Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:moj uwierzy we wszystko - kołek
Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
wróciłam do domu od lekarza a mój sie pyta co tam..no to ja, że nie mam dobrych wiesci dla niego...przestraszył sie bidok...ale jak mu powiedziałam, ze chodzi o badania nasienia to jakby mu sie mina poprawiła...on myslał ze jest cos nie tak ze mna i dzieki temu wcale źle nie przyjal tego ze musi zrobic badania
amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:on dopiero pilota rozpracowuje
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wróciłam do domu od lekarza a mój sie pyta co tam..no to ja, że nie mam dobrych wiesci dla niego...przestraszył sie bidok...ale jak mu powiedziałam, ze chodzi o badania nasienia to jakby mu sie mina poprawiła...on myslał ze jest cos nie tak ze mna i dzieki temu wcale źle nie przyjal tego ze musi zrobic badania
Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
A ja mojemu mówię, że jak porobię badania i będzie ok to musimy przyspieszyć z tym badaniem plemniorow. To aż się wystraszył bidulek
-
amelia04072006 wrote:poczekaj- jak pomysli co ma zrobic to zrobi sie zielony
..pyta sie mnie czy to tam czy w domu? a ja, ze mozna ewentualnie dowiezc ale szybko wiec sie zaczal nabijac, ze gdzies taryfa swoja stanie i w bramie jakiejs pod klinika wykona zadanie
-
mik82 wrote:hahaha...nie mogę....hahaha....już mi wyobraźnia ruszyła jak taka męska niemota siedzi ze ślepiami wbitymi w pilota i nie wie co z czym ugryźć
-
amelia04072006 wrote:bo on jest pierdolniety
martwie sie zeby nie bylo to dziedziczne