Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:bierzesz donga ?
-
amelia04072006 wrote:ja biore 2 rano i 1 po poludniu
i tak wezme jeszcze jutro, a nastepne dni do skoku bede brała 2 rano i 2 po poludniu -
Hej dziewuszki,
czytałam o shimmer i sie podłamałam, co za tępogłowy chuj, juz nawet nie konował
podziwiam ją, że w domu usiedziała bo ja bym odrazu alarm podniosła..ale to kwestia moich przeżyc wcześniejszych wiadomo..mam nadzieje, że juz lepiej...
Mik - widzę, że tez masz zajebiste wsparcie od współpracownikówzajebac tylko w ryj - ja marze o tym skrycie...
A z mierzeniem tempki to nie wiem jeszcze czy aż tak pojade..ale nie wykluczam..póki co walnęłam sobie testa owu (bo tak jak Amelia mam jeszcze troche do wysikania)..negatyw
amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej dziewuszki,
czytałam o shimmer i sie podłamałam, co za tępogłowy chuj, juz nawet nie konował
podziwiam ją, że w domu usiedziała bo ja bym odrazu alarm podniosła..ale to kwestia moich przeżyc wcześniejszych wiadomo..mam nadzieje, że juz lepiej...
Mik - widzę, że tez masz zajebiste wsparcie od współpracownikówzajebac tylko w ryj - ja marze o tym skrycie...
A z mierzeniem tempki to nie wiem jeszcze czy aż tak pojade..ale nie wykluczam..póki co walnęłam sobie testa owu (bo tak jak Amelia mam jeszcze troche do wysikania)..negatyw
ale jak to jest mam wysokie lh a owu mam negaytwne ? -
Iza75 wrote:Hej dziewuszki,
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wczoraj wzielam jedna dzisiaj trzy. nic mi nie jest wiec powtorze to jutro. jesli nic sie nie zmieni w samopoczuciu to jade 4 dziennie
-
mik82 wrote:ja dziś wzięłam pierwszy dzień i już mi się śluz zaczyna ciągnąć więc jest git. Ty dajesz ostro z tym dongiem ale chyba to jest dobre przy Twoim początku cyklu na wysokościach
zreszta przez te tempki moje jajo sie pewno ugotowalo na twardo nie mowiac o endometrium -
amelia04072006 wrote:niektóre france maja takie wyczucie ze az sie same prosze zeby w ryj dostac
-
mik82 wrote:ja po prostu nie kumam jak można kobiety która w piątym miesiącu ciąży straciła dziecko i która stara się o kolejne zaledwie 4 miesiące zapytać czy JESZCZE myśli o ciąży...brak mózgu czy już konkretny pieprzony egoizm bo przecież we dwie tylko w dziale jesteśmy i jak zajdę to będzie musiała zacząć trochę popracować....masakra
co za kurew
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mam mało czasu bo nie chce owulki po 20dc .
zreszta przez te tempki moje jajo sie pewno ugotowalo na twardo nie mowiac o endometriumIza75 lubi tę wiadomość