Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie. mam sachare w paszczy ale sluz w piczy zajebisty
-
Dzięki
aż sobie zapiszę nazwę bo to faktycznie naturalne
Wskazania: Ostre infekcje dróg oddechowych.
Dawkowanie: Doustnie. Dawkę i częstotliwość stosowania preparatu ustala lekarz. Tabletki należy przyjmować w całości, popijając wodą. Płyn podawać bezpośrednio, popijając niewielką ilością wody, z cukrem lub po rozcieńczeniu wodą. Przy nawracających infekcjach i nadkażeniach Esberitox N stosuje się przez cały okres leczenia antybiotykami i kontynuuje jeszcze przez 1-2 tygodni po zakończeniu leczenia. Ostrożnie stosować u dzieci. Płynu nie należy stosować u osób z alkoholizmem.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:trzeba sprawdzić koniecznie
.
mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja moje dziecko wyprowadzilam z wiecznych infekcji ktore zalewaly uszy i doszlo do niedosluchu. nic na nia nie dzialalo a dziecko gluchlo coraz bardziej. teraz slyszy bardzo dobrze
.
Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no ja nic nie bralam na sluz ale myslalam ze to dziala na jajo a nie na sluz a tu widze ze kompleksowa usluga idzie
-
shimmer_lip wrote:Dzięki
aż sobie zapiszę nazwę bo to faktycznie naturalne
Wskazania: Ostre infekcje dróg oddechowych.
Dawkowanie: Doustnie. Dawkę i częstotliwość stosowania preparatu ustala lekarz. Tabletki należy przyjmować w całości, popijając wodą. Płyn podawać bezpośrednio, popijając niewielką ilością wody, z cukrem lub po rozcieńczeniu wodą. Przy nawracających infekcjach i nadkażeniach Esberitox N stosuje się przez cały okres leczenia antybiotykami i kontynuuje jeszcze przez 1-2 tygodni po zakończeniu leczenia. Ostrożnie stosować u dzieci. Płynu nie należy stosować u osób z alkoholizmem.