Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz poranny jest super. Miły, cierpliwy, delikatny. Sprawdził mi tą szyjkę, powiedział, że już nie ma tam krwawienia i od razu dał skierowanie na tsh i ft4 zeby wiedzieć czy mam brać jod czy nie
szkoda że nie można tak na nfz. Tu wizyta kosztuje 150 a z usg 250. Ale moje zdrowie teraz jest tego warte a tym bardziej dzidziola
Asha, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Lekarz poranny jest super. Miły, cierpliwy, delikatny. Sprawdził mi tą szyjkę, powiedział, że już nie ma tam krwawienia i od razu dał skierowanie na tsh i ft4 zeby wiedzieć czy mam brać jod czy nie
szkoda że nie można tak na nfz. Tu wizyta kosztuje 150 a z usg 250. Ale moje zdrowie teraz jest tego warte a tym bardziej dzidziola
Cudny
Czemu ja niemoge jednego takiego tu miec -
shimmer_lip wrote:Lekarz poranny jest super. Miły, cierpliwy, delikatny. Sprawdził mi tą szyjkę, powiedział, że już nie ma tam krwawienia i od razu dał skierowanie na tsh i ft4 zeby wiedzieć czy mam brać jod czy nie
-
Jestem też ale mogę mieć przerwy bo młody kaszle masakrycznie i muszę coś wymyślać. Na razie stary babciny sposób z mlekiem z czosnkiem nieźle zadziałał a mój syn jest moim idolem bo ja bym tego w życiu nie przełknęła a on cały kubek pocisnął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 18:32
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość