja juz musze wypadać z bydlowozu...buzia

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no ja juz sie nawet zglosilam do programu gdzie takie operacje robia ale mnie nie zaprosili :(

A czemu??? Za duze masz czy co??? ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    masz tatuaż? O jesu uwielbiam :-) wrócimy do tego jeszcze plis..ale potem bo ja juz musze wypadać z bydlowozu...buzia

Eee tatuaz to i ja mam....wiekszy niz cycki kurwa :-(

Wysłany: 7 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    do nastepnego :)
    tatuaz zrobilismy sobie z malzem na rocznice slubu :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A czemu??? Za duze masz czy co??? ;-)
    chyba za malo atrakcyjna bylam - nie wiem :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    do nastepnego :)
    tatuaz zrobilismy sobie z malzem na rocznice slubu :)

Gdzie??? ;-)

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :) Byłam bardzo grzecznym kierowcą :)
    Co do wizyty. Jak zobaczyłam, że pan starszy to wiedziałam, że nie bedzie dobrze. Mówię panu, że nie przestałam wymiotować i pytam czy da mi jeszcze trochę zwolnienia. A ile pani wymiotuje. Mówię, że różnie, że czasami raz, czasami wcale, czasami cztery razy dziennie. On nie mogę dać pani zwolnienia, dam pani skierowanie do szpitala. Ok. Nie bedę się kłócić, ze piję duzo i nie jestem odwodniona.
    Ale hit hitów wszystkich hitów to, że pan stwierdził, że mi cytologię pobierze. Ok, niby jego kolega z luxmedu mówił, że po połowie ciąży ale spoko. Jak pobierał to mówi, że nie wiadomo czy wyjdzie i mogę trochę plamić bo na szczoteczce jest krew. Plamić ok. On mi wyciąga wziernik a ze mnie krew leci strumieniem. Pan na to oj. Musiał mi dać pecynę z ręczników papierowych bo jakbym wstała z tego fotela to by mi po udach ciekła. Poszłam się przebrać i słyszę, że woła położną. okazuje się, że chciał żeby wytarła podłogę bo tak ze mnie poleciało, że chlusnęło na podłogę. I jedyna ta położna do mnie zapukała i zapytała czy potrzebuję wkładkę bo jak tak to tam są na półce.
    Krwawię do tej pory czyli jakieś 40min. Może to krwawienie nie jest teraz straszne ale kurwa chlust krwi w ciąży sprawił, że zrobiłam się zielona na twarzy i nie mam dobrego humoru. A na moje pytanie czy coś się stało pan powiedział, że żeby teraz coś się stało to on by mi to wszystko musiał wcisnąć do środka. To cytat. Nie wiem co on znaczy bo jestem zbyt zdumiona.
    Jutro o 10 mam wizytę u tego kolesia z polecenia koleżanki i nie wiem co zrobić. Na bank powiem mu wszystko ale nie wiem czy dać mu się badać.
    No i taką to ja mam zajebistą tą ciążę a raczej szczęście do lekarzy :(
    A teraz nadrabiam co żeście naskrobały :)

tb73roeqs1ggbdgp.png

Wysłany: 7 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Eee tatuaz to i ja mam....wiekszy niz cycki kurwa :-(
    ja mam taki na pół reki

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    chyba za malo atrakcyjna bylam - nie wiem :)

Chyba za bardzo...bo do programow to oni lubia takie sensacje zapraszac. ;-)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Gdzie??? ;-)
    na przedramieniu a ty gdzie i co ?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• mik82 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Kurna, a my badanie plemników będziemy robić dopiero po nowym roku. Może nie czekać tyle i teraz zrobić badania u siebie, a potem mąż. Już mam mętlik
    Gigsa zrób badanie męża bo jak będzie nie tak coś to i tak poprawiać nasienie będziecie 3 miesiące. Ja zaszłam w ciąże równiutko 3 miechy po tabletkach chłopa na poprawę nasienia jak zobaczyliśmy co u niego jest kiepskie.

Asha lubi tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png

Wysłany: 7 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Co do wizyty. Jak zobaczyłam, że pan starszy to wiedziałam, że nie bedzie dobrze. Mówię panu, że nie przestałam wymiotować i pytam czy da mi jeszcze trochę zwolnienia. A ile pani wymiotuje. Mówię, że różnie, że czasami raz, czasami wcale, czasami cztery razy dziennie. On nie mogę dać pani zwolnienia, dam pani skierowanie do szpitala. Ok. Nie bedę się kłócić, ze piję duzo i nie jestem odwodniona.
    Ale hit hitów wszystkich hitów to, że pan stwierdził, że mi cytologię pobierze. Ok, niby jego kolega z luxmedu mówił, że po połowie ciąży ale spoko. Jak pobierał to mówi, że nie wiadomo czy wyjdzie i mogę trochę plamić bo na szczoteczce jest krew. Plamić ok. On mi wyciąga wziernik a ze mnie krew leci strumieniem. Pan na to oj. Musiał mi dać pecynę z ręczników papierowych bo jakbym wstała z tego fotela to by mi po udach ciekła. Poszłam się przebrać i słyszę, że woła położną. okazuje się, że chciał żeby wytarła podłogę bo tak ze mnie poleciało, że chlusnęło na podłogę. I jedyna ta położna do mnie zapukała i zapytała czy potrzebuję wkładkę bo jak tak to tam są na półce.
    Krwawię do tej pory czyli jakieś 40min. Może to krwawienie nie jest teraz straszne ale kurwa chlust krwi w ciąży sprawił, że zrobiłam się zielona na twarzy i nie mam dobrego humoru. A na moje pytanie czy coś się stało pan powiedział, że żeby teraz coś się stało to on by mi to wszystko musiał wcisnąć do środka. To cytat. Nie wiem co on znaczy bo jestem zbyt zdumiona.
    Jutro o 10 mam wizytę u tego kolesia z polecenia koleżanki i nie wiem co zrobić. Na bank powiem mu wszystko ale nie wiem czy dać mu się badać.
    a ty nie powinnas z tym isc do kogos madrzejszego? teraz i zaraz - cholera ty w ciazy jestes - ten kretyn tego nie wiedział ?

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

Do szpitala bym jechala teraz!!!! Na sprawdzenie

Ja pierdole kurwa co to jest :-(

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do sadu skurwysyna podac za cos takiego!!!!!

mik82 lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chyba za bardzo...bo do programow to oni lubia takie sensacje zapraszac. ;-)
    chyba :/

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    na przedramieniu a ty gdzie i co ?
    Ja mam na ramoeniu...nieduzy taki z 7 cm

• mik82 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna jestem na 1417 stronie i do wyjścia do pracy Was nie nadrobię ale mam mega wkurw więc muszę to wylać bo się uduszę. Otóż mam taką "zajebistą" koleżankę w pracy (żona jednego z trzech prezesów) która poza czubkiem swojego nosa nie widzi nic. Ciągle, ją, coś boli, ciągle narzeka, mąż ją zdradza itd. długo by pisać. No i w maju cały miesiąc po poronieniu nie było mnie w pracy więc w czerwcu jak wróciłam to oficjalnie powiedziałam że dalej staramy się o dziecko a ta k...a wyjeżdża mi dziś z tekstem czy ja to jeszcze myślę o tym dziecku? Noż k...a...Nie, nie myślę...zaczęłam myśleć w czerwcu a w lipcu skończyłam. No to se pogadałam i ide dalej Was nadrabiać
    Aha...Iza zdążyłam doczytać że konkretnego gina spotkałaś. Szkoda tylko że nie grzebnął bo ja już obstawiałam że masz dziś pecherzyk dominujący...i czytałam że polecił Ci tempkę mierzyć więc pooglądamy Twój wykres tak? ;-)

Asha lubi tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Kurna jestem na 1417 stronie i do wyjścia do pracy Was nie nadrobię ale mam mega wkurw więc muszę to wylać bo się uduszę. Otóż mam taką "zajebistą" koleżankę w pracy (żona jednego z trzech prezesów) która poza czubkiem swojego nosa nie widzi nic. Ciągle, ją, coś boli, ciągle narzeka, mąż ją zdradza itd. długo by pisać. No i w maju cały miesiąc po poronieniu nie było mnie w pracy więc w czerwcu jak wróciłam to oficjalnie powiedziałam że dalej staramy się o dziecko a ta k...a wyjeżdża mi dziś z tekstem czy ja to jeszcze myślę o tym dziecku? Noż k...a...Nie, nie myślę...zaczęłam myśleć w czerwcu a w lipcu skończyłam. No to se pogadałam i ide dalej Was nadrabiać
    Aha...Iza zdążyłam doczytać że konkretnego gina spotkałaś. Szkoda tylko że nie grzebnął bo ja już obstawiałam że masz dziś pecherzyk dominujący...i czytałam że polecił Ci tempkę mierzyć więc pooglądamy Twój wykres tak? ;-)

Noooo...wyczucie innych jest powalajace czasami :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer przestan czytac...do szpitala jedz !!!!

‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ